bende hiç sevmiyom behlülü ayy herkesle beraber :bbo:
bende öyle düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
abiye kuzu kim kaydirigubbakcemile2
Bilmiyon mu abiye kuzuyu sen guclubacismile
Çok şey kaybetmişin desene sempatiksalakcinni
Türk Malı diye bir dizi var komedi dizisi..Onda oynuyor sempatiksalakcinni
Bilmiyon mu abiye kuzuyu sen guclubacismile
Çok şey kaybetmişin desene sempatiksalakcinni
Türk Malı diye bir dizi var komedi dizisi..Onda oynuyor sempatiksalakcinni
ya bu dizide bülenti nihali ve bihteri ağlatmasınlar. bihter ıkınır gibi ağlıyor, nihal öksürür gibi. bülent desen sesi yeni kalınlaşmış bi çocuk,, hiç yakışmıyor sesli ağlamak.
Behlül -Abiye abla benim canım bihterden çekti.
Abiye kuzu - sen hiç canını sıkma,ne demişler sıkı can iyidir kolay gelmez sempatiksalakcinni
Behlül-ama ben şaka yapmıyorum ki
Abiye kuzu- madem canın bihter çekti sana bihter çikolatalı kek yapayım da çaylan yeriz.Ne de olsa biz mikemmel bir aileyiz.Ve ben bu mikemmel ailenin bir bireyi olarak sen misafirim behlülü ağırlamak benim görevim
sempatiksalakcinni
ay bende katılıyorum canım,baştan beri behlül yok fotografına bakarken,yok sarılıp keyf dört köşe oluyor,bu ne,hiç mı utanma yok be adam,kıskanmış bence amcasını,niye hem para hem güzel karısı da var,nasıl olsa parasını yıyor,karısını kulanabilirim de düşünmğş bence,edepsiz,bihtere ne kadar kızsam da,behlülün rezil olmasını çoooook istiyorum,ferdevs bence o zenginle evlenmıyecek bu gidişte,adam tekme koyacak ferdevsebende en çok behlülün defolamsını yada ölemsini istiyorum.. ilk bölümleri izliyorum.. evt ilk baştan çıkarmaya çalışan behlül olmuş.. yazı yazmalar bakışlar falan.. bihter ne kadar suçlusa behlül ondan kat be kat suçlu bence..nihallede evlenemez inşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?