Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da 73. Bölüm Tüyoları:Behlül Bihter e İnanmayacak ve Onunla konuşmak isteyecek, Fakat Bihter Ondan Kaçacak. En Sonunda Behlül Ona,Nihal le Evlenmeme Engel Olamayacaksınız, Sen veya Annen.. Ne Zannediyordunuz Eski Sevgilimi Görür Görmez oOna Koşacağımı mı ,Çok Yanıldınız.... Benim için, Bitmiş, Bitmiştir,Diyecek.Sonr...a Katya İçin Yalıya Polis Gelİcek, Ama Katya Kaçıcak ve Peyker e Sığınacak. Nihat Ona
Yardım Edecek ve Hilmi Önal a GÖnderecek. Katya da Onlara Yardım Edecek ve Herseyi Anlatıcak. Bihter Bu Arada Çok Öfkelenecek ve Deniz Hanımla Kavga Edecek. Beşir Hastanede Olacak ve Durumu Çok Kötü. Beşir Süleyman Efendi ye “Eger Bana Birşey Olursa, Kasayi Matmazele Ver” Diyecek. Son Sahnede de Süleyman Efendi Deniz e anahtari Verecek ve Deniz de Bu Anahtarların Çok Önemli Olduğunu Anlayacak....
sesli fragman nerde?arkadaşlar koysanız olurmu,yalnız youtube olmasın çünkü dns ayarlarını değiştiremedim ben açılmıyor o yüzden
nihalin yanında kendini tertemiz hissediyomuş:dilcikar: seni dereye götürüpte binbir çeşit çamaşır suyuyla yıkasak yine de arınmazsın behlül beeeyyyy!!!!!!!!!!!!!!klava:
bihter iyice kudurdu
bunca şeyden sonra hala behlülün odasına gidip beni seviyosun diyo yaa
yuh artıkklava:
amaaan tencere dibin kara seninki benden kara
hangisine ne diyim
aynen aynen :1ninca: ayrıca hani bihter annesinden nefret ediyodu şimdi birbirlerinin 1 numaralı kankası oldular,dert ortağı oldular,bu tür insanların birilerinden çok çabuk nefret edebilme yeteneği var
bakınız;;nihal--babasına behlül evden gittiği gece,senden nefret ediyorum!!!
yine nihal behlüle---gazeteyi çarparak ,senden nefret ediyorum!!!
Allah aşkına nihal nefret edip edip paşa paşa gidiyosun ayaklarına yine
:1shok: