- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- Konu Sahibi Pembepegasus
-
Tabi tabi :d ya sana kalsa adam aldatacak adam da degilmis ama aldatmis bal gibi mis mis de mus musKonduramıyorum dışarıdan konuşmak kolay belki ama öyle bi insan değil hayatında kimseye yapmamış bunu sevmediği kızlara bile yapmamış bana neden yapsın
Nasıl atlatabildin ki yaşanılan onca şey ki benim bu kadar uzun bu kadar çok şey yaşadığım bi ilişkim de olmadı yani ilk sayılır çoğu şeyi bizde evlilik düşünüyoruz aile falan bi yanım şuan bile deli gibi özledi gelsin sarılayım istiyor bi yandan aklımda dürekli o cümleler o numara canım acıyor olayı öğrendiğim gün bile kıvrandım resmen
Konduramıyorum dışarıdan konuşmak kolay belki ama öyle bi insan değil hayatında kimseye yapmamış bunu sevmediği kızlara bile yapmamış bana neden yapsın
Evet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli
Evet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli
kızı kendine yakın görmüş
Böyle seviyesiz, rakıya dayanıklıyım diye hava atan adamdan ne hayır gelir ya ne buldunuz bu adamda? O adamıı sevmekle yanlış yapmış olabilirsiniz ama hala tekme atmamak niyeEvet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli
Benim aşkım bunu affetmez mesela.. Sizinki de ediyosa büyük aşk değil büyük takıntı diye düşünücem :) Evli değilsiniz çoluğunuz çocuğunuz yok. Kendinizi ateşe atmayın derimEvet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli
Gerçekten bu aldatma mı sizce peki ben mi abartıyorum diye düşündüğüm oldu çünkü ki sevgilim karşı cins konusunda çok hassastır benim etrafımda erkek yakın arkadaşı bırakın normal arkadaşım bile kalmadı en ufak şeyi kıskanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?