Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü bir şey dememiş ki. Herkesin kriterleri vardır. Ona göre arar.. Üstünlükten bahsetmemiş bence :)
Var arkadaşım ama az. Hani derdimi dinleyecek bir iki kişi. Onun dışındakiler gündelik. Hadi sıkıldım kalk gidelim diyebilecğim hafta sonları pek yok. Benim hayatımda hiç biri olmadı. Onun eksikliğinden mi kaynaklanıyor acaba sonuçta insanız? Sevgi mutluluk eksikliği
Herkes 4 4 lük yaşamış olsaydı zaten dünya mükemmel olurdu.Ailem iyi ben de güzel sayılırken ve işim var eğitim durumum iyiyken istediğim gibi bana uygun biriyle evlenmek isterken hiç kimseyi bulamamam neden?
Tabi ki kimse 4-4lük değildir.Ama insan karakteri düzgün terbiyeli birini istiyor.Bu kriterleriniz çok büyük beklenti içermiyor.Yani çok normal anlıyorum sizi.Bende böyleyim banada kızarlar çok inceleme diye ama bir ömür geçireceği insanı incelemeyip ne yapacaksın.Kısacası, kendi karakteme uygun insanlar bulamıyorum. Anlaşabileceğim kafama uygun. Ailesi iyi, görgülü, terbiyeli, karakterli, iyi niyetli vs.
Kısacası, kendi karakteme uygun insanlar bulamıyorum. Anlaşabileceğim kafama uygun. Ailesi iyi, görgülü, terbiyeli, karakterli, iyi niyetli vs.