Aşk-ı Memnu Kanal D

kızalr 74. bölümde behlül ve bihter tekrar yakınlaşıyormuş hatta öpüşüyolarmış. behlül seni unutamıyorum çık içimden bihter diye ağlıyormuş. alala ala kafam karıştı doğruysa bu perhiz bu ne lahana turşusu. tabi facebook kıvanç tatlıtuğ sitesinde okudum bern onların yalancısıyım görecez.akannehir

canım doğru olabilir çünkü nihal bişekilde deuyacak ya muhtemelen duyacaktır. düşüp bayılacak hasta olacak. sonraa olaylar çözülecek

hiç şaşırmadım. bihterde bu yellozluk, behlülde bu karaktersizlik varken daha çoook öpüşürler onlar...

sadece öpüşseler iyi kaydirigubbakcemile3 ne cesaret aynı evin içinde yapıyolar:umursamaz:

Bence bir daha yakınlaşmıcaklar o olaylardan sonra çünkü Behlül gerçekten aşık Nihale.. Konuşurlen Nihal duyuyor ama tartıştıklarını duyuyor zaten düğün günü sanırı olan oluyor.. Yine Bihter sıkıştırıyor Behlül'ü o arada da Nihal duyuyor yani eskisinde öyleydi.. Nihak duyup bayılıyor Bihter Behlül'e demek kaçıyorsun diyor sonrada tokat atıyor. Beşir Adnan beye gidip küçük hanımı öldürecekler herşeyi anlatacağım diyor Nihal yatakta baygın.. Sonra Bihter odasına gdiyor ve silahı eline alıyor Adnan odasıınn kapısına gidiyor ama açamıyor Bihter'de intihar ediyor...

adnanın silahıyla mı intihar edicekkkohaoldumsmile
intihar edeceğini biliyodum ama belki ölmez diyodum
ölcek miiiakannehirakannehir

akannehirakannehir

74.Bölüm TüyolarıPaylaş.
Hilmi Önal ile ilgili dava başlayacak..Bu dava aileyi çok etkileyecek. Bu dava sırasında Bihter Adnan la çok kötü kavga edecek. Sonra odasında ağlarken Behlül dayanamayıp, ona telefon edecek..Bir sabah yalının korusunda koşan Bihter ve Behlül karşılaşacak..Birbirlerine yaklaşacaklar ve Behlül Bihter’i ......çok özlediğini söyleyerek sarılacak, öpüşecekler.. Sonra Bihter gidince, Behlül ağlayarak koşmaya başlayacak ve Bihter i ne kadar sevdiğini bir kere daha anlayacak..

ALINTIDIR...

e nihale gerçekten aşığım diyordu ama.bu nasıl iş ya?senaristler kafayı yedi sanırım.öffffffffffff

ya bırak canım ne aşık olması
behlül amcam öğrenecek de paracıklar gidecek diye nihale sırnaşıyodu
nerdeyse kendini de inandıracaktı bizi de

e nihale gerçekten aşığım diyordu ama.bu nasıl iş ya?senaristler kafayı yedi sanırım.öffffffffffff

vallaha bilmiyorum
ama şu behlül ün eski kız arkadaşıyla yakalanma olayı da aynı sayfadan duyurulmuştu

doğru bi bilgi büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…