Aşk-ı Memnu Kanal D

canım o daha önceden rusyadakimi annesiyle konuşmuştu işsiz kalırsam naparınm falan diye yine annesini aradı sanırsam. bu olaya niye taktınız bu kadar nalamadım

aynen katıldım bileeekaydirigubbakcemile5

Ama dizinin kalan bölümleri için Beşir'in öleceğini yazdılar. 6 dölüm kalmıştı bu bölümde bitti 5 bölüm kaldı.. Nerde okudum unuttum ama Bihter Nihalle Behlül evleneceği gün herşeyi açıklar. Behlül kaçar... Bihter intihar eder ama Beşir ölmüştür evin hizmetliler geri dönüyor ve kaldıkları yerden devam ediyorlar... Beşir nasıl kaçacak ki onu aklım almıyor.. Zaten oksijen maskesi ile tutuluyor ayağa kalkacak hali kalmamıştı artık.. Kim neden kaçıracak... Mahkeme için kaşırsalar Bihterin olayına şahit diye hasta adamı napcaklar.. nasıl ifade beklicekler ondan.. Matmazel hafta çocuğu neden tedavi edilmesini isterken evine götürsün.. Bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor...

sanırsam herşey ortaya çıktığında da behllün son cümlesi bihtere behlül kaçar olacak. sonra intihar edecek bihter.

dizinin sonununda nihal e çok üzüleceğim.çok seviyordu behlülü büyük şok a girer heralde.behlülde pişman oldu yaptıklarından.kaçıp gidece yazık olacak.adnan aldatılmaktan dolayı çok kötü olacak.bunlar üzücü.hizmetçiler ve matmazel için iyi olacak.firdevs pisliğinin suratını çok merak ediyorum bihter ölünce.

Selçuk Yöntem,haziranda final yapıyoruz dedi..
bitiyomuş dizi yani..

neler oluyor fragmanya yahu.
beşir öldümü yoksa ?
bihterin aldığı anahtar kasanın anahtarı falanmı..
allak bullak oldum yine :...

behlul nıhalın kendısını sevişini seviyor onun kendıne duydugu aşk masum aşkı etkıledı onu ve yasayacacı yasadıkları karşısında dıngıllestırdıgı ıcın huzurlu yanında bucurugun

ama bıhterle cok yakısıyorlar ya nıhal nekadar suslensede bıhterın seksıpalıtesı yok onda

Hayır kasanın anahtarını almıyor o anahtar silahın olduğu kasanın anahtarı değil Beşir'in cd yi ve biriktiridi parayı koyduğu kasanın anahtarı Süleymen efendiye teslim edildi öyle istemişti o anahtar fragmanda gördüğüm kadarıyla Cemile'de.. Bihter'in almak istediği Beşir'in günlük defteri ama Cemile alıyor Bihter'in elinden bir hışımla.. Bihter'de Behlülü arıyor sanırım Cemile'nin herşeyi öğreneceğini söylüyor...

Katya tokatı yiyince ana diline döndü , allahım o nasıl bir rusçadır yarabbim , altyazıda geçmedi ana avrat düz gitti sanıyorum firdevse

tekrar bölümüne alt yazı eklemişler.
'hiç bir yere gitmiyorum, hiçbiryere...
hiçbir yere gönderemezsiniz beni..' diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…