Anket aşk evliliği mi mantık evliliği mi? :)))

aşk mı mantık mı??

• a)aşk

OY: 43 78,2%
  • b)mantık

OY: 12 21,8%

• Ankete Katılan
    55

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.685
Merhaba hanımlaaar :))
Aşk evliliği mi yaptınız (veya yapmak istersiniz) veya mantık evliliği mi (veya yapmak istersiniz)?

Çok şanslısın canım.çoğu kadın bu kadar şanslı değil.
çok klasik bir konu.lisede de çok konuşuldu.ama hayatımızı belirleyen bir konu.ilk yorumu da sen yaptın.pek dikkat çekmedi.ama olsun.

Çok şanslısın canım.çoğu kadın bu kadar şanslı değil.
çok klasik bir konu.lisede de çok konuşuldu.ama hayatımızı belirleyen bir konu.ilk yorumu da sen yaptın.pek dikkat çekmedi.ama olsun.

Ben burda pek takılmıyordum tesadüfen gördüm Gelirler zamanla :)
Bu devirde aşkı buluyosunda devamı gelmiyo genelde 4 yıl oldu daha bitmedi, bakalım

Ben burda pek takılmıyordum tesadüfen gördüm Gelirler zamanla :)
Bu devirde aşkı buluyosunda devamı gelmiyo genelde 4 yıl oldu daha bitmedi, bakalım
Gelirler inşallah canım:))
Evet bir de devam ettirebilmek önemli değil mi?aynı tadı,aynı coşkuyu,aynı heyecanı devam ettirebilmek gerçekten zor.
bunu sağlamanın ilk yolu veya en önemli yolu ne sence?

Gelirler inşallah canım:))
Evet bir de devam ettirebilmek önemli değil mi?aynı tadı,aynı coşkuyu,aynı heyecanı devam ettirebilmek gerçekten zor.
bunu sağlamanın ilk yolu veya en önemli yolu ne sence?

Çok sevmek ve sadık olmak. Çok büyük kavgalarda ettik ayrılma noktasına geldik ama birbirimize duyduğumuz aşk engel oldu.. E tabi karşılıklı anlayışta çok önemli, saygıyı yitirmemek lazım falan

Bence her ilişkide saygı temeldir.saygının olmadığı ilişki yürümez.sevgi de yoğun olunca siz bence oturtmuşsunuz evliliğinizi.allah bir yastıkta kocatsın canımmm

Bence her ilişkide saygı temeldir.saygının olmadığı ilişki yürümez.sevgi de yoğun olunca siz bence oturtmuşsunuz evliliğinizi.allah bir yastıkta kocatsın canımmm

3 yılda anca oturdu evlilik Zor ya sabır işiymiş cidden bekarsan eğer evlenince anlarsın hehe :))
Teşekkür ederim

ben aşk evliliği yaptım ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum... ben flört de dahil 13 yıldır kocama aşığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…