Ask hayatimda gülmedi yüzüm

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Öncelikle bir kusurum olursa aff ola.. Ben 23 yasindayim yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim.. gelelim son zamanlarda cok düsündügüm seye..
Cocukluk askim sevmedi beni. Ondan sonra sevgi aradim.. bana ilgi göstereni (tabi bu basta oluyor) beni seviyor sandim, yanildim.. Sonra birini tekrar cok sevdim öyle böyle degil.. sonra oda gitti.. yazanlar oldu sevmis gbi yapanlar oldu hepsi yalan tabii.. sonra temiz biri cikti tanistik felan cocugu sevemedim. sevemiyorum öyle icten onla bir hayat nasil gecer diyorum onu mutsuz edemem dedim ayrildim.. o ne yapti tabi cok sevdi. Belki ilk sevdigi oldugum icin boyle oldu. Hayat sacma sapan birsey.. niye hep bunlar beni bulur.. cok kötüyümm. sevdigin sevmiyor. seni seveni ise sen sevemiyorsun
Bende artik sevdigim ve sevilecegim biri olsun istiyorum.. Hatta 2 seneye evlenme gibi istegim var.. Bu heves vardi aslinda hep ama gecen evli bir arkadasimin evine gittikten sonra daha da bu evlilik istegi cogaldi..
Bazi kizlara bakiyorum ne güzel ilk sevdigi ile evleniyorlar.. Ben cirkin oldugum icin ilk askimla konusamadim bile o kadar icim yaniyor ki.. azcik güzel olsaydim helkide hersey farkli olurdu.. Keske cocukluk askim beni sevseydi de hic baska erkeklerle konusmasaydim.. Simdilik biraz güzellik geldi.. ama cok mutsuzum.. Kimsem yok.. kimse bana gelipte senden hoslaniyorum seviyorum seni gbi seyler demedi.. kendimi bazen cok degersiz hissediyorum.. beni seven kisiye gelince onuda ben bulmustum netten konustuk sonra cocuk sevdi beni. Tamam kafalarimiz uyusuyor ama ne bileyim oda icime sinmedi.. nolcak halim.bilmiyorum

nasıbın ne onlar ne o cocukmus demek kı .. nasıbın kımse bulacak senı ama 2 sene ama 4 sene sonra
2 sene sonra dıye sartlandırma oyle kendını

Benim sevdiğimde fotodaki adam o da beni sevmiyor hatta haberi bile yok benden...Bu işler kader kısmet işi derler...

nasıbın ne onlar ne o cocukmus demek kı .. nasıbın kımse bulacak senı ama 2 sene ama 4 sene sonra
2 sene sonra dıye sartlandırma oyle kendını
cocukluk hatasi ettim zaten cogu cocuklukta gelen yanlis seyler.. son 1 senedir aklimi basima aldim gbi birsey oldu.. beni seven var suan ama ben sevemiyorum icime sinmiyor ve korkuyorum sevemedigim biriyle olrsam diye.. ya da sevdigim kisi beni aldatirsa diye korkuyorm

neden korkarsan basına gelır

Aman bu işler böyle ya aşk hayatından kimi yüzü gulmus.
Balık olsam gelir vapur carpar
Sende çok guzelsindir eminim kendini begenmiyorsundur güzel olunca ne oluyor sanki vitrine yanasiyolar.
Sahte yapmacikliklar,sahte hoslaniyorumlar vs vs...
Çok güzelsin ama kafa yapılarımız uyuşmuyor lafiyla reddedildim ben canım sanma ki güzel olunca öyle herkes senin oluyor.Aşk hayatın mükemmel oluyor.Aksine vitrine yalaklanan çok oluyor.

Hic kasma doğru adami bekle o seni bulur.Sen doğru insan ol kimsenin ahını alma durust ol herşey yoluna girer.

2 insanin birbirine destek cikmasi.. hayati paylasmasi.. korumasi.. diger yarini tamamlamasi.. sevmesi.. saygisi.. öyle iste güzel seyler hayal ediyorum evlilikte
Çok küçüksün. Mesleğin var mı, çalışıyor musun? İdealin, hayallerin, yapmak istediklerin, gezeceğin yerler, sanat, kitap, kültürünü arttırmak, hatta yemek yapmak?? Listeye bunları yaz. Evlilik, aşk her zaman olur/olacak ancak muhtemelen hiç beklemediğin anda. Şu an kendine yatırım yap, geliştir. Harika bir yaşın var iyi değerlendir derim sana ablan olarak..

insaAllah cok tesekkür ediyorum ne guzel yazmissin. umarim hersey gönlünce olur ve muusssmutluuu olursun o kisiyi bulunca :))

Cok tesekkür ediyorum ablam ne güzel yorum yapmissin.. haklisin bunlar benimde aklimda ama azim yok bende. cok plan yapiyor hedef koyuyorum ama bitiremiyorum.. önümde var bi 3 sene 2. meslegi(ögretmenligi) elime almak icin. Mutfakla aram pek yok ama ugrasmasini seviyorum.. kitaplara ilgim cok var ama dedigim gbi baslayinca bitiremiyorum.. bu yorumunuz bana cok iyi geldi cok tsk ediyorum

Gercek Ask, sevgi yüz güzeligiyle olacak seyler degil. Ayrica nedir bu bazi kizlardaki ilk hayatima girecek erkek, evlenecegim erkek olsun istegi. Bazen olmayinca olmuyor. Sonra bu negatif: kimse beni sevmiyor, yalnizim, mutsuzum gibi düsüncelerinden kurtul bunlar seni yormaktan baska birsege yaramaz.

Ben her askin bir zamani olduguna inanirim. Duayla gelirmis beklenen. Rabbim karsina hayirli bir insan cikarsin.

Daha yaşın 23, daha okuyorsun dur hele. Önce okulunu bitir, okuyabileceğin en son yere kadar oku, inan arayacaksın öğrencilik günlerini. Önce iyi bir kariyer yap, iki yıla kadar ne evlenmesi.
Benim hayatıma kaç kişi girdi çıktı, seni çok seviyorum diyende oldu, aylarca peşimden koşanda oldu ama aldattı.
Ben tam artık aşktan yana umudumu kesmişken biri çıktı karşıma. İnan iyi ki öncekiler olmamış dedim. Seninde karşına çıkacaktır. Zamanı geldiğinde. Hayırlısı ne zaman olacaksa o zaman olsun.

evet yüz guzelligiyle olmaz fakat insan icine sinen biriyle ask yasamak istiyor sanki.. yorum icin cok tsk ediyorum rahatlattiniz

Azıcık daha güzel olsaydın da sonuç farklı olmicaktı merak etme.

3 yıl önce başıma öyle talihsiz olaylar geldi ki....çevremdeki en çok ilgi gören kadın olduğum halde.

Şans/kadere bakıyor aşk işi. Olmayınca olmuyor inan güzellikle çirkinlikle alakası yok.

haklisiniz.. cok tsk ediyorum yorum icin umarim sizinde hersey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…