• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask hayatimda gülmedi yüzüm

Daha yaşın 23, daha okuyorsun dur hele. :KK54: Önce okulunu bitir, okuyabileceğin en son yere kadar oku, inan arayacaksın öğrencilik günlerini. Önce iyi bir kariyer yap, iki yıla kadar ne evlenmesi. :KK20:
Benim hayatıma kaç kişi girdi çıktı, seni çok seviyorum diyende oldu, aylarca peşimden koşanda oldu ama aldattı. :KK51:
Ben tam artık aşktan yana umudumu kesmişken biri çıktı karşıma. İnan iyi ki öncekiler olmamış dedim. Seninde karşına çıkacaktır. Zamanı geldiğinde. Hayırlısı ne zaman olacaksa o zaman olsun.
cok tesekkür ederim.. öyle gercekten herseyjn hayirlisi olsun sevgiler.. :)

İnş cnm ya :KK45::KK200::KK200:
Şaka bi yana evlilik için daha çok erken kız yasitiz senle ne kocası hemen napcan.
Sende benim gibi doğru insanı bulamicam korkusu yaşıyorsun dimi:KK25::KK200::KK200:
valla bilmiyorum etrafimda cogu kisi nisanlaniyor evleniyor hatta yasitim arkdsim hamile :D ister istemez bende de böyle düsunceler oldu.. söyle bir düsününce hic yüzüm gülmemis felan dedim.. tabi nasip kismet Rabbim en hayirlisini verir insaAllah :)) 23 de pek ufak degil dermisim :D haha

Azıcık daha güzel olsaydın da sonuç farklı olmicaktı merak etme.

3 yıl önce başıma öyle talihsiz olaylar geldi ki....çevremdeki en çok ilgi gören kadın olduğum halde.

Şans/kadere bakıyor aşk işi. Olmayınca olmuyor inan güzellikle çirkinlikle alakası yok.
Aynen kesinlikle katılıyorum.İnsanlar zannediyor ki herhalde güzel olunca herkes onlara aşık,onlar çok mutlu mükemmel sanslilar vs hepsi koca tiriviri...
Aşk bu güzelliğe bakmıyor ki önemli olan kalp
Neyse allah çirkin şansı versin hepimize

valla bilmiyorum etrafimda cogu kisi nisanlaniyor evleniyor hatta yasitim arkdsim hamile :KK70: ister istemez bende de böyle düsunceler oldu.. söyle bir düsününce hic yüzüm gülmemis felan dedim.. tabi nasip kismet Rabbim en hayirlisini verir insaAllah :)) 23 de pek ufak degil dermisim :KK70: haha
Sen onlara bakma onlar erken evlenmiş canım.Biz normaliz tabiki de :63:
Ben artık okul bitince seda sayan çıkmaya karar verdim.:KK45:

Bu işlerin güzellikle ilgisi yok. Sadece doğru insan çıkmamış karşına. İleride karşına çıkacak adamın karşısına da sen henuz çıkmamışsin belki suan o da aynı duygularda:)) önce mesleğini eline al.. asla içine sinmeyen olsun diye bir birliktelik yaşama eninde sonunda çıkacak karşına doğru kişi. Evlenmek için evlenenler de o sandığın güzel evlilik hayatını değil azabı yaşıyor o 4 duvar içinde ve o kadar çok var ki böyle çiftler...

evet yüz guzelligiyle olmaz fakat insan icine sinen biriyle ask yasamak istiyor sanki.. yorum icin cok tsk ediyorum rahatlattiniz

benimde hayatimin bir döneminde karsimda beni seven biri vardi. Ben ne kadar ugrassamda ona karsi birseyler hissedemedim. Iki kere denedik olmadi, onu daha fazla üzmek istemedim ask yolunu tamamane kapadim. Onunla ask olmazdi. Arkadas olarak hayatimda her zaman oldu ama. Sonra baska biri cikti karsima ilk ona söyledim: Ben asik oldum diye. Olmayinca olmuyor gercekten. Elbet karsina biri cikacaktir. Ama lütfen bu kadar negatif olma bu seni daha fazla dibe ceker, yorar.

benimde hayatimin bir döneminde karsimda beni seven biri vardi. Ben ne kadar ugrassamda ona karsi birseyler hissedemedim. Iki kere denedik olmadi, onu daha fazla üzmek istemedim ask yolunu tamamane kapadim. Onunla ask olmazdi. Arkadas olarak hayatimda her zaman oldu ama. Sonra baska biri cikti karsima ilk ona söyledim: Ben asik oldum diye. Olmayinca olmuyor gercekten. Elbet karsina biri cikacaktir. Ama lütfen bu kadar negatif olma bu seni daha fazla dibe ceker, yorar.
inanmiyorum basta ayni beni anlattiniz.. bende cok denedim sevmek icin ama olmadi. Bulustugmuzda yanindayken yani konustugumuzda mantigima uyuyordu yanindayken "aslinda olabilir neden olmasin" diyordum ama eve dönüste geri vazgeciyordum.. yok yapamam dedim ve ayrildim emin degildim cünkü.. kendi hikayenizide anlattiginiz icin tsk ediyorum isik oldunuz resmen bana :) evlendiniz mi peki o asik oldugunuz kisiyle? :) suan nasil durumunuz?

