• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk her şeyi affeder mi?

Doğru mu anlamışım; kızla zaten aynı grupla takılıp, içmişler değil mi?
Kızın alkole dayanıklılığını ölçmek için baş başa içmeleri mi gerekiyormuş? "Seninle de içelim" lafıyla tam da bunu demek istemiş işte. Kızla baş başa zaman geçirmek istemiş, başka nasıl bir açıklaması olabilir bunun? Kız kabul etse ne olacaktı bir düşün? "Açıklayabilirim" diye başlayan ikinci bir vukuatı olacaktı tabi ki. Niye böyle yılışık muhabbetli insanlara prim verilir anlamam imkansız. Bu adam sağlam pabuç mu sence? Yol ver gitsin.

İçmediler muhabbeti geçmiş sadece. Yılışık bi insan değil normalde

Whatsapp'ta kızla konuşması yoktu demişsiniz ama konuşmuş ve silmiş olabilir mi?
İkinci ihtimal kız bunun kendisine asıldığını düşünüp numarasını vermedi. Peki ya verseydi neler olacaktı? Sevgiliniz kızın numarasını istemiş mi? İstemiş. Verseydi kız? Kız vermedi diye aldatmadı mı oluyor yani?

Basbayağı aldatmış.

Kız numarasını vermişti

Ne olmuş ne bitmiş,aldatmış mı yorum yapmak zor.Ama öyle bir gerçek var ki;
Kaybolan güvenin asla yerine gelmeyecek...
O yüzden ben olsam bu kişiden ayrılırdım. Söylemesi kolay diye düşünme sakın ama devam edersen yıllar sonra "KK da biri vardı, güvenememek ayrılmaktan daha zor demişti,haklıymış" diye beni hatırlarsın.

Aldatılmışsınız. Ona mı düşmüş o kadar kişi arasında kızın dayanıklılığını ölçmek.Kız biraz yüz verse ters tepmese neler olurmuş.İnsan evladına denk gelmişsiniz kız konusunda.

Evet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli

Bence ayrıl.
Suçlar seni ama içinin huzursuzluğundan önemli değil

Evet gerçekten de konu tam olarak bu. 2 senelik sevgilim var şuan adanada. Bulunduğu yerde kızlı erkekli rakı muhabbeti yapmışlar sonra o gruptaki bi kıza feysten yazmış bu sırada da içiyormuş ama içki onu etkilemez dayanıklıdır kıza işte seninle de içelim dayanıklılığını ölçelim falan demiş kız da bunları sen içmiyorken konuşalım demiş yani anlayacağınız kız sevgilimin ona asıldığını düşünüp tepkili davranmış konuşmaları da gerçekten asılmış gibi telefonunu kurcalamam normalde o gün ilk defa yaptım zaten feyste mesaj bölümüne girince aniden elimden aldı telefonu ben açıklıcam dedi dedim ben okuyabiliyorum ne yapıyorsun aldım sonra sonuç bu çılgına döndüm adam gibi adam dediğim sonsuz güvendiğim bi insan ve yıkılmış gibi hissediyorum belki de ben abartıyorumdur sonra açıklamasını yaptı işte ortamdakiler onun çok dayanıklı olduğunu söylemiş ondan öyle demiş kızı kendine yakın görmüş kötü niyeti yokmuş kız da sonradan asıldığını düşündüğü için özür dilemiş bilmemne ama konuşmanın son kısmında vatsepten konusalım mı burdan zor oluyor diyip kızın numarasını da istemişti aklım almıyor bi yandan o açıklayınca niyeti iyi işte diyorum ama düşündükçe içim içimi yiyor vatsepte kızla konuşması da yoktu yazmadım hiç dedi ama neden numarasını istedi konuşması da çok itici gerçekten asılıyor gibiydi yardım edin lütfen fikirleriniz çok değerli
Ask her seyı affetse ask olmaz.adam acık acık kıza asılmıs bunun baska acıklaması yok

niyeti iyi felan değil.. sana kendini masum göstermek istemiş. ama affetme lütfen.. kendin için affetmemelisin.

Basliga cevap affetmez affetmiyor..
Sizi tebrik ederim ama normalde kadinlar hep karsi tarafi suclayici konusup ama oda pas vermis aranmis bu yuzden sevgilim/esim ilgi gostermis derler. Siz bunu yapmadan objektif davranmissiniz. Bu dusunceye sahip birisi iliskisinin devam edip etmemesi gerektigine de gayet mantikli bir sekilde karar verebilir. Bence kendiniz dogru olani yapin

Aşk herşeyi affetmez, çocukların varlığı, gidecek yerin olmaması, boşanmış bir kadın olarak yaşama cesaretinin olmaması, maddi imkânsızlıklar AFFETTİRİR. Bu yazdıkların karşısında ne yapacağım diye düşünen evli kadını anlarım da, sevgilinin kıçına tekmeyi basmayanı anlayamam. Aşk kim oluyormuş da senin yerine affediyormuş.

Back