Anket aşk evliliği mi mantık evliliği mi? :)))

aşk mı mantık mı??

• a)aşk

OY: 43 78,2%
  • b)mantık

OY: 12 21,8%

• Ankete Katılan
    55
Helal olsun valla:)))
Bu kadar uzun sürdüyse aşk bravoo :))
kocan bir dediģini iki etmiyordur:))
sağol canım evet aynen öyle... hatta geçen gün bir mağazaya girdik mayo alıcaktım, mayomu beğendim aldım,sonra eşim dediki istediğin başka bişey var mı canım, bak burda çok güzel çoraplar,terlikler falan var dedi, bize yardımcı olan satış temsilcisi bayan da hayretle bize baktı ve dediki ' ay çok şaşırdım, genelde kadınlar bişeyler bakıyor kocaları da tamam yeter aldıkların diyip mağazadan çıkarmaya çalışıyor, kızıyor, sizde de tam tersi, ben böyle bir koca daha görmedim, maşallah nazar değmesin' dedi...

ikisinin ortası hem aşk hem mantık bir arada olmalı

katılıyorum şöyleki bir insan sevmeden içi ısınmadan onu tarifsiz birşeyin çekmeden evlilik yapamaz demiyorum ama çok mutlu olucağını sanmıyorum.İşte aşk bu..mantık ise karşıdaki insanın yalan konuşmamasu kötü alışkanlıklarının olmaması.Aşkın gözü kördür derler ya o yüzden bazı konularda mantıkla hareket etmek lazım

aynen aşık oldum diye gözünü herşeye kaparsan asla o evlilikte mutlu olamazsın

aynı şekilde sırf mantıklı diye hiç bir şey hissetmediğin biriyle evlenirsende mutlu olamazsın

aşık olacaksın seveceksin ama bakacaksınki bu adam evlenmek için uygun mu

ailesel sorunlar,maddi problemler,kötü alışkanlıklar sonradan bu aşkı çok kolay bitirebilir.

Benimki de geçen gün,kendisine bir şeyler almıştık.ben de indirimden bir terlik alayım dedim.numarasına bakmaya gidecekti çocuk.suratını astı.ben de vazgeçtim almaktan.aslında esime bir hayli almıstık.iyi de oldu.ama sinir oldum tabi

Parası ,gücü var .sonra illaki severim deyip de evlenip sonra gözü dısarda olan çok kişi gördüm.
bir arkadaşım var.esinden nefret ediyor.ama annesi istemiyor diye boşanamıyor.tabi bunlarda durum ,dul kadın,yaftası almamak.kimileri de bu durumda .mantik evliligi olarak basliyor ama sevgi olusmayınca ilerlemiyor.

kesinlikle aşk evliliği...mantıkla bi yerden sonra herşey tepetaklak olabilir bence...

Bir terlik için mi surat astı?

aşk evliliği yapmak isterim çünkü mantıksal bir evlilik yaparsam en ufak bir hatasında gözüme batar aynı şekilde bu karşı taraf içinde geçerli insan sevecekki bazı kusurlar göz ardı edilecek ayrıca insan ne bileyim sevmediği bir insanla aynı yatağa nasıl girebilir bana uzak geliyor mantık evliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…