Bu işlerin güzellikle ilgisi yok. Sadece doğru insan çıkmamış karşına. İleride karşına çıkacak adamın karşısına da sen henuz çıkmamışsin belki suan o da aynı duygularda:)) önce mesleğini eline al.. asla içine sinmeyen olsun diye bir birliktelik yaşama eninde sonunda çıkacak karşına doğru kişi. Evlenmek için evlenenler de o sandığın güzel evlilik hayatını değil azabı yaşıyor o 4 duvar içinde ve o kadar çok var ki böyle çiftler...
orasi öyle tabii de guzellerin talibi cok oluyor secenegi fazla oluyor bana 1i ciksa anca tartip ölcüyorum :D saka bir yana nasip gercekten.. ve dedigniz gbi belkide o kisi suanda bnm gbi kafayi yiyodur :D karsilassaydik bi zamani gelince :D ayrica önerileriniz icinde cok tsk ediyorum cünkü icime sinmeyen kisi gercekten ne kdar ugrassa da ne kadar sevse de deger verse de üzmese de olmadi. mantigimiz usuyordu fakat yine de sevemedim cocugu ve bir evlilik hayal edemedim.. ayriyiz zatende onun üzgün oldugunu bilmek cok kötü ediyor beni.. sonucta hayatimda üzdügüm ilk insandi o :( bazen agliyorum o kadar kötü oluyorum.. sonra yanlis düsünceler geliyor aklima iste onu sec o seni aldatmaz gbisine fln..

inanmiyorum basta ayni beni anlattiniz.. bende cok denedim sevmek icin ama olmadi. Bulustugmuzda yanindayken yani konustugumuzda mantigima uyuyordu yanindayken "aslinda olabilir neden olmasin" diyordum ama eve dönüste geri vazgeciyordum.. yok yapamam dedim ve ayrildim emin degildim cünkü.. kendi hikayenizide anlattiginiz icin tsk ediyorum isik oldunuz resmen bana :) evlendiniz mi peki o asik oldugunuz kisiyle? :) suan nasil durumunuz?

Olmayinca olmuyor. En azindan ben sonradan sevemiyorum. Bana göre biz sevgili bile degildik bir duygu yakalamasi olmadi birtürlü. Demeki olmamasi gerekiyor diye gecirirdim icimden hep. Ama zorladimda kendimi. Kendimi nikah masasindan kacarken hayal ediyordum. Zaten mantigimada uymamaya basladi zamanla. Olmayacagini fark edince acikca söyledim. 1 yil ara ara yazistik arkadasca. Zaten onunda bir beklentisi kalmamisti. Suan hayatimda tabiki yok artik.

Yok henüz evlenmedik daha iliskimiz yeni sayilir. Sükür güzel gidiyor, mutluyum. Ama iyiki hersey suan oldugu gibi,iyi ki. Birde gercekten hic ummadigin beklemedigin anda cikiveriyor karsina :)

Olmayinca olmuyor. En azindan ben sonradan sevemiyorum. Bana göre biz sevgili bile degildik bir duygu yakalamasi olmadi birtürlü. Demeki olmamasi gerekiyor diye gecirirdim icimden hep. Ama zorladimda kendimi. Kendimi nikah masasindan kacarken hayal ediyordum. Zaten mantigimada uymamaya basladi zamanla. Olmayacagini fark edince acikca söyledim. 1 yil ara ara yazistik arkadasca. Zaten onunda bir beklentisi kalmamisti. Suan hayatimda tabiki yok artik.

Yok henüz evlenmedik daha iliskimiz yeni sayilir. Sükür güzel gidiyor, mutluyum. Ama iyiki hersey suan oldugu gibi,iyi ki. Birde gercekten hic ummadigin beklemedigin anda cikiveriyor karsina :)
hmmmmm :))) ne güzeel umarim hersey gönlünce olur musmutlu olursunuz :))

güzel olmadığınızı düşündüren ne, biri öyle bir şey mi söyledi? hiç güzel olmayıp, kendini güzel zannedenlerle dolu etraf:) bana sizinki alçak gönüllülükten ya da öz güven eksikliğinden olabilir gibi geldi:))

kendinizi sevin önce. kendi kendinize çok güzel olduğunuzu söyleyin. olumlama diye bir şey duydunuz mu? öz güveni yüksek kendini güzel bulan insanlar, başkalarına da öyle hissettirir. yani çevrenize iyice bakın, çok güzel olmadığı halde kendine güveni olduğu için ilgi çeken kadın ve erkekler olduğunu göreceksiniz. siz çirkinim derseniz, o enerjiyi yayarsınız çevrenize de. bence düşünce şeklinizi değiştirmekle başlayın işe;)

