- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Kıyamammm..
cocukluk hatasi ettim zaten cogu cocuklukta gelen yanlis seyler.. son 1 senedir aklimi basima aldim gbi birsey oldu.. beni seven var suan ama ben sevemiyorum icime sinmiyor ve korkuyorum sevemedigim biriyle olrsam diye.. ya da sevdigim kisi beni aldatirsa diye korkuyormnasıbın ne onlar ne o cocukmus demek kı .. nasıbın kımse bulacak senı ama 2 sene ama 4 sene sonra
2 sene sonra dıye sartlandırma oyle kendını
2 insanin birbirine destek cikmasi.. hayati paylasmasi.. korumasi.. diger yarini tamamlamasi.. sevmesi.. saygisi.. öyle iste güzel seyler hayal ediyorum evlilikteevliliği ne sanıyorsun küçük kız?
neden korkarsan basına gelırcocukluk hatasi ettim zaten cogu cocuklukta gelen yanlis seyler.. son 1 senedir aklimi basima aldim gbi birsey oldu.. beni seven var suan ama ben sevemiyorum icime sinmiyor ve korkuyorum sevemedigim biriyle olrsam diye.. ya da sevdigim kisi beni aldatirsa diye korkuyorm
haklisiniz..neden korkarsan basına gelır
Çok küçüksün. Mesleğin var mı, çalışıyor musun? İdealin, hayallerin, yapmak istediklerin, gezeceğin yerler, sanat, kitap, kültürünü arttırmak, hatta yemek yapmak?? Listeye bunları yaz. Evlilik, aşk her zaman olur/olacak ancak muhtemelen hiç beklemediğin anda. Şu an kendine yatırım yap, geliştir. Harika bir yaşın var iyi değerlendir derim sana ablan olarak..2 insanin birbirine destek cikmasi.. hayati paylasmasi.. korumasi.. diger yarini tamamlamasi.. sevmesi.. saygisi.. öyle iste güzel seyler hayal ediyorum evlilikte
insaAllah cok tesekkür ediyorum ne guzel yazmissin. umarim hersey gönlünce olur ve muusssmutluuu olursun o kisiyi bulunca :))Aman bu işler böyle ya aşk hayatından kimi yüzü gulmus.
Balık olsam gelir vapur carpar
Sende çok guzelsindir eminim kendini begenmiyorsundur güzel olunca ne oluyor sanki vitrine yanasiyolar.
Sahte yapmacikliklar,sahte hoslaniyorumlar vs vs...
Çok güzelsin ama kafa yaşlılarımız uyuşmuyor lafiyla reddedildim ben canım sanma ki güzel olunca öyle herkes senin oluyor.Aşk hayatın mükemmel oluyor.Aksine vitrine yakalanan çok oluyor.
Hic kasma doğru adami bekle o seni bulur.Sen doğru insan ol kimsenin adını alma durust ol herşey yoluna girer.
Cok tesekkür ediyorum ablam ne güzel yorum yapmissin.. haklisin bunlar benimde aklimda ama azim yok bende. cok plan yapiyor hedef koyuyorum ama bitiremiyorum..Çok küçüksün. Mesleğin var mı, çalışıyor musun? İdealin, hayallerin, yapmak istediklerin, gezeceğin yerler, sanat, kitap, kültürünü arttırmak, hatta yemek yapmak?? Listeye bunları yaz. Evlilik, aşk her zaman olur/olacak ancak muhtemelen hiç beklemediğin anda. Şu an kendine yatırım yap, geliştir. Harika bir yaşın var iyi değerlendir derim sana ablan olarak..
evet yüz guzelligiyle olmaz fakat insan icine sinen biriyle ask yasamak istiyor sanki.. yorum icin cok tsk ediyorum rahatlattinizGercek Ask, sevgi yüz güzeligiyle olacak seyler degil. Ayrica nedir bu bazi kizlardaki ilk hayatima girecek erkek, evlenecegim erkek olsun istegi. Bazen olmayinca olmuyor. Sonra bu negatif: kimse beni sevmiyor, yalnizim, mutsuzum gibi düsüncelerinden kurtul bunlar seni yormaktan baska birsege yaramaz.
haklisiniz.. cok tsk ediyorum yorum icin umarim sizinde hersey gönlünüzce olurAzıcık daha güzel olsaydın da sonuç farklı olmicaktı merak etme.
3 yıl önce başıma öyle talihsiz olaylar geldi ki....çevremdeki en çok ilgi gören kadın olduğum halde.
Şans/kadere bakıyor aşk işi. Olmayınca olmuyor inan güzellikle çirkinlikle alakası yok.
İnş cnm yainsaAllah cok tesekkür ediyorum ne guzel yazmissin. umarim hersey gönlünce olur ve muusssmutluuu olursun o kisiyi bulunca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?