Aşk her şeyi affeder mi?

Konduramıyorum dışarıdan konuşmak kolay belki ama öyle bi insan değil hayatında kimseye yapmamış bunu sevmediği kızlara bile yapmamış bana neden yapsın
Tabi tabi :d ya sana kalsa adam aldatacak adam da degilmis ama aldatmis bal gibi mis mis de mus mus

Herkes herkesi kandirabiliyo iste hayat bu

Zom olacak kadar icmeye niye davet eder bi adam arkadas gaziyla? Yatilacak kiz bulunur onun uzerinden iddialasilir mevzu o sen hala ayikmamissin

Atlatamadım ki..Bak canım benim bu nişanlım dediğim adam resmen olmasada eşim gibiydi.Aynı apartmanda oturuyoruz.ankaraya geldiğim ilk gün adama aşık oldum.ankarada onsuz gittiğim tek yer yoktu.sabah akşam beraberdik.haftanın en az 4-5 günü dip dibeydik.o kadar çok yaşanmışlık var ki.başta görmemezlikten geldim sonra ne oldu biliyor musun sanki yattım ne var bundaya döndü olay.şuan sevgilisiniz sevgiliyken o da öyleydi.şuan kalbim hala onla kalma taraftarı ama ben taşınma kararı aldım buradan.sosyalleşip arkadaş çevremle ailemle atlatmaya çalışacağım.çok canım yanıyor ama hayır gelmeyecek biliyorum.üzgünüm ama seninki sana hiç sadık değil.oturmuş bi ilişki olmalı2 yıl az değil.ben 1 aylık ilişki dönemi için ayrılık kararı aldım evlilikten dönüyorum bak.2 yılda sana dsadık olmayan adamdan hayır gelmez.ağla sızla gez dolaş ama umursama.elbet atlatırız.uzatmadan bitir.uzattıkça üzülüyorsun.onun o yakıştıramadığın hallerini düşün soğut kendini

Konduramıyorum dışarıdan konuşmak kolay belki ama öyle bi insan değil hayatında kimseye yapmamış bunu sevmediği kızlara bile yapmamış bana neden yapsın

her erkek kendini öyle anlatıyor.için aklamaya çalışıyor arkadaşım farkındayım bende öyleyim.ama vazgeç yoksa senin halin benden kötü olacak.değmez de acını yaşa ama bırak adam masum değil üzgünüm

aşk bazı şeyleri affeder evet ama aldatma varsa işin içinde aşk bunu affetmemeli...

Doğru mu anlamışım; kızla zaten aynı grupla takılıp, içmişler değil mi?
Kızın alkole dayanıklılığını ölçmek için baş başa içmeleri mi gerekiyormuş? "Seninle de içelim" lafıyla tam da bunu demek istemiş işte. Kızla baş başa zaman geçirmek istemiş, başka nasıl bir açıklaması olabilir bunun? Kız kabul etse ne olacaktı bir düşün? "Açıklayabilirim" diye başlayan ikinci bir vukuatı olacaktı tabi ki. Niye böyle yılışık muhabbetli insanlara prim verilir anlamam imkansız. Bu adam sağlam pabuç mu sence? Yol ver gitsin.

Whatsapp'ta kızla konuşması yoktu demişsiniz ama konuşmuş ve silmiş olabilir mi?
İkinci ihtimal kız bunun kendisine asıldığını düşünüp numarasını vermedi. Peki ya verseydi neler olacaktı? Sevgiliniz kızın numarasını istemiş mi? İstemiş. Verseydi kız? Kız vermedi diye aldatmadı mı oluyor yani?

Basbayağı aldatmış.

Niyeti iyi işte derken?
İyi niyetli bir şey göremedim ben konuda sen kendin dışında.
İnanmayın şu heriflerin bu tarz yalanlarına.

adam aldatmaya yol yapmışta,karşı taraftaki kız akıllıymış sarhoş birinin teklifini ciddiye almamış,sevgili iken aldatan evlenirkende arayışlara girer dikkat!!!

Neyin niyeti iyi allah aşkına bırak ya. Kendi telefonundan aramadı başka telefondan arıyo belki? Asılmış baya işte. Hem ne o rakı muhabbetleri yok içmişken kıza azmış. E içkiliyken başkasıyla da atabilir o zaman garantisi var mı?

Bildiğin asılmış. Sende yeme bunları bırak gitsin evli misin çocuğun mu var sanki. Salak yerine koydurma kendini

Böyle seviyesiz, rakıya dayanıklıyım diye hava atan adamdan ne hayır gelir ya ne buldunuz bu adamda? O adamıı sevmekle yanlış yapmış olabilirsiniz ama hala tekme atmamak niye

Benim aşkım bunu affetmez mesela.. Sizinki de ediyosa büyük aşk değil büyük takıntı diye düşünücem :) Evli değilsiniz çoluğunuz çocuğunuz yok. Kendinizi ateşe atmayın derim

sizin çevrenizde tek bir erkek bırakmaması demek, kızla erkeğin arkadaş olamayacağına inanması demek.
ama beyefendi kendisi iyi niyetiyle(!) bi kızla başbaşa içebilecek öyle mi ?? saf bir düşünce tarzınız var sanırım, belli ki affedeceksiniz de ama buradaki herkes gibi bende ortada affedilecek bişey göremiyorum..

Bana göre aşk herşeyi affetmez,etmemeli..

Sevgilim kızlı erkekli rakı muhabbeti yapacak,bu davranışlarda bulunacak, ben buna anlayış gösteremem..ne kadar sevsem de...

Guven sarsildimi toparlamak zor aldatma bence sadece cinsellik degildir alkollu veya deil hic fark etmez baska bi kiza asilmis bunu bir daha yapmicana nasil ikna olacaksin o bi daha yapma bile senin icinde hep bi suphe olucak ve bu ikinizi yipraticak ben olsam ayrilirdim iyice burnu surtsun seviyosa hemen vazgecmez senden mucadele verir kazanmak icin..
Birde simdi affetsen adamda nasilsa iki lafima ikna okuyo algisi olusacak boyle bisey olursa seni kaybetcegini bilsin kaybetme duygusunu yasadinki bundan sonra akilli olsun derim ben

karşı cins konusunda hassas sizin normal arkadaşınız bile yok ama o kızlarla içiyor.. kusura bakmada adamın zihniyeti belli apaçık ortada.. bu olay olmadan yol vermen gerekirmiş..

Başka bir üye şöyle bir konu açsa vereceğin yanıt ne olur . Ben fikrimi söyleyim aldatmasa bile sana saygısı bile olduğunu sanmıyorum . 2 senelik ilişkisi var içkili ortam düzenlemeleri ayrı . Bir de senin olmadığını bile bile kızlı içki ortamı düzenlemeleri ayrı . Bir de içkili içkili kızla yazışmış . Birlikte içelim bir de daha dayanıklımısın bakalım diye .... Neyse konuştukları , yazıştıkları cümlelerin herhangi bir yerinde kendine rastladın mı bari .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…