Öncelikle bir kusurum olursa aff ola.. Ben 23 yasindayim yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim.. gelelim son zamanlarda cok düsündügüm seye..
Cocukluk askim sevmedi beni. Ondan sonra sevgi aradim.. bana ilgi göstereni (tabi bu basta oluyor) beni seviyor sandim, yanildim.. Sonra birini tekrar cok sevdim öyle böyle degil.. sonra oda gitti.. yazanlar oldu sevmis gbi yapanlar oldu hepsi yalan tabii.. sonra temiz biri cikti tanistik felan cocugu sevemedim. sevemiyorum öyle icten onla bir hayat nasil gecer diyorum onu mutsuz edemem dedim ayrildim.. o ne yapti tabi cok sevdi. Belki ilk sevdigi oldugum icin boyle oldu. Hayat sacma sapan birsey.. niye hep bunlar beni bulur.. cok kötüyümm. sevdigin sevmiyor. seni seveni ise sen sevemiyorsun
Bende artik sevdigim ve sevilecegim biri olsun istiyorum.. Hatta 2 seneye evlenme gibi istegim var.. Bu heves vardi aslinda hep ama gecen evli bir arkadasimin evine gittikten sonra daha da bu evlilik istegi cogaldi..
Bazi kizlara bakiyorum ne güzel ilk sevdigi ile evleniyorlar.. Ben cirkin oldugum icin ilk askimla konusamadim bile o kadar icim yaniyor ki.. azcik güzel olsaydim helkide hersey farkli olurdu.. Keske cocukluk askim beni sevseydi de hic baska erkeklerle konusmasaydim.. :KK43: Simdilik biraz güzellik geldi.. ama cok mutsuzum.. Kimsem yok.. kimse bana gelipte senden hoslaniyorum seviyorum seni gbi seyler demedi.. kendimi bazen cok degersiz hissediyorum.. beni seven kisiye gelince onuda ben bulmustum netten konustuk sonra cocuk sevdi beni. Tamam kafalarimiz uyusuyor ama ne bileyim oda icime sinmedi.. nolcak halim.bilmiyorum :KK43:

Kıyamam sana :)
Bence biraz sabret daha çok gençsin hayatını şu yıl bu yıl evlencem gibi sayılara bağlama.
Aktivitelerini genişlet okulunu bitirmeyi ve bir işe girmeye odaklan
Yeni insanlar yeni çevre ister istemez tanıyacaksın,bunlardan birine gönül bağlayacaksın
İlk aşkın nasibin değilmiş bunu ben çirkinim oyüzden olmadı olayına bağlama.
Sadece akışına bırak her şey zamanı gelince kendiliğinden olur.
Önemli olan doğru insanla evlilik yapabilmek .

güzel olmadığınızı düşündüren ne, biri öyle bir şey mi söyledi? hiç güzel olmayıp, kendini güzel zannedenlerle dolu etraf:) bana sizinki alçak gönüllülükten ya da öz güven eksikliğinden olabilir gibi geldi:))

kendinizi sevin önce. kendi kendinize çok güzel olduğunuzu söyleyin. olumlama diye bir şey duydunuz mu? öz güveni yüksek kendini güzel bulan insanlar, başkalarına da öyle hissettirir. yani çevrenize iyice bakın, çok güzel olmadığı halde kendine güveni olduğu için ilgi çeken kadın ve erkekler olduğunu göreceksiniz. siz çirkinim derseniz, o enerjiyi yayarsınız çevrenize de. bence düşünce şeklinizi değiştirmekle başlayın işe:KK66:

öncelikle bu güzel yorumunuz icin cok tesekkür ediyorum cok iyi geldiniz :))) cidden de öyle kendilerini birsey sananlarla dolu etraf.. bana gelince öyle cok güzel degilim fakat tatli oldugumu cok duydum.. ve nadiren de güzel oldugumuda duymustum :D minyon tipli olunca da sanirim güzellik pek belli olmuyor, tatlilik daha ön planda.. dikkat ceken bir tip degilim anlicaginiz..:) bu özgüven olayinda cok ciddi sorunlarim var evet ve insallah bu engeli kaldirmaya calisicam.. tekrar tsk ediyorum :)

Kıyamam sana :)
Bence biraz sabret daha çok gençsin hayatını şu yıl bu yıl evlencem gibi sayılara bağlama.
Aktivitelerini genişlet okulunu bitirmeyi ve bir işe girmeye odaklan
Yeni insanlar yeni çevre ister istemez tanıyacaksın,bunlardan birine gönül bağlayacaksın
İlk aşkın nasibin değilmiş bunu ben çirkinim oyüzden olmadı olayına bağlama.
Sadece akışına bırak her şey zamanı gelince kendiliğinden olur.
Önemli olan doğru insanla evlilik yapabilmek .
yorumunuz icin cok ama cooook tesekkür ederim cok iyi geldi gercekten :))) Aynen sabir etmenin ne kadar önemli olduguna artik yavas yavad tam inaniyorum :)) Yeni cevre olayi illa ki olacak ama yurt disinda oldugum icin kısıtlı görüyorum kendimi biraz ama tabi kader kismet bazen bu isler beklenmedik anda cikar diyorlar ya bekliyorum :D

Back