- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızalr 74. bölümde behlül ve bihter tekrar yakınlaşıyormuş hatta öpüşüyolarmış. behlül seni unutamıyorum çık içimden bihter diye ağlıyormuş. alala ala kafam karıştı doğruysa bu perhiz bu ne lahana turşusu. tabi facebook kıvanç tatlıtuğ sitesinde okudum bern onların yalancısıyım görecez.akannehir
kızalr 74. bölümde behlül ve bihter tekrar yakınlaşıyormuş hatta öpüşüyolarmış. behlül seni unutamıyorum çık içimden bihter diye ağlıyormuş. alala ala kafam karıştı doğruysa bu perhiz bu ne lahana turşusu. tabi facebook kıvanç tatlıtuğ sitesinde okudum bern onların yalancısıyım görecez.akannehir
1975teki çekimle aynı gidiyor
hatta bihterin ölüyorum anne diye ağlamasıın bile nerdeyse aynısı var
o yüzden de sonunu izledim
bihterle behlül konuşurken nihal duyup bayılıyor
behlül çekip gidiyor
o sırada beşir adnan beye her şeyi anlatıor adnan silahını almaya gittiğinde de bihter kalbine sıkarak ölüyor
e nihale gerçekten aşığım diyordu ama.bu nasıl iş ya?senaristler kafayı yedi sanırım.öffffffffffff
e nihale gerçekten aşığım diyordu ama.bu nasıl iş ya?senaristler kafayı yedi sanırım.öffffffffffff