Aşk-ı Memnu Kanal D

behlülün aşkıda bu kadar olur işte.
her ne kadar ortada bir şey olmasada eski sevgilisi ile görüşmeyecekti.
yazık nihale!

Aşkı memnunun biticeğine üzülüyorum ben, bence daha uzatılabilir, ne bilim nihalle bahlül evlensin, bihter daha çok acı çeksin, hem nihallerin evvide olur, oradaki olaylarıda katarlar işin içine..
Neden aşkı memnuyu bitiriyorlarki, asıl yaprak dökümünü bitirsinler artık sıktı ooo

izlemeye gerek kalmadı diziyi kaydirigubbakcemile3

Çocuklarına bağırıyor ya bu kadar salak bu kadar da akılsız olur mu bir adam

Bence bu yasananlarda en az Bihter kadar Behlülde suclu, Bihter bunun cezasini tek basina cekmemeli Nihalle evlenmesini istemiyorum ikiside belasini bulsun: Adnan Matmazelle evlensinnnn naniknanik

sesli fragman nerde?arkadaşlar koysanız olurmu,yalnız youtube olmasın çünkü dns ayarlarını değiştiremedim ben açılmıyor o yüzden

nihalin yanında kendini tertemiz hissediyomuş:dilcikar: seni dereye götürüpte binbir çeşit çamaşır suyuyla yıkasak yine de arınmazsın behlül beeeyyyy!!!!!!!!!!!!!!klava:

bihter iyice kudurdu
bunca şeyden sonra hala behlülün odasına gidip beni seviyosun diyo yaa
yuh artık klava:
amaaan tencere dibin kara seninki benden kara
hangisine ne diyim

bihter iyice kudurdu
bunca şeyden sonra hala behlülün odasına gidip beni seviyosun diyo yaa
yuh artık klava:
amaaan tencere dibin kara seninki benden kara
hangisine ne diyim

aynen aynen :1ninca: ayrıca hani bihter annesinden nefret ediyodu şimdi birbirlerinin 1 numaralı kankası oldular,dert ortağı oldular,bu tür insanların birilerinden çok çabuk nefret edebilme yeteneği var

bakınız;;nihal--babasına behlül evden gittiği gece,senden nefret ediyorum!!!
yine nihal behlüle---gazeteyi çarparak ,senden nefret ediyorum!!!
Allah aşkına nihal nefret edip edip paşa paşa gidiyosun ayaklarına yine
:1shok:

bihter de artık sıkmaya başladı yaa...tamam behlülün de suçu var..bihteri tek başına bıraktı ama yeter artık seni istemiyor bihter..anla yaaa...

salak işte sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…