Aşk denen şey bu kadar can yakar mı?

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
Öncelikle merhaba siteyi uzun zamadır takip ediyorum içimi dökme ihtiyacı hissettim çünkü artık içinden çıkamıyorum 24 yaşındayım 1 yıl 3 aylık evliyim eşim ile daha önce aynı apatmandan komşuyduk biz taşındıktan sonra 1o yıl kadar görüşmedik 3-4 yıl önce bi sosyal paylaşım sitesinde tekrar karşılaştık. Eşim benden 15 yaş büyük daha önce komşuykende yeni evliydi. Yıllar sonra karşılaştığımızda sadece abi gözüyle bakıyordum çok da severdim aslında küçükkende gizli gizli hayrandım ona.. ta ki 2010 eylüle kadar. Bi akşam doğum günüydü aradım kutladım sada sonra msn üzerinden sohbet etmeye başladık bu böyle 2 ay her akşam devam etti daha sonra muhabbetler farklılaşmaya başladı olurmuydu olmazmıydı derken ''sen yanımda olm herşeyin üstesinden geliriz'' dedi ve böylelikle başlamış oldu.. ailemin karşı çıkmasına rağmen onun yaşadığı şehirde iş bulup ev tutup oraya taşındım bu arada ünv. mezunuyum cahil deseniz değil bu düpedüz körlük. 6 ay kadar yanlız yaşadım ama sürekli arkamdaydı ve varlığınla bana destek veriyordu 5-6 ay sonra ailemin bütün karşıo çıkmasına rağmen artık pes dediler ve evlendik.. Daha önceki evliliğinde de annesi ile yaşıyordu boşandıktan sonrada.. bana ilk zamanlar sordu annemle mi yaşamak istersin ayrı eve mi çıkarız bende bu zamana kadar yanında olan insana şimdi git demek olmaz yaşlı kadın zaten 80 yaşlında ne zararı olur diye düşünerek saçmalama annen o senin başımızın tacı bu güne kadar yanındaymış şimdi git demeye kimin hakkı var ama tabiki en doğrusunu sen bilirsin dedim benim açımödan rahatsızlık yok diye de ekledim.. Bu Arada eşimin 14 yaşında da bir kızı var.. ilk zamanlar herşey çok güzeldi gerçek olamayacak kadar kızı annesi ve eşim ile çok iyi anlaşıyorduk. Sadece annesi biraz fazla dominanttı ve herşeyi bilmek istiyordu zamanla düzelir diye ses etmedim. Sonraları annesi odamıza girip iç çamaşırlarımızı yıkamaya kadar getirdi boyutu eşimi uyardım dedim istemiyorum rahatsız oluyorum tamam tez canlı bir kadın ama bizim odamıza girmesin burası mahremimiz dedim kendin anlat istersen bi olmadı ben konuşurum dedi.. defalarca kibar bi dille annecim sen yorulma ben benim odamı hallederim gerek yok desem de dinletemedim en sonunda bıraktım artık kafasına göre at koşturuyor.. sonrasında kızı kıskançlık krizleri yaratmaya başladı hafta içi annede hafta sonu baba da kalıyor eşimle başbaşa çay içmeye dahi çıkamıyoruz. Cmt günü geliyor pzt sabah gidiyor genelde eğer es kaza cmt o gelmeden çıktıysan bi işimiz olup ve o eve gelene kadar gelmezsek kıyametler kopuyordu.. Onun suyuna gittiğimiz sürece çok iyi anlaşıyorduk bu güne kadar bir kere olsun eşimin kızı gözüyle bakmadım hep kardeşim gibi gördüm çünkü ondan 2 yaş büyük kardeşim var. Kendime ne aldıysam ona da hediye aldım ama baktım başa çıkamıyorum eşimle konuştum dedim en azından işimiz olan hafta sonları söliyelim evde canı sıkılıyorsa gelmesin biz geldikten sonra sen gider alırsın.. ama böle de olmadı her neyse zamanla bu durumda kendiliğinden oturdu.. Sorun şu ki Son bi kaç aydır eşim hiç bir şeyini paylaşmamaya başladı içine kapandı ikimizde çalışıyoruz işten gelince bütün akşam pc nin başında oyun oynamaya başladı ilk zamanlar sesimi çıkarmasamda sonrasında uygun bür dille uyardım benimde konuşmaya paylaşmaya ihtiyacım var lütfen beni ilgisiz bırakma dedim daha sonrasında mükemmel