Aşk her şeyi affeder mi?

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Evet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli

Aldatsa aldattim diyecek mi sence? Her şey tamam da numara istemek nedir ya bir de içki herkes ile icilmez yani. Kontrolün yitirildigi anlar bunlar. Ama sen affetmeye niyetli gibisin

Aldatsa aldattim diyecek mi sence? Her şey tamam da numara istemek nedir ya bir de içki herkes ile icilmez yani. Kontrolün yitirildigi anlar bunlar. Ama sen affetmeye niyetli gibisin

Bilmiyorum kabullenemiyorum kendimi yiyorum içim acıyor gerçekten ama bir yandan da çok seviyorum nasıl affederim bilmiyorum konuşmuyoruz şuan ama ne bileyim affetsem bile soğur muyum nasıl olurum ne olur gerçekten çıkmazda gibiyim

Sevgiliyken aldatan evlenince neler yapar acaba
Gerçekten bu aldatma mı sizce peki ben mi abartıyorum diye düşündüğüm oldu çünkü ki sevgilim karşı cins konusunda çok hassastır benim etrafımda erkek yakın arkadaşı bırakın normal arkadaşım bile kalmadı en ufak şeyi kıskanır

Hiç kimse vazgeçilmez değil. Yani aldatma kimisi için sadece cinsellik kimisi için bir bakış. Burada sen kendini ölçüp tartacaksin. Onsuz olabiliyorsan ayrilirsin yok onsuz olmaz diyorsan biraz burnunu sürtüp aff edersin .

Aşk herşeyi affedermi bilmemde, şu noktalama işaretlerini kullanmayanları ben affetmiyorum
Neyse konuna gelecek olursam tatlım, bu adam seni buz gibiilk fırsatında aldatacak eger bunu aldatmadan saymıyorsan. Dayanıklılık testimi istiyor, terket onu ve dayanabiliyormusun kendini test et. Bence başarabilirsin

aşk affetmiyor her şeyi.bak bende evlilikten döndüm.hemde ilişki bir aylıkken olan bir şey için.senin 2 yıl birde.herkesle yapış yapış olan erkeklerden nefret ediyorum.

Sana ne oldu ki anlatır mısın? Yapış yapış değildir aslında gayet ağır bi insandır aksine nasıl böyle oldu bilmyiorum

Bence bana hiç sormamaliyiz. Çünkü ben terk ederdim. Bu senin karar verecegin bir durum. Ayrilirsin, iki hafta sonra da adama "ben seni geri istiyorum" diye mesaj atar bulabilirsin kendini. O yüzden karar senin.

Öylesine bi insan olsa ya da ne bileyim bu kadar emek verilen bi ilişki olmasa düşünmeden ayrılırdım zaten bugüne kadar asla yalan söylemedi ya da ben yakalamadım bu konuda salağım biraz ama ne bileyim ya doğruysa yani asıl soru şu niyeti iyi olabilir mi sizce de yaptığının elle tutulur bi yanı var mı ki daha yeni tanıştığı bi insan

Bu cok net bir aldatma heralde ki inkar edecek yani ve isin daha da trajigi bu sadece senin yakaladigin bi aldatma yani daha kim bilir ne haltlar yemistir Allahimiz bilir. Diyosan ki ben aldatila aldatila yasarim kocami baska kadinlarla paylasirim buyur affet yani hayat senin

Peki aldatsa neden mesajlarını silmesin ? Ben öğrendikten sonra kızı aradı beni konuşturtmaya çalıştı bir de kendimi o kadar küçültemem dedim çünkü kendime yediremezdim gerçekten

Sana ne oldu ki anlatır mısın? Yapış yapış değildir aslında gayet ağır bi insandır aksine nasıl böyle oldu bilmyiorum
istersen son konuma bakabilirsin canım ama şöyle diyeyim.biz ilişkiye başladığımızda ilk ayında birilerine yazmış seninki gibi yakınlık kurmaya çalışır gibi.ben bilmiyordum tam düğün arefesindeyken öğrendim.düşündümki ben o zamanda severken nasıl birilerine böyle yazabilir?içim almadı bitti.bak sana tavsiyem vazgeç.keşke baştan bilseydim sevgiliykende bu kadar çok şey yaşayıp bağlanmasaydım.bu adam benimkindende beter çünkü ilişkiden 2 yıl sonra yazmış birde bak güven kaybolduğu zaman asla onarılmıyor.paranoyak oluyorsun hep bir şüphe.geleceğini düşün.sen bir erkeğe yazsan öyle ne derdi.ben çok pişmanım nişanlandığıma o da mükemmeldi ama ben affedemedim.fiziken olmaz ihanet sadece.bu adam 2 yıl süren ilişkiden sonra başkalarına yanaşabiliyorsa üzgünüm hep yapar doyumsuz.tabiki anlatacak gözünün önünde mesajlar sonuçta.yalan söylese mesajları okuyunca dahada sıkışmış olurdu çünkü.bak ben şimdi vazgeçtim ama evlilikten dönmek ne kadar zor biliyor musun? kendine yazık etme,sonra yapsa da bırakamıyorsun hep konduramıyorsun.yapma bunu kendine

Nasıl atlatabildin ki yaşanılan onca şey ki benim bu kadar uzun bu kadar çok şey yaşadığım bi ilişkim de olmadı yani ilk sayılır çoğu şeyi bizde evlilik düşünüyoruz aile falan bi yanım şuan bile deli gibi özledi gelsin sarılayım istiyor bi yandan aklımda dürekli o cümleler o numara canım acıyor olayı öğrendiğim gün bile kıvrandım resmen

Neresinde bunun iyi niyet ?
sevgiline ne kizin dayanikliligindan
argo kacacak ama dayaniklilik derken dayayacak yolda yurumus resmen
hala iyi niyet diyorsun
he bacim he
gudin toplu icin

aşk affeder, ama her şeyi değil!
aşk 2 kişinin arasında geçendır dımı? 3. kişi girdi mi aşk maşk kalmaz
o aşk olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…