Aşk-ı Memnu Kanal D

sesli fragmandan anladığım kadarıyla beşir öldü. bana bişey olursa anahtarı matmazele ver diyor süleymana. anahtarı da matmazel aldığına göre beşire Allah rahmet etsin.

nihatta artik biliyor ,besir,nihat,firdevs biliyor,hilmi ortaya farkinda olmadan birsey atti tamda üsütne basti,matmezel süpheleniyor peykerdede süphe basladi gittikce daraliyor cember-

artık reytıng ıcın ıyıce sacmaladıalar ne bu canım ya onla olsun ya dıgerıyle.
ne yapmak ıstedıklerınıde onlarda bılmıo sanırım.artık bıtsın dızı bızde rahatlayalım.
bıhterın ıntıhar sahnesını heycanla beklıyorum:1closedeyes:

Behlül Nihal'i gerçekten sevmeye başlamıştı hem Nihal'i üzen o oyunları oynayan birini nasıl öper nasıl yakınlaşır yaa yazık deil mi Nihal'e... Bakalım neler olacak valla 1975 ki yapımda Nihal onları görüp bayılıyordu Behlül kaçıyordu Beşir herşeyi Adnan'a anlatıyordu ama bu sefer ne olacak bilmiyorum Bihter itiraf edecek ve kendini öldürecek diyorlardı ama...

yeni fragman bombaaa
beşir ölüo galibaa deniz hanıma anahtarı teslim ettiklerine göre..

sesli fragmandan anladığım kadarıyla beşir öldü. bana bişey olursa anahtarı matmazele ver diyor süleymana. anahtarı da matmazel aldığına göre beşire Allah rahmet etsin.

beşirr daha ölmedi yaaa nerden çıkartıyorsunuz. ortada cenaze yok bişey yok. herkes normal hayatındaaa

bencede beşir ölüyo bu bölüm..
zaten haziranda bitiyo olduğuna göre dizi,sona yaklaşıyo demektir..
Selçuk Yöntem bi tv kanalında söyledi haziranda biticek diye..
herbişey ortaya çıkıcak pek yakında sanırım galibam tahminen vede muhtemelen-tatlicadiarzu-

74.bölümün tüyoları ne öyleakannehir..doğru çıkıyormuki bu tüyolar nasıl olcak şimdi pehlül ve pihter
tekrar yok artık bu gurursuzluğu artık görmeye tahammül kalmadı bende...kaydirigubbakcemile

olan zavalli nihale bi de ednana olcak. saf olmak onun elinde degil ki babasinin kizi iste..
su fettan kadin da ceksin vursun kendini bi rahat etsin herkes. seneryoyu degistirsinler zaten kitaptan eser yok, halid ziya usakligilin kemikleri sizliyordur..
behlulle nihal mutlu olsunlar, nihalin bir sucu yok, yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…