katya eğer böyle birşey yaptıysa gözümden düşer artıkboshayallersmile nihalle behlül barısıyor sanırım katya behlüle itiraf ediyor ki firdevs cadısı katyaya tokat atıyor
hem arsız hem yüzsüz denir böylesinekötükedihüsobirde dün bihterin matmazele dediğine bakın merak etmeyin matmazel siz bana isteyerek yada istemeyerek zarar veremezsiniz boshayallersmile
böyle bir final yaparlar gibi geliyo bana da, bekliyorum:hulya:ay evet düğünler, intiharlar falan aynı bölümde olup bitmesin hemen ya
bihter ve behlül sonrası adna beylerin mutlu olduğu dönemleri de görmek isterim ben de
gerçi bu kadar şeyin üzerine nasıl mutlu olurlar, ne kadar zamanda toparlanırlar orası meçhul
ama aynı bölüm içinde 3 yıl sonrası, 5 yıl sonrası falan yapıyorlar ya o tip bişey olur sanırım. yeni hayatlarından kesitler verirler. ama behlülü de göstersinler kaçıp gittikten sonra. sürünürken görmek isterim kendisini alsanaalsanasmile
nesi var yaw
nihalin gözlükü hali gerçekdende harry potere çok benziyorkaydirigubbakcemile3
makyaj,saç ve kıyafet ne kadar değiştiriyor işde...
nesi var yawharry pottere benziyorbenneyaptımki
yanındaki kız çok tatlı biri görünüyorbayanssulusmile
Bu senaristler seyirciyi gerçekten iyi tanıyorlar.
Bihtere inanılmaz gıcık oluyorum. Sedef çok tatlı kızmış, behlüllede çok yakışıyorlar.
Nihal son 2 bölümdür çok güzel görünüyor gözüme saç stilini çok beğendim ama teni süt gibi beyaz, kıyafetinden çok teninin beyazlığı ön planda ve hiç hoş değil, azıcık saunaya girse olur aslında.
Matmazelde hakikaten çok yüzssüzmüş o kadar hakarete karşı kendini savunamıyor ama sanırım çocuklar için yapıyor.
Bülentte aynı babası gibi salakmış, neden anlatmıyor ki duyduklarını, ama sanırım bu bölümde nihale anlatacak öyle gördüm.
Adnan başkalarına karşı mangalda kül bırakmıyor ama evde terör estiren bihtere bişey yapamıyor.
Firdodan bu kadar ucuz bir plan beklememiştim yazık oldu.
yaaa niye niahalin süt beyaz tenine bayılıyorum ben keşke bende öle olsam.Adnan konusunda katılıyorum. herkese hatta bu bölümde arsene nihat kaplan gibi kükrüyor.
böyle yuvarlak gözlük kullanan kaldı mı yaa.. zerrin özerin gençlik fotolarında görmüştüm ben en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?