Aşk-ı Memnu Kanal D

Kızı aldınız diziden günlük hayatıyla mı dalganızı geçiyorsunuz.Bence çok ayıp lmaz:

kızlar bence fragmanda yanıltma var katya ya behlüle söyledi diye vurmuyor
firdev tokat atarken KÜSTAH diyor...bence katya haddi olmayan bişey söyledi ondan vurdu firdevs

Sedefi ben de çok beğendim hoş kız vesselam

Ama behlül onu kaldıramazdı zaten sapık olduğu için :1closedeyes:

kızlar bence fragmanda yanıltma var katya ya behlüle söyledi diye vurmuyor
firdev tokat atarken KÜSTAH diyor...bence katya haddi olmayan bişey söyledi ondan vurdu firdevs

Aynını düşünüyorum.Bence de başka bir olay yüzünden tokat atıyor katyaya..

Ama bu tokattan sonra katyayı tutabilene aşkolsun

aynen aynen kızlar sedef harika dikkat ettiyseniz behlülün meleklerinden en makyajsızıydı,harikaydı.
behlülün melekleri;
1-sedef
2-bihter
3-nihal
4-elif
5-peyker

favorim sedeffff:lepi:

sedefte nası o fotoları kendi çekmiş gibi essahtan havalara girio..
kızııııııııııımm bi o fotoları zati biliiidikk...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sedefte nası o fotoları kendi çekmiş gibi essahtan havalara girio..
kızııııııııııımm bi o fotoları zati biliiidikk...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he bende hürriyetin sayfasinda gördüydüm sedefin behlüle verdigi resimleri,,tembellenmisler dizi icin bir iki resim cekememisler :hulya:

cocuk kandiriyler sankim

Son düzenleme:
yeni fragmanı izledim..
behlül affettiriyor kendini nihale..
beşir fenalaşıyor..
behlül firdevsin oyunu olduğunu anlıyor..
katya okkalı bir tokat yiyor sanırım küstah diyor bende öyle anladım.. ama geçen bölümde matmazel dedi ya firdevs hanımla siz gidince ev ona kalıcak o çalışacak diye yeni geln hizmetçi için oda sanırım firdoya yetiştiriyor kendindende bişeyler katıyor tokatı yiyor..
bihter nihalle behlülün barışdığın gizli gizli izlerken adnana yakalanıyor bende kazağından anladım..
bülent bu kez yakalanıyor anakıza ablasına bişeylermi diyor artık nihal sarılıyor ona..

valla kızlar sizden korkulur ha.. kızın normal halinidemi koydunuz buraya.. ama ne yalan sölimmm bende hary pottere benzettim doğrusu..:roflol:

yaa nihal öss ye hazırlanacaktı hani....düğün olacak diye sınava girmeyecek mi?bi de behlül peykeri aldatmışş.....peki dizinin ilk bölümlerinde neden peykere sürekli çiçek gönderiyordu??aklıma takıldı :) :) :)

nihal mi okumakmı..
o nasıl koca kovalanır okulunu kazandı ordan mezun olacak bu gidişle..

72. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/xd50s8_ayky-memnu-72-bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

yeni fragman yayinlandi arkadaslar
bihterin sonu geliyor sanirim:lepi:
firdevsede kufur ediyo heraldee katia
oyle bir tokat yedigine goreguclubacismile

cok tiksinc biri bu behlul sedefe nasil bakiyor yiyecek gibi ahanda suraya yazdim kiz gel yatak odasina dese gider o kadar kadin budalasi nihali sevdigi falan yok zaten bihterde elde etme heyecaniydi bitti bu adam hasta kadin hastasi igrenc sey zaten Kenanin ezelini seyrettigimden beri gozume iyice sevimsiz tipsiz gelmeye basladi ciyan ama Allah icin Beren guzel kiz aslinda Kenan la ne yakisirlar gercek hayatta .............................Firdevse gelince aman uzak dursun boyle insanlar yuvamizdan adami ipe goturur vallahi kotuluk timsali sey aslinda ben Ceto ya aciyorum beyefendi adam ne isin var bu tahta bezi Firdevsle

nihal behlülle birlikte olduğu gece sedeften bahsederken ilk aşk diyince ben de çook eskiden falan sanmıştım.hatta öle sevdiğine göre çok uzun zaman birlikte olmuşlardır diye düşündüm ama sadece 1-2 aylık bi ilişki olması lazım.çünkü dizinin ilk bölümünden itibaren behlül elifle birlikteydi.e peykerden de bikaç ay önce ayrılmıştı.bana saçma geldi açıkçası senaristlerin bu aşkı gözlerinde büyütmesi...

neden ki benneyaptımki
behlül kaç yaşında adam
dizi başladığında 25 yaşında falan olsa 14-25 yaş arası kimleri elden geçirmiştirsempatiksalakcinni
peyker elif bihter nihal sedef
oooo bunlar bile 2 senelik diziye ancak sığdı
sedefi o kadar çok sevdi ki, ailesinin de yokluğuyla beraber deliliğe vurup her önüne gelenle çıktı imajı vermeye çalışıyorlar
aşk hayatı 1 sedef 4 kız, bir sedef 4 kız+yenge+yeğen şeklinde olmuş olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…