olan cinsel hayatımız neredeyse bitti her akşam beni yatak odasına atmaya çalışan adam elini sürmez oldu konuştuğumuz zaman sorun bende bi yerde dağıldım ama nerde bilmiyorum şimdi de toparlayamıyorum diyor tamam haklısın düzelcem deyip 1 hafta herşey yoluna giriyor 2. hafta yine aynı ailemden başka bi şehirdeyim kimseyi tanımıyorum tek dostum arkadaşım annem babam hepsi o bi kaç kere ayrılmak mı istiyorsun dediğimde saçmalama ben seni çok seviyorum sadece maddi sıkıntılar yüzünden çok bunladım dedi maddi sıkıntısı da 2 kredi borcunu ödeyemedi toplamda 4000 tl gibi bi borç kredi çekmeye denedim 2. ye iş değiştirdiğim için olmadı.. bana da anlatmıyor.. Bi akşam eve icra gelecek bu gdişle dedi bende aşkım senden önemlimi çalışıyoruz elimiz ayağımız tutuyor sen canını sıkma öle bişi olsa bile çalışır tekrar yaparız sırt sıra verdikmi dedim bu bile batmış bi zaman sonra hiç birşey umurunda değil icra gelecek dedim olsun diyorsun diye hötledi .. amacım sadece sağlığını bozmaması, kafasına takmaması için moral vermekti. faturaları sölemez gurur yapar borcunu sölemez gurur yapar.. iyi de niye zamanında sölemedin ben öderdim artık sen ben mi var dediğimde ben bugüne kadar böle yetiştim diyip kestirip atıyor ilk zamanlar rüya gibi ,ilgisinden alakasından bunaldığım adam bu hale geldi şaka gibi.. Ayrılmak istemiyor ama bana değerliymişim gibi davranmıyor yokmuşum gibi davranıyor.. sarılmıyor öpmüyor yatakta sırt sırta dönüp uyuyoruz son 1,5 aydır elini bile sürmedi. Başkası mı var deseniz imkan yok evden eve işten eve öle bi adam değil zaten.. Annesi dır dır bütün gün beynimi kemirir.. En yakın örneği bu sabah işe gelmeden dün iş yerinden teknik serviste çalışan genç arkadaşlar var 18-19 yaşlarında evde de kedim var ona mama kabı almışlar hediye ettiler akşam eve götürdüm sabah da kapıdan çıkmadan gördü. Bu ne diye sordu bende iş yerinden bizim ufaklıklar almış anne Kirli'ye(kedim) mama kabı birden parladı çok afadersiniz kçımıza mı sokcaz bu kadar mama kabını dedi sabah sabah bir den tepem attı iide anne hediye dedim çöpe mi ataydım? başladı hemen sen bana zaten hep cevap veriyorsun saygısızsın büyük küçük bilmiyorsun dedim anne bu güne kadar sana bi laf söledimmi? sölemedin dedi bak dedim hep sölüyorum sabah kalkınca asabi oluyorum üstüme gelme diyorki sen asabisinde biz değilmiyiz dedim tamam anne haklısın. bu seferde hep böle ağzıma lafı tıkıyorsun dalga geçer gibi tamam diyorsun dedi.. dedim anne ne yapayım kavga mı edeyim seninle tamam diyip konuyu kapıyorum işte diyorum bu seferde he bide kavga edeceksin yazık sana diyor elimden anahtarımı düşürdüm kafama atsaydın bari diyor. ağlaya ağlaya evden çıktım yemin ederim.. Eşimi aradım o benden önce çıkmıştı dedim böle böle oldu tamam ben konuşurum dedi kapattı bide ruhsuz ruhsuz tamam sakin ol diyor.. kızlar bana bi akıl verin annesi utanmasa yatağımıza girecek odamda bile ellemediği yer yok tamama belki iyi niyetli ama istemiyorum. yemek yapar sağ olsun yemedikmi 50 tane laf söler anne madem bırak ben gelince yapayım derim seni mi beklicem o saate kadar der.. canım bişi isteyip alsam yemek var bu akşam yapma der. eve alışveriş yapmaya korkar oldum adım müsrife çıktı. her seferinde çok para harcıyon diyip duruyor iyide kadın oğlunun paralarını değil kendi çalıştığımı harcıyorum bir de öle kıyfet fn değil eve meyve sebze gıda tabak çanak bardak yani kendime de harcamıyorum yardım edin kızlar çok bunaldım..

Baya uzun oldu okuyanlara şimdiden teşekkür ederim ama dayanamadım artık uzun uzun yazdım :KK43:

allah yardımcın olsun kardeşim.benim durumumda çok kötü.1 senedir eşimle yabancı gibiyiz.sürekli durduk yere bana olmadık laflar ediyo.küfür ediyo.o kadar çok bunaldım ki.ne yapacağımıda şaşırdım.boşansam daha 1 yaşında kızım var.babamı kaybettik.annem hasta zaten,benim yanıma gelip tedavi olucak.kız kardeşim de boşanmak üzere..eşimle hiç sohbet edemiyoruz.normal bişey sorsam lafı uzatıyo uzatıyo benimle kavga ediyor.bende lafımı esirgemiyorum.sadece bana acıdığı için yanında tutuyomuş.dün akşam bana bunu söyledi..evden çıkmıyorum.kimseye yan gözle bakmıyorum.ama yinede yaranamıyorum.ne yapıcam inanın o kadar çaresizim ki.....:KK14::KK14::KK14:

kendinden 15 yas büyük bir adam
üstelik 14 yasinda kizi var
üstelik kayinvalide
sen en zoru secmissin
en basta sana esin sormus annemle yasarmisin diye
bunu keske bastan istemeseydin
bu cok zor birsey
biliyorum
benim esimde bana en basta annemle yasarmisin dedi
biz yapamadik
sen isten geldigin zaman kendi evinde rahatlamak ister insan
istersen ciplak dolasirsin
istersen yemek yapmaz yumurta kirra yersin
istersen salonda tv izler uyursun orda
kendi evin ne yaparsan yaparsin
ama o evde anne varsa
o ev bence senin evin degil
anne kendini büüyk olarak görür ve evin hanimi olarak
aslinda evin hanimi sensin
bir evede bir hanim yeter
evini ayir derim ben sana
baska türlüsü zor

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun kardeşim.benim durumumda çok kötü.1 senedir eşimle yabancı gibiyiz.sürekli durduk yere bana olmadık laflar ediyo.küfür ediyo.o kadar çok bunaldım ki.ne yapacağımıda şaşırdım.boşansam daha 1 yaşında kızım var.babamı kaybettik.annem hasta zaten,benim yanıma gelip tedavi olucak.kız kardeşim de boşanmak üzere..eşimle hiç sohbet edemiyoruz.normal bişey sorsam lafı uzatıyo uzatıyo benimle kavga ediyor.bende lafımı esirgemiyorum.sadece bana acıdığı için yanında tutuyomuş.dün akşam bana bunu söyledi..evden çıkmıyorum.kimseye yan gözle bakmıyorum.ama yinede yaranamıyorum.ne yapıcam inanın o kadar çaresizim ki.....:KK14::KK14::KK14:

allah sanada sabır versin cnm çok zor çook peygamber sabrı lazım bize

kendinden 15 yas büyük bir adam
üstelik 14 yasinda kizi var
üstelik kayinvalide
sen en zoru secmissin
en basta sana esin sormus annemle yasarmisin diye
bunu keske bastan istemeseydin
bu cok zor birsey
biliyorum
benim esimde bana en basta annemle yasarmisin dedi
biz yapamadik
sen isten geldigin zaman kendi evinde rahatlamak ister insan
istersen ciplak dolasirsin
istersen yemek yapmaz yumurta kirra yersin
istersen salonda tv izler uyursun orda
kendi evin ne yaparsan yaparsin
ama o evde anne varsa
o ev bence senin evin degil
anne kendini büüyk olarak görür ve evin hanimi olarak
aslinda evin hanimi sensin
bir evede bir hanim yeter
evini ayir derim ben sana
baska türlüsü zor

nasıl ayırayım? kadın 80 yaşında ve eşim tek çocuk? sokağamı atayım huzur evine mi yerleştireyim vicdanım el vermiyor. tamam allah rağzı olsun temilikde yapar yemekte ama ben istemiyorum ondan ben yaparım diyorum anlamıyor. ben yokken işteyken yapıyor sonra akşam bir ton söyleniyor yok söyle yoruldum yok böyle yoruldum diyorum yapma . senin keyfini mi bekliycez diyor. anne diyorum çalışıyorum sonuçta hafta sonları ben yaparım yok hem yapıyor hem kafama kakıyor :KK43:

nasıl ayırayım? kadın 80 yaşında ve eşim tek çocuk? sokağamı atayım huzur evine mi yerleştireyim vicdanım el vermiyor. tamam allah rağzı olsun temilikde yapar yemekte ama ben istemiyorum ondan ben yaparım diyorum anlamıyor. ben yokken işteyken yapıyor sonra akşam bir ton söyleniyor yok söyle yoruldum yok böyle yoruldum diyorum yapma . senin keyfini mi bekliycez diyor. anne diyorum çalışıyorum sonuçta hafta sonları ben yaparım yok hem yapıyor hem kafama kakıyor :KK43:

tek cocuksa o zaman anlasmaktan baska sansin yok
yasina ragmen evine temizlik yemek yapiyorsa gucu kuvveti yerinde
bir yönden guzel aslinda yemek temizlik derdin yok
gecici bir dönem diyeceksin
rahatlamaya calisacaksin
ve kadinla iyi anlasmaya calisacaksin
baska sans yok görünüyor

Son düzenleme:
anlatmadığınız detaylar olmalı
eşinizin "kırılma noktası" olarak adlandırdığı olay, durduk yere olmaz
bişeyler olmuştur illa ki
sadece 4.000lik borç koskoca adamı çökertmez
burada yazarken oldukça empatik bir dil kullanmışsınız; ama gerçekte herşeyi bu kadar iyi idare etseniz, işler bu raddeye gelmezdi
bence daha gerçekçi anlatmalısınız
yoksa verilecek tavsiyeler afaki olur

Son düzenleme:
anlatmadığınız detaylar olmalı
eşinizin "kırılma noktası" olarak adlandırdığı olay, durduk yere olmaz
bişeyler olmuştur illa ki
sadece 4.000lik borç koskoca adamı çökertmez
burada yazarken oldukça empatik bir dil kullanmışsınız; ama gerçekte herşeyi bu kadar iyi idare etseniz, işler bu raddeye gelmezdi
bence daha gerçekçi anlatmalısınız
yoksa verilecek tavsiyeler afaki olur

