yaa nihal öss ye hazırlanacaktı hani....düğün olacak diye sınava girmeyecek mi?bi de behlül peykeri aldatmışş.....peki dizinin ilk bölümlerinde neden peykere sürekli çiçek gönderiyordu??aklıma takıldı :) :) :)
fatmagülün sucu ne adli bir sinema filmini diziye cevirilcekmis orada oynacakmis bihter,
yine sevisme sahnesi bol bir film :) 4 kisi tarafindan tecavüze ugrayan ama biriyle zoraki evlenecek bir kizi canlandiracakmis...
cok tiksinc biri bu behlul sedefe nasil bakiyor yiyecek gibi ahanda suraya yazdim kiz gel yatak odasina dese gider o kadar kadin budalasi nihali sevdigi falan yok zaten bihterde elde etme heyecaniydi bitti bu adam hasta kadin hastasi igrenc sey zaten Kenanin ezelini seyrettigimden beri gozume iyice sevimsiz tipsiz gelmeye basladi ciyan ama Allah icin Beren guzel kiz aslinda Kenan la ne yakisirlar gercek hayatta .............................Firdevse gelince aman uzak dursun boyle insanlar yuvamizdan adami ipe goturur vallahi kotuluk timsali sey aslinda ben Ceto ya aciyorum beyefendi adam ne isin var bu tahta bezi Firdevsle
Herşey bir yana Bihter neden koşup ağlıyor en çok onu merak ettim
kesin bihter kendni adnanın silahıyla vuracak, 50defa gösterdiler ya silahı
kesinliklee..ilk gördüğümde aha dedim ..bihterin intihar edeceği silah...
:) çok anlaşıldı intihar edeceği yani, değiştirmeyecekler demek sonu,
ayrıca; Allah'ım o nihali bi güzelleştirsinler artık, ne giydiği kıyafeti ne duruşu ne yürüyüşü hiç bişeyini beğenmiorum o kızın, iyi ki gözleri renkli onun dışında çekiciliği hiç yok, giydiği elbiseleri taşıyamıyor ayrıca çok kötü giydiriolar kızı
bihter bile o çapraşık yürüyüşü asimetrik suratıyla daha çekici,
evet bence de nihal kesinlikle solaryuma girmeli, yahu 2 seans girsin o yeter bize :)
Allah'ım ne kadar dolmuşumsırnaşık şey
Bu da 73. Bölüm Tüyoları:Behlül Bihter e İnanmayacak ve Onunla konuşmak isteyecek, Fakat Bihter Ondan Kaçacak. En Sonunda Behlül Ona,Nihal le Evlenmeme Engel Olamayacaksınız, Sen veya Annen.. Ne Zannediyordunuz Eski Sevgilimi Görür Görmez oOna Koşacağımı mı ,Çok Yanıldınız.... Benim için, Bitmiş, Bitmiştir,Diyecek.Sonr...a Katya İçin Yalıya Polis Gelİcek, Ama Katya Kaçıcak ve Peyker e Sığınacak. Nihat Ona
Yardım Edecek ve Hilmi Önal a GÖnderecek. Katya da Onlara Yardım Edecek ve Herseyi Anlatıcak. Bihter Bu Arada Çok Öfkelenecek ve Deniz Hanımla Kavga Edecek. Beşir Hastanede Olacak ve Durumu Çok Kötü. Beşir Süleyman Efendi ye “Eger Bana Birşey Olursa, Kasayi Matmazele Ver” Diyecek. Son Sahnede de Süleyman Efendi Deniz e anahtari Verecek ve Deniz de Bu Anahtarların Çok Önemli Olduğunu Anlayacak....
ya şu sünepeee beşire uyuz oluyorum..
bi adam bu kadar mı korkak olur yawww
bi söyleyemedi haaaaa
bir de p..no.. izler gibi habire bihterle behlülün cd sini izliyor yawww
Bu da 73. Bölüm Tüyoları:Behlül Bihter e İnanmayacak ve Onunla konuşmak isteyecek, Fakat Bihter Ondan Kaçacak. En Sonunda Behlül Ona,Nihal le Evlenmeme Engel Olamayacaksınız, Sen veya Annen.. Ne Zannediyordunuz Eski Sevgilimi Görür Görmez oOna Koşacağımı mı ,Çok Yanıldınız.... Benim için, Bitmiş, Bitmiştir,Diyecek.Sonr...a Katya İçin Yalıya Polis Gelİcek, Ama Katya Kaçıcak ve Peyker e Sığınacak. Nihat Ona
Yardım Edecek ve Hilmi Önal a GÖnderecek. Katya da Onlara Yardım Edecek ve Herseyi Anlatıcak. Bihter Bu Arada Çok Öfkelenecek ve Deniz Hanımla Kavga Edecek. Beşir Hastanede Olacak ve Durumu Çok Kötü. Beşir Süleyman Efendi ye “Eger Bana Birşey Olursa, Kasayi Matmazele Ver” Diyecek. Son Sahnede de Süleyman Efendi Deniz e anahtari Verecek ve Deniz de Bu Anahtarların Çok Önemli Olduğunu Anlayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?