Aşk-ı Memnu Kanal D

bende hiç sevmiyom behlülü ayy herkesle beraber :bbo:

bende öyle düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

abiye kuzu kim kaydirigubbakcemile2

Bilmiyon mu abiye kuzuyu sen guclubacismile

Çok şey kaybetmişin desene sempatiksalakcinni

Türk Malı diye bir dizi var komedi dizisi..Onda oynuyor sempatiksalakcinni

Behlül -Abiye abla benim canım bihterden çekti.

Abiye kuzu - sen hiç canını sıkma,ne demişler sıkı can iyidir kolay gelmez sempatiksalakcinni

Behlül-ama ben şaka yapmıyorum ki

Abiye kuzu- madem canın bihter çekti sana bihter çikolatalı kek yapayım da çaylan yeriz.Ne de olsa biz mikemmel bir aileyiz.Ve ben bu mikemmel ailenin bir bireyi olarak sen misafirim behlülü ağırlamak benim görevim

sempatiksalakcinni

nihalin yapmacik gulusu cok isnirimi bozuyor ehii ehiii ehhhe ehhee iyyy cok uyuz.. ama bihterin taklitini gusel yaptii alkisalkisalkis

nihalin bihter taklidi bence de çok başarılıydı. tam olarak ne demişti nihal hatırlayanınız var mı?

ya bu dizide bülenti nihali ve bihteri ağlatmasınlar. bihter ıkınır gibi ağlıyor, nihal öksürür gibi. bülent desen sesi yeni kalınlaşmış bi çocuk,, hiç yakışmıyor sesli ağlamak.

nihalin ağlamasına bende gıcık oluyorumm arkadann bir sesss hepp

sabah sabah iyii geldiii:roflol:

ayy bende demeden gecemicem..
by katya niye şamarı yedikten sonra kendi dilinde konuştu...
ay çok güldüm..
aklıma bi an firdo nasıl vurduysa kız türkçe konuşmayı unutmuş diye geldi vallaaa...
ne gıcık insan şu katya yaaa..o tırnakları neydi öleeee iğğrençtii

agzini falan yuzunu ayni yapti heheh ..nihalcimm beni yanlis anladin..ben ne soyluyosam sizin iyiliginiz icin soyluyorum..

kıslar beşir ölüyor yaaaaa!
romana sadık kalmamışlar. bütün olanları adnana anlatması gerekiyordu.
bunlar daha modern yapmış. adnan gerçekleri cd den öğrenecek.
beşir ölünce bihter ve behlül rahatladığını sanacak.
behlül ün kaçışını merak ediyorum.
şu var ki bihter daha gururlu en azından utancından intahar ediyor.
ya behlül her zaman ki gibi
behlül kaçar!
firdevsi çok merak ediyorum kızının bu rezilliğinden sonra çetinle olabilecek mi?

fargmanı izledim ama beşir ölüyor diye bişi görmedim ben.. bence hastaneden kaçyıor beşir.. kayıplara karışıyor öyle gelid bana.. ölse cenaze falan olurdu ..

bende en çok behlülün defolamsını yada ölemsini istiyorum.. ilk bölümleri izliyorum.. evt ilk baştan çıkarmaya çalışan behlül olmuş.. yazı yazmalar bakışlar falan.. bihter ne kadar suçlusa behlül ondan kat be kat suçlu bence..nihallede evlenemez inşşş...

yenifragman çıkmış mı?
beşir ölmüycek bence
acaba kaçırıldı mı. deniz hanım şüpheleniyo zaten beşirden
hani diyorm hlmi bey kaçırır mı

Bence Beşir ölüyor bir resim vardı hürriyette fragman başlamadan önce orada beşirin ağzından oksijen meskesi çıkmış, hareketsiz yatıyordu. Hem neredeyse baygın nasıl kaçacak ve kim kaçırsın ki onu sağlığıyla oynarlar mı zaten ölüyor.. Söyleyecek kişi baştan söylerdi bunu Behlülde Bihterde biliyor o yüzden korkmuyorlar zaten... Bence Beşir öldü...

ay bende katılıyorum canım,baştan beri behlül yok fotografına bakarken,yok sarılıp keyf dört köşe oluyor,bu ne,hiç mı utanma yok be adam,kıskanmış bence amcasını,niye hem para hem güzel karısı da var,nasıl olsa parasını yıyor,karısını kulanabilirim de düşünmğş bence,edepsiz,bihtere ne kadar kızsam da,behlülün rezil olmasını çoooook istiyorum,ferdevs bence o zenginle evlenmıyecek bu gidişte,adam tekme koyacak ferdevse

aMA ölmüş olsa cenaze falan olurdu öyle baygın değildihem.. belkdie matmazelin evine götürüyorlardır.. ağlayan falanda görmedim ben ya..

BEŞİRİ KİM NİYE KAÇIRSINKİ :sm_confused:BENCE KENDİ KAÇMIŞTIR.DA NEREYE GİDER ACABACADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…