Aşk herşeyi affeder mi???

Bir tek bana mı inandırıcı gelmedi bu hikaye ? Polis neden 5 kurşun sıksın ?Hele göğüs bölgesine ?
Polis kızıyım da ondan.
Kusura bakma imam inanmadım. Ayrıca MİHENDİS değil o, mühendis
Yazım yanlısı bir suru yanlış harf hatası var bi ona takılmayin. Polisten kaçarken silahını çıkarmış ama ateş etmemiş o yüzden polis de haklı olarak ateş etmek ve yaralamak zorunda kalmış. Tabii göğüs bölgesine edildiği için karşı dava acti polise de. Sonuçta ayağına sikmalilardi zaten durmak zorunda kalırdı. Kaçış olayı biraz sorunlu mali polis yaptı bunu bir de.

He muhtemelen sana Komiserim yalanini da silah taşıdığı için söyledi bu masum yüz kizartici suçu olmayan adam

Şu yüz kızartıcı suç lafına da ben gıcığım.
Polis trafikte ehliyet ruhsat sorsa kıpkırmızı oluyorum.
O yüzün kızarması için ekstra ne yapmak lazım acaba?

Sen bu saflikla 36 yasina nasil gelebildin,
Bir de yanliz yasamissin falan,
Karambol olmali.

O çok düzgün adam neden silah taşıyor ve polise silah çekiyor acaba?
Bizim etrafımızdaki düzgün adamların bellerinde silah görmedim hiç, polise silah çekeni de duymadım.

Bugün asker Dağdaki teröriste bile ateş etmeden ateş acamazken polis silahı görüp 5 isabet nasıl yapar amerikan polisimi bu ben olay Türkiye de geçiyor sanmıştım

Şimdi yazmissiniz iyi güzel hakarete varıyor yazılanların çoğu ama ben neye uğradığını şaşırmış bi durumdayım. Daha neyin içinde olduğumu yeni görebiliyorum. Zaten yanlış birşeyler olduğunu farketmesem yazıyor olmazdim. Bunları duymak istiyorum belki de. Kendi kendimi burada yiyip bitirdim çünkü. Tabii ki ikinci kadın olmak hiç doğru değil. Zaten baştan bilsrm asla kabul etmezdim o ayrı. Ama işte böyle bi anda herşey olup bitince ne doğru ne yanlış kopuyor bi an.

Bugün asker Dağdaki teröriste bile ateş etmeden ateş acamazken polis silahı görüp 5 isabet nasıl yapar amerikan polisimi bu ben olay Türkiye de geçiyor sanmıştım
Olay internette var. İsim açıklamak doğru olnayacak o nedenle veremiyorum bilgi. Yirmisekiz kurşun beş isabet. Toplanan kovanlar bu bulunmayan da vardır muhakkak

Yooo
Kopan bir şey yok.
Doğru ve yanlış açık bir şekilde önünüzde.
Seçim sizin.

Ya bırak allah aşkına doğrusu yanlışı mı var bu işin. Adam sizin yanınızdan bir gece bile ayrılmamışken bu üç çocuğun babaya bir gün bile ihtiyacı olmadı mı?
Hala bir de geçmişsin bi kişiyi arama hakkı var onda da beni arıyor 10 dk konuşuyoruz diyorsun. Kültürlüymüş hıh..
Umarım konu yalan bir konudur. Yoksa ciddi anlamda terbiyemi bozacağım.

Karisi nasil kabullendi sizi?
Hastanede hemen nasil yanina girdiniz ki hemsire adinizi nerden biliyor falan filan bi suru aciginiz var. Yada eksikleri doldurun ki inanalim
Eşi ile uzun zaman önce kopmuş bağları. Bunu tüm aile bireyleri söyledi oradan biliyorum. Çocuklar için suren bir evlilik haline gelmiş olmasından kabul etmiştir diye düşünüyorum ama diyorum ya ben daha neyin içindeyim yeni farkediyirum. Şaşkınlık sersemlik tuhaf biseyy yasadim

Ne zamandır kendi kendime hayıflanıyorum, kızıyorum.Yazıklar olsun sana Emine, şiddete uğrayan, ezilen kadınlar için bir şey yapmadın şu hayatta diyorum.Televizyonda kadın cinayeti görüyorum, üzülüyorum, gözümden yaş geliyor.Kadınların yeri bu olmamalı diyorum.Diyorum da Mühendis olan, okumuş ,kendini geliştirmiş , aldatılmış, sevdiği adam her türlü pisliği yapmış buna rağmen "çok aşııığım" diyen kadınları görünce çileden çıkıyorum ya.
Mühendissin daha komiserim diyen adamın çalışma şartlarını bilmiyorsun.Adam seni metres yapmış bu illetten kurtuldum demiyorsun da ama seviyorum diyorsun.Adam bir kişiyi arayacakmış da seni arıyormuş, şerefsizin üç tane çocuğu var, adam olsa onları arar.
Şimdi moda cümlemiz "Kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin, kınama" diyecekler ama yok yani kendi kendini ateşe atan bu kadınlara sinir oluyorum.Bekle cezaevinden çıksın evlenirsin artık.

28 kurşun 5 isabet öyle mi, o zaman kuması olduğun kadının kocası basit bir suçtan aranmıyor. 30 yıllık baba mesleğini bana mı öğreteceksin ? yüz kızartıcı değil ama adam sahte kimlikkle dolaşıyor. havada uçuşan 28 kurşun, ama yüz kızartıcı suç değil. Bir şarjörde kaç kurşun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…