- 4 Ocak 2016
- 50
- 5
- 1
- 45
- Konu Sahibi Karmakarisikkk
-
Yazım yanlısı bir suru yanlış harf hatası var bi ona takılmayin. Polisten kaçarken silahını çıkarmış ama ateş etmemiş o yüzden polis de haklı olarak ateş etmek ve yaralamak zorunda kalmış. Tabii göğüs bölgesine edildiği için karşı dava acti polise de. Sonuçta ayağına sikmalilardi zaten durmak zorunda kalırdı. Kaçış olayı biraz sorunlu mali polis yaptı bunu bir de.Bir tek bana mı inandırıcı gelmedi bu hikaye ? Polis neden 5 kurşun sıksın ?Hele göğüs bölgesine ?
Polis kızıyım da ondan.
Kusura bakma imam inanmadım. Ayrıca MİHENDİS değil o, mühendis
Yüz kızartıcı suçu yok ama sahte kimlik çıkarmış bu iş için ve polisten kaçarken 5 kurşunla göğsünden vurulmuş heralde birikmiş trafik cezası suçu gelmedi bu adama!!! He 2. Kadın olma konuna gelince sıkıntı yok yalana dolana takilmiyorsun nasılsa coluk çocuk yuva yıkmak bunlarda mesele değil ol anam ikinci kadın ol yakışır
Yazım yanlısı bir suru yanlış harf hatası var bi ona takılmayin. Polisten kaçarken silahını çıkarmış ama ateş etmemiş o yüzden polis de haklı olarak ateş etmek ve yaralamak zorunda kalmış. Tabii göğüs bölgesine edildiği için karşı dava acti polise de. Sonuçta ayağına sikmalilardi zaten durmak zorunda kalırdı. Kaçış olayı biraz sorunlu mali polis yaptı bunu bir de.
Yazım yanlısı bir suru yanlış harf hatası var bi ona takılmayin. Polisten kaçarken silahını çıkarmış ama ateş etmemiş o yüzden polis de haklı olarak ateş etmek ve yaralamak zorunda kalmış. Tabii göğüs bölgesine edildiği için karşı dava acti polise de. Sonuçta ayağına sikmalilardi zaten durmak zorunda kalırdı. Kaçış olayı biraz sorunlu mali polis yaptı bunu bir de.
Şimdi yazmissiniz iyi güzel hakarete varıyor yazılanların çoğu ama ben neye uğradığını şaşırmış bi durumdayım. Daha neyin içinde olduğumu yeni görebiliyorum. Zaten yanlış birşeyler olduğunu farketmesem yazıyor olmazdim. Bunları duymak istiyorum belki de. Kendi kendimi burada yiyip bitirdim çünkü. Tabii ki ikinci kadın olmak hiç doğru değil. Zaten baştan bilsrm asla kabul etmezdim o ayrı. Ama işte böyle bi anda herşey olup bitince ne doğru ne yanlış kopuyor bi an.Size yıllarca yalan söyleyen
Kurşunlanıp hapse giren çok düzgün biri.
Aşk her şeyi affetmez.
Bunun adı da aşk değil zaten.
Eğitimli kültürlü vs olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama yaşadığınız hayat bunun tam tersini gösteriyor.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Olay internette var. İsim açıklamak doğru olnayacak o nedenle veremiyorum bilgi. Yirmisekiz kurşun beş isabet. Toplanan kovanlar bu bulunmayan da vardır muhakkakBugün asker Dağdaki teröriste bile ateş etmeden ateş acamazken polis silahı görüp 5 isabet nasıl yapar amerikan polisimi bu ben olay Türkiye de geçiyor sanmıştım
Cinayet !Şu yüz kızartıcı suç lafına da ben gıcığım.
Polis trafikte ehliyet ruhsat sorsa kıpkırmızı oluyorum.
O yüzün kızarması için ekstra ne yapmak lazım acaba?
Link Ver allasenOlay internette var. İsim açıklamak doğru olnayacak o nedenle veremiyorum bilgi. Yirmisekiz kurşun beş isabet. Toplanan kovanlar bu bulunmayan da vardır muhakkak
Karisi nasil kabullendi sizi?
Hastanede hemen nasil yanina girdiniz ki hemsire adinizi nerden biliyor falan filan bi suru aciginiz var. Yada eksikleri doldurun ki inanalim[/QUOTE
Hastaneden hiç ayrılmadan bekliyordum ve yoğun bakım un önünde olmamıza rağmen emniyet görevlileri vardı bir suru. Herkes kim olduğunu bildirmek zorundaydi güvenlik nedeniyle.
Şimdi yazmissiniz iyi güzel hakarete varıyor yazılanların çoğu ama ben neye uğradığını şaşırmış bi durumdayım. Daha neyin içinde olduğumu yeni görebiliyorum. Zaten yanlış birşeyler olduğunu farketmesem yazıyor olmazdim. Bunları duymak istiyorum belki de. Kendi kendimi burada yiyip bitirdim çünkü. Tabii ki ikinci kadın olmak hiç doğru değil. Zaten baştan bilsrm asla kabul etmezdim o ayrı. Ama işte böyle bi anda herşey olup bitince ne doğru ne yanlış kopuyor bi an.
Cinayet !
Eşi ile uzun zaman önce kopmuş bağları. Bunu tüm aile bireyleri söyledi oradan biliyorum. Çocuklar için suren bir evlilik haline gelmiş olmasından kabul etmiştir diye düşünüyorum ama diyorum ya ben daha neyin içindeyim yeni farkediyirum. Şaşkınlık sersemlik tuhaf biseyy yasadimKarisi nasil kabullendi sizi?
Hastanede hemen nasil yanina girdiniz ki hemsire adinizi nerden biliyor falan filan bi suru aciginiz var. Yada eksikleri doldurun ki inanalim
klasik dizi hikayesi.mühendis,ikinci eş ve kurşunlar,cezaevi...Dizi hikayesi felan mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?