Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bence fragmanda yanıltma var katya ya behlüle söyledi diye vurmuyor
firdev tokat atarken KÜSTAH diyor...bence katya haddi olmayan bişey söyledi ondan vurdu firdevs
Bu senaristler seyirciyi gerçekten iyi tanıyorlar.
Bihtere inanılmaz gıcık oluyorum. Sedef çok tatlı kızmış, behlüllede çok yakışıyorlar.
Nihal son 2 bölümdür çok güzel görünüyor gözüme saç stilini çok beğendim ama teni süt gibi beyaz, kıyafetinden çok teninin beyazlığı ön planda ve hiç hoş değil, azıcık saunaya girse olur aslında.
Matmazelde hakikaten çok yüzssüzmüş o kadar hakarete karşı kendini savunamıyor ama sanırım çocuklar için yapıyor.
Bülentte aynı babası gibi salakmış, neden anlatmıyor ki duyduklarını, ama sanırım bu bölümde nihale anlatacak öyle gördüm.
Adnan başkalarına karşı mangalda kül bırakmıyor ama evde terör estiren bihtere bişey yapamıyor.
Firdodan bu kadar ucuz bir plan beklememiştim yazık oldu.
kızlar bence fragmanda yanıltma var katya ya behlüle söyledi diye vurmuyor
firdev tokat atarken KÜSTAH diyor...bence katya haddi olmayan bişey söyledi ondan vurdu firdevs
sedefte nası o fotoları kendi çekmiş gibi essahtan havalara girio..
kızııııııııııımm bi o fotoları zati biliiidikk...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa nihal öss ye hazırlanacaktı hani....düğün olacak diye sınava girmeyecek mi?bi de behlül peykeri aldatmışş.....peki dizinin ilk bölümlerinde neden peykere sürekli çiçek gönderiyordu??aklıma takıldı :) :) :)
nihal mi okumakmı..yaa nihal öss ye hazırlanacaktı hani....düğün olacak diye sınava girmeyecek mi?bi de behlül peykeri aldatmışş.....peki dizinin ilk bölümlerinde neden peykere sürekli çiçek gönderiyordu??aklıma takıldı :) :) :)
he bende hürriyetin sayfasinda gördüydüm sedefin behlüle verdigi resimleri,,tembellenmisler dizi icin bir iki resim cekememisler :hulya:
cocuk kandiriyler sankim
neden ki benneyaptımkinihal behlülle birlikte olduğu gece sedeften bahsederken ilk aşk diyince ben de çook eskiden falan sanmıştım.hatta öle sevdiğine göre çok uzun zaman birlikte olmuşlardır diye düşündüm ama sadece 1-2 aylık bi ilişki olması lazım.çünkü dizinin ilk bölümünden itibaren behlül elifle birlikteydi.e peykerden de bikaç ay önce ayrılmıştı.bana saçma geldi açıkçası senaristlerin bu aşkı gözlerinde büyütmesi...