Aşk her şeyi affeder mi?

İçmediler muhabbeti geçmiş sadece. Yılışık bi insan değil normalde

Kız numarasını vermişti

Ne olmuş ne bitmiş,aldatmış mı yorum yapmak zor.Ama öyle bir gerçek var ki;
Kaybolan güvenin asla yerine gelmeyecek...
O yüzden ben olsam bu kişiden ayrılırdım. Söylemesi kolay diye düşünme sakın ama devam edersen yıllar sonra "KK da biri vardı, güvenememek ayrılmaktan daha zor demişti,haklıymış" diye beni hatırlarsın.

Aldatılmışsınız. Ona mı düşmüş o kadar kişi arasında kızın dayanıklılığını ölçmek.Kız biraz yüz verse ters tepmese neler olurmuş.İnsan evladına denk gelmişsiniz kız konusunda.

Bence ayrıl.
Suçlar seni ama içinin huzursuzluğundan önemli değil

Ask her seyı affetse ask olmaz.adam acık acık kıza asılmıs bunun baska acıklaması yok

niyeti iyi felan değil.. sana kendini masum göstermek istemiş. ama affetme lütfen.. kendin için affetmemelisin.

Basliga cevap affetmez affetmiyor..
Sizi tebrik ederim ama normalde kadinlar hep karsi tarafi suclayici konusup ama oda pas vermis aranmis bu yuzden sevgilim/esim ilgi gostermis derler. Siz bunu yapmadan objektif davranmissiniz. Bu dusunceye sahip birisi iliskisinin devam edip etmemesi gerektigine de gayet mantikli bir sekilde karar verebilir. Bence kendiniz dogru olani yapin

Aşk herşeyi affetmez, çocukların varlığı, gidecek yerin olmaması, boşanmış bir kadın olarak yaşama cesaretinin olmaması, maddi imkânsızlıklar AFFETTİRİR. Bu yazdıkların karşısında ne yapacağım diye düşünen evli kadını anlarım da, sevgilinin kıçına tekmeyi basmayanı anlayamam. Aşk kim oluyormuş da senin yerine affediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…