• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi???

Olay internette var. İsim açıklamak doğru olnayacak o nedenle veremiyorum bilgi. Yirmisekiz kurşun beş isabet. Toplanan kovanlar bu bulunmayan da vardır muhakkak

Polis sadece silah çeken adama 28 kurşun yağdırmaz.
Bir silahta 6-8 kurşun var.
28/8 hesabından 3 ya da 4 polis memuru durup bu herifi mi taramış.
Madem öyle de nasıl 5 tanesi isabet etmiş hrm de göğüs kısmından.
O 5 kurşun insanın hayati organlarını paramparça eder.

Eşi ile uzun zaman önce kopmuş bağları. Bunu tüm aile bireyleri söyledi oradan biliyorum. Çocuklar için suren bir evlilik haline gelmiş olmasından kabul etmiştir diye düşünüyorum ama diyorum ya ben daha neyin içindeyim yeni farkediyirum. Şaşkınlık sersemlik tuhaf biseyy yasadim

Cekil aradan da çocuklar için sürsun o zaman

Arka sokakları izlemenin zararları bunlar hep.

28 kurşun 5 isabet öyle mi o zaman kuması olduğun kadının kocası basit bir suçtan aranmıyor. 30 yıllık baba mesleğini bana mı öğreteceksin ? yüz kızartıcı değil ama adam sahte kimlikkle dolaşıyor.

Sahte kimlik bile tek başına sucken bakın polyanna neler düşünüyor :)

Yooo
Kopan bir şey yok.
Doğru ve yanlış açık bir şekilde önünüzde.
Seçim sizin.
Doğru yanlış açıktır herzaman ama içinde bulunduğu durumdan ya göremez insan bazen yada görüp seçim yapacak halde olmaz. Ben tam öyle bi durumdayim. Tabii ki seçim yapmak zorundayım. Yalan dolanla bi yere varilmaz şimdi bana dünyayı vaadetse neye yarar? Ben buraya yazarken aslında olanlarin yeni farkına varabilmiştir durumdayım. Bunu anlayabilmenizi ve rum fikir beyan edenlere zahmet edip okudukları için tesekkur ediyorum ve bir de eleştiri yaparken daha ılımlı olumlu olunursa genel anlamda söylüyorum bunu çok daha doğru olacağını dusunuyorum.

Olur mu yahu onlar da kader mahkumu diye dolaşıyor ortalıkta.
İçerdekiler hep masum, suçlu olan biziz.
Benim vergi borcum var devlete mahcupum sadecr karimi onlarla bolusemedigim için adam Teksas filmleri estiriyor kadın adamı melake yapmış bağrına basıyor kocam da bana nutuk atsın
Neler var açıp okumuyor

28 kurşundan sadece 5 tanesi isabet etmiş, vatandş tazı gibi kaçıyordu demek ki. Gündüz vakti bir de.Adam kurşun yediği halde polis adama kurşun sıkmaya devam etmiş çünkü 5 kurşun var. Resmen taramışlar adamı. 5 kurşuna rağmen ve hepsi göğüs bölgesi, tek bir kurşun nasıl parçalıyor nasıl büyüyor nette bakın, 5 kurşun yemiş 24 saat sonra kağıda yazı bile yazmış. Sanki Cüneyt Arkın filmi.

Doğru yanlış açıktır herzaman ama içinde bulunduğu durumdan ya göremez insan bazen yada görüp seçim yapacak halde olmaz. Ben tam öyle bi durumdayim. Tabii ki seçim yapmak zorundayım. Yalan dolanla bi yere varilmaz şimdi bana dünyayı vaadetse neye yarar? Ben buraya yazarken aslında olanlarin yeni farkına varabilmiştir durumdayım. Bunu anlayabilmenizi ve rum fikir beyan edenlere zahmet edip okudukları için tesekkur ediyorum ve bir de eleştiri yaparken daha ılımlı olumlu olunursa genel anlamda söylüyorum bunu çok daha doğru olacağını dusunuyorum.

Bakın
Uçurumdan düşmek üzere olan kişiye kimse "canım o tarafa gitmesen mi acaba" demez "salak mısın gözünün önüne bak" derler can havliyle.
Buradaki yorumlar da o hesap.
İnsanların böyle saçna sapan bir gidişata güzellikle tepki vermelerini bekleyemezsiniz.
Yazılanlar acı gelebilir ama tamamı sizi şu an bulunduğunuz durumu yansıtıyor.

Tamam şimdi ki konumuzda hamilelik şüphesi tasiyan genç kız olsun birde onunla ilgili birseyler yazsana .. yaz yaz güzel oluyor

28 kurşundan sadece 5 tanesi isabet etmiş, vatandş tazı gibi kaçıyordu demek ki. Gündüz vakti bir de.Adam kurşun yediği halde polis adama kurşun sıkmaya devam etmiş çünkü 5 kurşun var. Resmen taramışlar adamı. 5 kurşuna rağmen ve hepsi göğüs bölgesi, tek bir kurşun nasıl parçalıyor nasıl büyüyor nette bakın, 5 kurşun yemiş 24 saat sonra kağıda yazı bile yazmış. Sanki Cüneyt Arkın filmi.

Ben hiç anlamadım zaten.
1 kurşun ciğere ya da atar damara denk gelse bitti.
5 kurşunu da omuzdan yeyip geri mi sektirmiş nedir.

Eğer bu anlattıklarınız doğruysa -ki sanmıyorum- sizin için üzüldüm. Ve tabi ki de aşk her şeyi affetmez...

Back