- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
sağol canım evet aynen öyle... hatta geçen gün bir mağazaya girdik mayo alıcaktım, mayomu beğendim aldım,sonra eşim dediki istediğin başka bişey var mı canım, bak burda çok güzel çoraplar,terlikler falan var dedi, bize yardımcı olan satış temsilcisi bayan da hayretle bize baktı ve dediki ' ay çok şaşırdım, genelde kadınlar bişeyler bakıyor kocaları da tamam yeter aldıkların diyip mağazadan çıkarmaya çalışıyor, kızıyor, sizde de tam tersi, ben böyle bir koca daha görmedim, maşallah nazar değmesin' dedi...Helal olsun valla:)))
Bu kadar uzun sürdüyse aşk bravoo :))
kocan bir dediģini iki etmiyordur:))
ikisinin ortası hem aşk hem mantık bir arada olmalı
aynen aşık oldum diye gözünü herşeye kaparsan asla o evlilikte mutlu olamazsınkatılıyorum şöyleki bir insan sevmeden içi ısınmadan onu tarifsiz birşeyin çekmeden evlilik yapamaz demiyorum ama çok mutlu olucağını sanmıyorum.İşte aşk bu..mantık ise karşıdaki insanın yalan konuşmamasu kötü alışkanlıklarının olmaması.Aşkın gözü kördür derler ya o yüzden bazı konularda mantıkla hareket etmek lazım
Benimki de geçen gün,kendisine bir şeyler almıştık.ben de indirimden bir terlik alayım dedim.numarasına bakmaya gidecekti çocuk.suratını astı.ben de vazgeçtim almaktan.aslında esime bir hayli almıstık.iyi de oldu.sağol canım evet aynen öyle... hatta geçen gün bir mağazaya girdik mayo alıcaktım, mayomu beğendim aldım,sonra eşim dediki istediğin başka bişey var mı canım, bak burda çok güzel çoraplar,terlikler falan var dedi, bize yardımcı olan satış temsilcisi bayan da hayretle bize baktı ve dediki ' ay çok şaşırdım, genelde kadınlar bişeyler bakıyor kocaları da tamam yeter aldıkların diyip mağazadan çıkarmaya çalışıyor, kızıyor, sizde de tam tersi, ben böyle bir koca daha görmedim, maşallah nazar değmesin' dedi...
Inşallah canım.o yüzden çıktıģın ćocuklar evlenebilecegin,ailene uygun kisiler olsun.kime aşık olup evlenmek isteyeceğini bilemezsin çünkü.Aşk evliliği yapmak isterim
İşte bu!!sanırım durumu özetleyen cümleyi sen yazdınAşk dedim ama mantığıma uymayan aşkı da istemem.
Bir terlik için mi surat astı?Benimki de geçen gün,kendisine bir şeyler almıştık.ben de indirimden bir terlik alayım dedim.numarasına bakmaya gidecekti çocuk.suratını astı.ben de vazgeçtim almaktan.aslında esime bir hayli almıstık.iyi de oldu.ama sinir oldum tabi
Biraz pahalıydı canımBir terlik için mi surat astı?
Ne kadarBiraz pahalıydı canım
Indirimde 100 tlNe kadar
O nasıl bir terlikmiş yav?Indirimde 100 tl
Taşlı maşlı,asortik bir şeydiO nasıl bir terlikmiş yav?
Taşlı maşlı,asortik bir şeydi