hala behlüle kızanlar varmı aranızda çok merak edıorum...pislik yaa bihterle anası ..ayy ne çirkef insanlr..ben romana sadık kalmalarını istemım ben ..nihal bellül evlensin...
besirin kasedi var ama orda behlul gayett arzulu ve isteklii kiristiriyordu sempatiksalakcinni
Behlül herzaman istekliydi zaten bihtere karşı...
Bu inkar edilemez.
En sonki bölümde katya gelmeseydi behlül bihtere asla karşı koyamazdı mutlaka öpüşürlerdi
vereliniortak katılıyorum sonuna kadar behlül ne yaparsa yapsın kendisini temize çekemez.nihali sevdi diye bu günahı işlemediği anlamına gelmez.siz bihteri bi kenara bırakında behlülün kadınlara nasıl davrandığına,nasıl aşağıladığına takılın bence.behlülün savunulacak bi tarafı yok.bihter bi ölse zil takıp oynayacaksınız,öyle kendinizi kaptırmışsınız.ha ayrıca bihterin nihali kıskanması normal bence hiç bi kadın sevdiği bi adamın kollarında başka bi kadını görmek istemez.behlülü iyice masum ve kutsal yaptınız yani.:1closedeyes:
vereliniortak katılıyorum sonuna kadar behlül ne yaparsa yapsın kendisini temize çekemez.nihali sevdi diye bu günahı işlemediği anlamına gelmez.siz bihteri bi kenara bırakında behlülün kadınlara nasıl davrandığına,nasıl aşağıladığına takılın bence.behlülün savunulacak bi tarafı yok.bihter bi ölse zil takıp oynayacaksınız,öyle kendinizi kaptırmışsınız.ha ayrıca bihterin nihali kıskanması normal bence hiç bi kadın sevdiği bi adamın kollarında başka bi kadını görmek istemez.behlülü iyice masum ve kutsal yaptınız yani.:1closedeyes:
Kim savunuyor ki behlülü
Savunulcak bi tarafı mı kaldı...Sapık işte bariz ortada.
Ben hala inanmıyorum nihali sevdiğine ya neyse.
Keşke bihterden önce behlül geberip gitse ne var sanki
mavicim hala behlülü savunanlar var.kadın kadına nasıl bu kadar kin ve nefret duyar anlayamıyorum.behlülün sapıklıkları görmezden geliniyor.sütten çıkma ak kaşık yaptılar.
ya o nihal yok mu dövesim var.bence biliyo behlülün sevmediğini üstüne gidiyo:mymeka: oy behlül senin şeyin kopsn e mii şakkıdı
nihat daha hoş bence :asigim:
nihalinde sevdiği yok behlülü küçüklükten beri tanıyo takıntı olmuş behlül onda etkileşim olmuş işte.
Bihter mezaraysa
Behlül komaya
Behlülü hiç sevmiyom hiç alsanaalsanasmile
bende öyle düşünüyorum kaydirigubbakcemile5nihalinde sevdiği yok behlülü küçüklükten beri tanıyo takıntı olmuş behlül onda etkileşim olmuş işte.
Behlülü abiye kuzuya devredelim 1 ay onun yanında sözel işkenceye tabii tutulsun diyenler parnak kaldırsın sempatiksalakcinni
Behlülü abiye kuzuya devredelim 1 ay onun yanında sözel işkenceye tabii tutulsun diyenler parnak kaldırsın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?