- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Olay internette var. İsim açıklamak doğru olnayacak o nedenle veremiyorum bilgi. Yirmisekiz kurşun beş isabet. Toplanan kovanlar bu bulunmayan da vardır muhakkak
Eşi ile uzun zaman önce kopmuş bağları. Bunu tüm aile bireyleri söyledi oradan biliyorum. Çocuklar için suren bir evlilik haline gelmiş olmasından kabul etmiştir diye düşünüyorum ama diyorum ya ben daha neyin içindeyim yeni farkediyirum. Şaşkınlık sersemlik tuhaf biseyy yasadim
Bir tek bana mı inandırıcı gelmedi bu hikaye ? Polis neden 5 kurşun sıksın ?Hele göğüs bölgesine ?
Polis kızıyım da ondan.
Kusura bakma imam inanmadım. Ayrıca MİHENDİS değil o, mühendis
Polis sadece silah çeken adama 28 kurşun yağdırmaz.
Bir silahta 6-8 kurşun var.
28/8 hesabından 3 ya da 4 polis memuru durup bu herifi mi taramış.
Madem öyle de nasıl 5 tanesi isabet etmiş hrm de göğüs kısmından.
O 5 kurşun insanın hayati organlarını paramparça eder.
28 kurşun 5 isabet öyle mi o zaman kuması olduğun kadının kocası basit bir suçtan aranmıyor. 30 yıllık baba mesleğini bana mı öğreteceksin ? yüz kızartıcı değil ama adam sahte kimlikkle dolaşıyor.
Doğru yanlış açıktır herzaman ama içinde bulunduğu durumdan ya göremez insan bazen yada görüp seçim yapacak halde olmaz. Ben tam öyle bi durumdayim. Tabii ki seçim yapmak zorundayım. Yalan dolanla bi yere varilmaz şimdi bana dünyayı vaadetse neye yarar? Ben buraya yazarken aslında olanlarin yeni farkına varabilmiştir durumdayım. Bunu anlayabilmenizi ve rum fikir beyan edenlere zahmet edip okudukları için tesekkur ediyorum ve bir de eleştiri yaparken daha ılımlı olumlu olunursa genel anlamda söylüyorum bunu çok daha doğru olacağını dusunuyorum.Yooo
Kopan bir şey yok.
Doğru ve yanlış açık bir şekilde önünüzde.
Seçim sizin.
Aynısını yaptım...Internetteki haberi gorseydik iyiydi gittim 28 kursun 5 isabet yazdim ya. yaninada ekliyimmi yaralinin karisi sevgilisi basindaydi diye
Benim vergi borcum var devlete mahcupum sadecr karimi onlarla bolusemedigim için adam Teksas filmleri estiriyor kadın adamı melake yapmış bağrına basıyor kocam da bana nutuk atsınOlur mu yahu onlar da kader mahkumu diye dolaşıyor ortalıkta.
İçerdekiler hep masum, suçlu olan biziz.
Arka sokakları izlemenin zararları bunlar hep.
Polis sadece silah çeken adama 28 kurşun yağdırmaz.
Bir silahta 6-8 kurşun var.
28/8 hesabından 3 ya da 4 polis memuru durup bu herifi mi taramış.
Madem öyle de nasıl 5 tanesi isabet etmiş hrm de göğüs kısmından.
O 5 kurşun insanın hayati organlarını paramparça eder.
Aynen bulamadım ama çünkü Tr sayfalarında araştır olay amerikan polisi ile geçtiği için sanitim abd de olduInternetteki haberi gorseydik iyiydi gittim 28 kursun 5 isabet yazdim ya. yaninada ekliyimmi yaralinin karisi sevgilisi basindaydi diye
Aynısını yaptım...
Aynen bulamadım ama çünkü Tr sayfalarında araştır olay amerikan polisi ile geçtiği için sanitim abd de oldu
Doğru yanlış açıktır herzaman ama içinde bulunduğu durumdan ya göremez insan bazen yada görüp seçim yapacak halde olmaz. Ben tam öyle bi durumdayim. Tabii ki seçim yapmak zorundayım. Yalan dolanla bi yere varilmaz şimdi bana dünyayı vaadetse neye yarar? Ben buraya yazarken aslında olanlarin yeni farkına varabilmiştir durumdayım. Bunu anlayabilmenizi ve rum fikir beyan edenlere zahmet edip okudukları için tesekkur ediyorum ve bir de eleştiri yaparken daha ılımlı olumlu olunursa genel anlamda söylüyorum bunu çok daha doğru olacağını dusunuyorum.
28 kurşundan sadece 5 tanesi isabet etmiş, vatandş tazı gibi kaçıyordu demek ki. Gündüz vakti bir de.Adam kurşun yediği halde polis adama kurşun sıkmaya devam etmiş çünkü 5 kurşun var. Resmen taramışlar adamı. 5 kurşuna rağmen ve hepsi göğüs bölgesi, tek bir kurşun nasıl parçalıyor nasıl büyüyor nette bakın, 5 kurşun yemiş 24 saat sonra kağıda yazı bile yazmış. Sanki Cüneyt Arkın filmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?