Aşk-ı Memnu Kanal D

boshayallersmile nihalle behlül barısıyor sanırım katya behlüle itiraf ediyor ki firdevs cadısı katyaya tokat atıyor
katya eğer böyle birşey yaptıysa gözümden düşer artık
püü bu kadar mı zalaklık olur
firdo zaten çetoya kapağı attı, katya ne diye ortada kalacağını düşündü
mis gibi firdoyla çetonun bebelerine bakardı
yoksa çetoda gözü mü vardı bu katyanın

püü firdodan da bu kadar ucuz bir oyun beklemiyordum
ne o öyle anam babam usulü cepten çağrı atmalar
daha gerçekçi olanı yok muydu

birde dün bihterin matmazele dediğine bakın merak etmeyin matmazel siz bana isteyerek yada istemeyerek zarar veremezsiniz boshayallersmile
hem arsız hem yüzsüz denir böylesinekötükedihüso
hanfendi kendini suçsuz mübarek sanıyokötükedihüso

böyle bir final yaparlar gibi geliyo bana da, bekliyorum:hulya:

Ana bu da nihalmiş akannehir

Tipe bak...Makyaj birini bu kadar mı değiştirir...Şuna bak öcü gibi sempatiksalakcinni
nesi var yaw harry pottere benziyorbenneyaptımki
yanındaki kız çok tatlı biri görünüyorbayanssulusmile

ya şu sünepeee beşire uyuz oluyorum..
bi adam bu kadar mı korkak olur yawww
bi söyleyemedi haaaaa
bir de p..no.. izler gibi habire bihterle behlülün cd sini izliyor yawww

nihalin gözlükü hali gerçekdende harry potere çok benziyorkaydirigubbakcemile3
makyaj,saç ve kıyafet ne kadar değiştiriyor işde...

Ben Behlülün gerçekten Nihali sevdiğine inanmıyorum,

Masumiyetine ve ona olan aşkına acıdığından seviyorum zannediyo,

Yakında ondan da gönlü geçer,

Bihtere deli gibi seviyorum ölüyorum aşkından demiyor muydu?

al gulum ver gulum yapyorlardi ozamanlar her halde oyle soyler behlul bey.bihter ve behlul icin ''ticaret yoksa ask ta yoktur'' demektir.

simdiyse senden nefret ediyorum hayatimin hatasisin diyor.....

fragmanı izledim kızler çıkmıs nihal behlülü affediyo çiftlikte öpüşürlerken bihterde onları aglayarak izlio adananda bihteri görüyo sonra firdevs katyaya okkalı bi tokat patlatıyo beşir fenalaşıyo ölcek galiba:a015: bülent yine firdevsle bihter konusrken dinliyo son anda bülenti farkediyolar

ya bence masus bu kiliklarda dolasiyolar cünkilim dizideki nihalle ayni olsa oyunculuk yapiyo degil kendini oynuyor gibi gözükürdü yani bu görüntüler yapmacik.

Bu senaristler seyirciyi gerçekten iyi tanıyorlar.

Bihtere inanılmaz gıcık oluyorum. Sedef çok tatlı kızmış, behlüllede çok yakışıyorlar.
Nihal son 2 bölümdür çok güzel görünüyor gözüme saç stilini çok beğendim ama teni süt gibi beyaz, kıyafetinden çok teninin beyazlığı ön planda ve hiç hoş değil, azıcık saunaya girse olur aslında.
Matmazelde hakikaten çok yüzssüzmüş o kadar hakarete karşı kendini savunamıyor ama sanırım çocuklar için yapıyor.
Bülentte aynı babası gibi salakmış, neden anlatmıyor ki duyduklarını, ama sanırım bu bölümde nihale anlatacak öyle gördüm.

Adnan başkalarına karşı mangalda kül bırakmıyor ama evde terör estiren bihtere bişey yapamıyor.

Firdodan bu kadar ucuz bir plan beklememiştim yazık oldu.

böyle yuvarlak gözlük kullanan kaldı mı yaa.. zerrin özerin gençlik fotolarında görmüştüm ben en son

yaaa niye niahalin süt beyaz tenine bayılıyorum ben keşke bende öle olsam.Adnan konusunda katılıyorum. herkese hatta bu bölümde arsene nihat kaplan gibi kükrüyor.

yaaa niye niahalin süt beyaz tenine bayılıyorum ben keşke bende öle olsam.Adnan konusunda katılıyorum. herkese hatta bu bölümde arsene nihat kaplan gibi kükrüyor.

ama ben nihalinde bihterinde o kadar süt beyaz olduğuna inamıyorum. beren saat mesela ne kadar renkli gözlü olsada teni buğday normalde. biraz kamera hilekarlığı var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…