ilk zamnlar problmelerden bende çok bunladım ailem kabul etmedi evliliğimin ilk 3 ayı kırgındılar görüşmek istemediler fazla.. kızı ile ilgili problemlerle başa çıkamadım çok fazla problem çıkardı alışamadım çünkü evim diyemiyorum hiçbir şey istediğim gibi olmadı evimin düzenine bile kayınvalidem karar verdi aslında hatam şurda oldu en başta düzelir zamanla bana alışır diye ses çıkarmadığım alttan aldığım herşey katlanarak devam etti.. hatasızmıyım asla hayır ama hiç bir zaman eşimin annesini ve kızını kıracak birşey sölemedim.. hep alttan aldım ne olduysa eşime anlattım annesine sölesem kötü gelin olmaktan kızına sölesem üvey anne muhabbetini yaşamaktan korktum nitekim de bir kere oldu kızını bi konuda uyarmak için msj attım beni çok kırmıştı hatta allahtan eşime de aynısını yolladım bak kızına bunu yolladım diye iii yapmışsın cnm dediydi ama kız msjı alınca ortalığı ayağa kaldırmış annesini babanesini eşimi ağlaya ağlaya aramış şikayet etmiş halbuki sadece seni bugüne kadar kırmadım kardeşim gibi oldun çünkü o yokonun yokluğunda sana sarılıyorum dost olmaya arkadaş olmaya çalışıyorum ama sen beni sürekli incitiyorsun bu şekilde giderse abla kardeş olamayız demiştim bütün msj bu ben ona terbiyes demişim de bilmem ne allahtan aynı mesajı babasına attım yanlış bişi varmı diye yok tamam yolla demişti. yani ben istedimki benim sıkıntılarımı o dile getirsin biraz engellesin bazı şeyleri ama hep aranızda halledin diye çekildi aradan.. ben laf söleyemedikçe yıprandım yıprandıkça içime kapandım 2 aylık bir dönem geçirdim sürekli uykuda işten geliyordum eşim gelene kadar uyuyordum eşim gelince uyanıyor yemek hazırlıyor yemek yiyor bulaşıkları yıkayıp tekrar uyuyordum.. evet hatalarım var belki o dönemde bende onu bunalttım ama paylaşacak kimsen yok aileme anlatamıyorum biz demiştik böyle olacağını diyip kızacaklarını bildiğim için.. ayrıca eşimin annesi cidden çok despod bunu eşim büyürkende yaşamış sadece bana karşı değil herkesin herşeyine karışmaya bayılıyor eşimde durumun farkında inanın ben idare etmesem çoktan grmiştik birbirimiz ama artık sabrım kalmadı yediğimden içtiğime giydiğime kadar karışıyor tamam bu aralar kilo aldım ama canım isteyip bi kek alıp gelsem az kilolusun ya biraz daha ye diyip duruyor diyete başlasam aman başla başla 2 hafta sonra bırakırsın diyor yani inanaın sadece bana karşı böyle değil oğluna da böyle alışveriş yapıp gelse hayırdır para bol geliyor galiba saçıp savuruyorsunuz diyor halbuki adam evine erzak alıyor ha keza bana bunun kat kat fazlasını yapıyor

Son düzenleme:
15 yas buyuk kaynana ve 14 yasında cocuk bırde.kusura bakmayında anne sozu dınleseydınız ya bıraz.bence durumunuz hıc parlak degıl.acıkca soyluyorum alınmayın bu ısın sonu yaşşş.allah yardımcınız olsun dıyecek bırsey yok

15 yas buyuk kaynana ve 14 yasında cocuk bırde.kusura bakmayında anne sozu dınleseydınız ya bıraz.bence durumunuz hıc parlak degıl.acıkca soyluyorum alınmayın bu ısın sonu yaşşş.allah yardımcınız olsun dıyecek bırsey yok

durumumun ne boyutta olduğunu sizden daha çok farkındayım... Ben bu evliliği bitirme çabasında olsaydım zaten biterdi maksadım nasıl kurtarırım... Ben eşimi hala seviyorum ben sorunları nasıl atlatırım aşamasındayım içimi daha fazla nasıl karartırım değil.

bu adamlara hem aşifte olucaksın hem hamarat olucaksın hem gizemli olucaksın,gösterip elletmicen,nazlı ama ayakları üzerinde duran hatun olucan hem gururunu okşucan ama bir yandan destek çıkıcan manevi yönden,bakımın için para harcıcan güzellik adına ne varsa hem kendinde yaratıcan hem evinde huzur sağlıcan,olmuyorsa bile ipleri gizliden eline alıcan.başına buyruk özgüven sahibide olucan saygılıda olucan,annesini şikayet etmicen anasına dikenini kendin göstericen,onu öyle avucuna alıcanki seni başkalarıyla kıyaslamayı bırak başkasının lafını edemicek yanında,sinsi olucaksın ailenin hiçbirşeyini söylemicen,ailen kötüyse bile sana iyi davranmıyolarsa bile kendini elbebek gülbebek bakılmış ailenin gözdesi göstericen,eşin kızınca cilve yapıcan,küsüp gece yatakta barışıcan sabah hiç barışmamış gibi naz yapıcan....ki beyinleri sulasın,parmağında döndürebilesin:KK14:

bu adamlara hem aşifte olucaksın hem hamarat olucaksın hem gizemli olucaksın,gösterip elletmicen,nazlı ama ayakları üzerinde duran hatun olucan hem gururunu okşucan ama bir yandan destek çıkıcan manevi yönden,bakımın için para harcıcan güzellik adına ne varsa hem kendinde yaratıcan hem evinde huzur sağlıcan,olmuyorsa bile ipleri gizliden eline alıcan.başına buyruk özgüven sahibide olucan saygılıda olucan,annesini şikayet etmicen anasına dikenini kendin göstericen,onu öyle avucuna alıcanki seni başkalarıyla kıyaslamayı bırak başkasının lafını edemicek yanında,sinsi olucaksın ailenin hiçbirşeyini söylemicen,ailen kötüyse bile sana iyi davranmıyolarsa bile kendini elbebek gülbebek bakılmış ailenin gözdesi göstericen,eşin kızınca cilve yapıcan,küsüp gece yatakta barışıcan sabah hiç barışmamış gibi naz yapıcan....ki beyinleri sulasın,parmağında döndürebilesin:KK14:

okurken başım döndü desem :) tavsiyeniz için çok teşekkür ederim aslında fazladan 7-8 kilo aldım malum masa başı iş eve araçla git gel :KK43: büyük şehir işte bilirsiniz olaya ordan başlamam şart

okurken başım döndü desem :) tavsiyeniz için çok teşekkür ederim aslında fazladan 7-8 kilo aldım malum masa başı iş eve araçla git gel :KK43: büyük şehir işte bilirsiniz olaya ordan başlamam şart

ben böyle idare ediyorum arkadaşım..erkeklerin hepsi böyle.evlenirler ama onlar için dööörrrrt dörtlük eş beklerler..bizde habire kurarız oturup sen sanki çokmu iyisin sen sanki mükemmelmisin.bekarkenki hayatımızdan eser kalmaz kendimizi faanus içindeymiş gibi görürüz..ama böyle oldukça erkeklerin gözünde eldeki kuş gibi kalırız.bir müddet sonra heleki heyecan seven bir erkekse dışardaki özgür serçelerin peşine giderler.kız arkadaşlarımdan vaz geçmedim,bekarlıktaki halimden ödün vermedim,alışverişime birde çocugumu ekledim sadece,ailem için hiç laf söyletmedim,annesi için kızsamda ona belli etmedim kendisine tavır aldım,eylenmek adına gerektiğinde çocugumu bıraktım kayınvalideme kocamla gezdim tozdum,hayalerimi hiç kısıtlamadım bunuda eşimle paylaştım,gizemli oldum olmasada herşeyimi paylaşmadım bişeyler sakladığımı sandı hep ağzımın içine baktı.kızdamda köpürsemde saygıyı kaybetmedim,cilvemden esirgemedim,bazen erkek gibi onu dövesim geldi ama dişiliğimden ödün vermedim,,,bilmiyorum her ailede böyle oluyormu ama yardımcı olabilirsem ne mulu bana :KK31:

bu arada assssla yeni evliyken kayınalideyke oturulmaz.bana halabile söylerler para için aynı evde oturalım ev alalım diye asla diyorum.ben kocama eşfte olamıcamda kocamın gözümü kalsın başkalarında eylencelerde bilemem nelrde.kaynana ki birde kocası yoksa hepten fena oluyolar.hastalanır yaşlanır neyse başım üstüne ama biryere kadar otursun oturduğu yerde gezsin tozsun yesin içsin evime karışamaz düzen benm.paramıda ben kazanıyosam istersen 100 tane iççamaşırı alırım yinede karıştırmam ne kocamı ne kaynanamı.güzellik adına kocam için kendim için evim için yaptıgıma kimse karışamaz..al kendine spor aleti.benm ihtiyacım yok ama ben bile alıcam.yeterki beni o aletin üstünde görsün:KK14:dimi ama heyecan katmak lazım:KK31:

Allah hayrını versin emi senin SELİSH, erkeklere yapılması gerekenleri nekadarda güzel anlatmışsın. bu arada alıntı yapamıyorumda ondan adını yazdım, bence konu sahibi arkadaşa çok yardımcı olacak şeyler yazmışsın, bilmiyorum 29 seneden sonra işe yararmı ama şu ipleri eline alma kısmını bende deniycem

Allah hayrını versin emi senin SELİSH, erkeklere yapılması gerekenleri nekadarda güzel anlatmışsın. bu arada alıntı yapamıyorumda ondan adını yazdım, bence konu sahibi arkadaşa çok yardımcı olacak şeyler yazmışsın, bilmiyorum 29 seneden sonra işe yararmı ama şu ipleri eline alma kısmını bende deniycem

allah seninde iyiliğini versin kuşum:KK31:29 senemi..40 sene yaşlansam kocamla genede heyecanım bitmez:KK16:yeterki 3.şahıslar(kaynana görümce vs..) karışmasın dokunmasın hayatımıza.ben kendi babamları bile karıştırmam.tatrışırım kavgamıda ederim ne onun anası babası ne benmki.elalemin yanında ah canım ay balım eve geliriz bir sırnaşmalar başlar ama ben pas vermem önce benm gururum.özür muhakkakki dilenicek:KK45:aslında eleştirmeden özür dilemenin yollarını bilmek lazım.ah tatlım kendine göre tabi sende haklısın öyle haklısın böyle haklısın,amaa bende kadınım aynı düşünemeyiz biliyosun falan dişi ayakları.adamlar buz gibi eriyolar bu sefer:KK14:offff kocam gelsede bir cilve yapsam vallahi canım birşeyler aldırmak istedi:KK1:genelde böyle aldırıyorumda:KK4:al ipleri eline amaaan erkeklerin eline vermicen ipleri.o sanıcakki evin reisi benim etrafta böyle görsün isterler,ama sen dişilikle olaya elkoydunmu buda hoşlarına gider:KK23: cilveli görünürsün karşı konulamaz görünürsün onun gözünde :KK34:

valla yazdıklarınızı okudukça sağlam bi tecrübe ile karşı karşıyayım onu anladım inanın çok aydınlatıcı oldu yazdıklarınız :)

80 yaşında ama donlarını yıkamak istiyor ama sen vicdan mı yapıyorsun? sana kim vicdan yapacak ?:44:

durumumun ne boyutta olduğunu sizden daha çok farkındayım... Ben bu evliliği bitirme çabasında olsaydım zaten biterdi maksadım nasıl kurtarırım... Ben eşimi hala seviyorum ben sorunları nasıl atlatırım aşamasındayım içimi daha fazla nasıl karartırım değil.

sormussunuz neyle karsıkarsıya oldugunuzu ve fıkrımı belırttım madem ınsanların fıkrını merak etmıyorsunuz nıye soruyosunuz.ayrıca burdakı herkes durustce cevap verıp yardımcı olmaya calısıyor.bılseydım ıcınızı karartacagınızı gerceklerın.baska sey yazardım.cok ayıp dedıgınız zamanımızı harcayıp yardımcı olmaya calısıyoruz bumu karsılıgı.cok uzuldum sahse.neyse ıcınızı karartmayım ben sızın

X