- 11 Aralık 2018
- 40.440
- 251.280
- 598
BU konu kapansın artık. Sizin gibilerden yorum almak yanlışmış. Konu kapatılsın lütfen. Gereksiz ve saçma yere çektiniz. İnsanlar objektif bu kadar düşünebiliyor. Hemen öznele çekip saldırmaya başlıyorlar. Yazmayınız lütfen sizi ciddiye almıyorum. Faydasızsınız.
Konu gittikçe kaymış. İnsanlar ne diyor siz ne diyorsunuz? Yazılanları okudunuz mu?Benim dengim çıkmıyor karşıma. Bana uygun yakışan birini istiyorum. Dengim olmayan biri çıkınca hep sinirleniyorum.
Hakaret hangisiymiş söyleyin?? Hakaret etti diyemezsiniz. YALNIZ değilim ben bir kaç değerli insanla da yaşamımı idare ettirirm. Sizin gibi yalnız kalmaktan korkanlardan değilim. Sırf bu yüzden arkadaş edinmem.
Hakaret hangisiymiş söyleyin?? Hakaret etti diyemezsiniz. YALNIZ değilim ben bir kaç değerli insanla da yaşamımı idare ettirirm. Sizin gibi yalnız kalmaktan korkanlardan değilim. Sırf bu yüzden arkadaş edinmem.
Üyeliğimi de silin lütfen yöneticiler kimse böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum.
havalı giyinip bulduğunuz adam, dizleri çıkmış eşofman altı, bebek kusmuklu tshirt ve lohusa topuzu ile sizi görünce ne olacak?
Aslında ben hasta değilim, topluma bakınca. İnsanlar da mutluymuş gibi yapıyor hepsi bu. Ya da zeki değiller. Düşünmüyorlar umurlarında değil. Yoksa o kadar değişik insanla anlaşmak cidden zor. Toplumun psikolojisi ciddi bozuk.
ablacım sen uçmuşsun. ben de cevap veriyorum akıllı uslubir de atar yapmışsın millete. o kadar mükemmelseniz aptal ve psikolojisi bozuk insanlardan medet ummamalıydınız.
aptal, psikolojisi bozuk, mutluymuş gibi yapan insanlara özenmeniz de ayrı bir vaka.
28 yaşında ergenliği bitmemiş bir bireysiniz, bence profesyonel yardım alın.
Belki kimse de sizi düzgün bulmuyor, bir de o var tabii.İsteme, o düzgün insanlar da düzgün insanlarla arkadaş olur sevgili olur. Davul bile dengi dengine! Herkes kendi onuruna yaraşır bir hayat ister. Düzgün bir insan değilsen niye seninle zaman harcayım, kendimi yorayım, seviyemi düşüreyim?? İşime bakar faydalı işlerde bulunurum. Bir iki tane düzgün insan da yeter.
yaş ilerledikçe zor beğeniyor insan. ben de öyleyim. önceden takılmayan ben, şimdi her şeyi eleştirir oldum. bulunduğunuz çevreden daha farklı ortamlara girmeniz lazım bence. hem böylece daha farklı insanlarla tanışma şansı elde edersiniz hem de sevdiğiniz hobilerle uğraşmış olursunuz.Çalışıyorum fakat iş yerinde de arkadaşım pek yok. Evlenebileceğim birini de bulamadım. 28 yaşındayım. Bugüne kadar ciddi ilişkim olmadı. İş yerinde insanlar umduğum gibi çıkmadı. Kendime uygun ne arkadaş ne hayat arkadaşı bulabiliyorum. Ailemle geziyorum genelde. Bende bir sorun mu var? Genç değil gibiyim? Kendimi mutsuz, baş ağrılı hissediyorum. Kimseyi de kolay beğenen yaklaşan biri değilim. İleride daha mutsuz olacakmış gibi hissediyorum yalnız kalıncaNeden böyle sizce? Havalı giyinip istediğim erkeği bulur muyum? Nasıldır bu işler bende hiç olmuyor Ben kendi halimde rahatıma tarzıma göre giyinen güzelce biriyim. Artık arkadaş bulma da değil eş seçmem lazım. Ama el yüzü düzgün iyi birisi yok. Hayatımda hiç biri olmadığı için mi başım ağrıyor, boşlukta gibiyim ya da yaşamıyor gibiyim?? Sosyal hayatım yok gibi. Normal insanlardan farklı mıyım?
"Niye üzerine alındın, öznel yaklaşıyosun. Aşağılık kompleksin mi var? Ergen sensin yardımı da kendin al bence. Ben çok iyiyim çok mutluyum yalnız da değilim tamam mı..."
Konu sahibini seslendirdim
______________BU konu kapansın artık. Sizin gibilerden yorum almak yanlışmış. Konu kapatılsın lütfen. Gereksiz ve saçma yere çektiniz. İnsanlar objektif bu kadar düşünebiliyor. Hemen öznele çekip saldırmaya başlıyorlar. Yazmayınız lütfen sizi ciddiye almıyorum. Faydasızsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?