Evet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli