hahahaaha arsen hanımın gözlüklerinhe koptum yaa :roflol:
Kızlar yalnız kasa anahtarı düştü Beşir in odasında kaldı.. alan olmadı da o ne olacak acaba
açığa çıktıktan sonrada bölüm olsun sonuçta geride kalanların ne olacaklarını ne yapıcaklarını görmemiz lazım
mesela yıllar geçsin ve behlül ne hallere düştü veya bihter intahar edince behlül duyunca ne olacak
firdevse ne olcak peyker nerde ne yapacak
of son bölümde bolca ağlıcam
kesinlikle ve kesinlikle menekşe ile halildeki gibi bir finalle haftalarca aklımızdan çıkmıcak
bebişim52, kuzeymila, huri37, O.........Mavi.........O, eylulguzeli, urkek, minos, dids, LOCA, nesrinyumma, rockerx, pelinsubahar, Princess of Rain, Duygu.C, eliff87, nilim, CEYDACAKMAK, guz_1, PembePanter, sudeyoncaa, kipacu, kardelen07, _denef_, gonca2206, Ayseda, ezgi42, Lalin_85, fffatma, Mestitosh, DeLiBoNCuK
Behlül bağardı çık içimden Bihter diye,kim kimin içinde tövbee tövbee aklinialirimsmile
diziyi izliyemedim simdi bu bihterle behlül sahi essahtan öpüsüyormu yine :) yooooksa rüyamii
Takipçi seniii :mymeka:
sempatiksalakcinni
ruya olsun dıe agzım bı karıs ızledım ama malesef gercek.:1no2:
haklısın tatlım da sadece aşkla da olmuyor evliliklerde mantık da olmalıaşkın içinde tutku da var..
hemde çok önemli bir bölümünü kaplıyo..
bihter gibileri o kadar çaresizler ki aslında..
üçlemler beşlemler içinde bocalayolar..
fakat durum,onaylanıcak gibi de deil..
bu durumu bi tek yaşayan bilir sanırım..
ama yadırgamamak da lazım,yada yargılamamak..
yada bilemiyorum,yadırgamak lazım belki de ve yargılamak..fakat yaşanan gerçek hikayelerin varlığını değiştirmez,bizlerin oturduğumuz yerden yargılaması..
diyorum ya,insanoğlu beşer şaşar..
başa gelmemesi için ne yapılmalı,soru bu!???
AŞK EVLıLıĞı YAPILMALI,eennnnnnnnnnn başından...
aşksız evlilik,çatırdamaya mahkum belki de..
evlilikte mantık esas olmamalı,sonu hüsran olmaması için..
AŞK LAZIM AŞK birlikte sevgiyle beraberce yaşlanabilmek için.....
ayy evet yaa sanki göz gibiydi çok tuhaftıhahahaaha arsen hanımın gözlüklerinhe koptum yaa :roflol:
ayy aynen tatlım yaa ben de öle istiyorum bihterin kurşun sesiyle pat diye bitmesin. 1975 dekinde baba kızı gösteriyordu. biraz toparlanmışlar matmazel de dönüyor bak artık eve diyordu babası kızına.nihal behlülülün hayalini görüyorduaçığa çıktıktan sonrada bölüm olsun sonuçta geride kalanların ne olacaklarını ne yapıcaklarını görmemiz lazım
mesela yıllar geçsin ve behlül ne hallere düştü veya bihter intahar edince behlül duyunca ne olacak
firdevse ne olcak peyker nerde ne yapacak
of son bölümde bolca ağlıcam
kesinlikle ve kesinlikle menekşe ile halildeki gibi bir finalle haftalarca aklımızdan çıkmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?