Aşk, Arkadaş?

Evlenecek erkek bulmak da çok zor bu zaman da iyi karaktreli arkadaş bulmak da. İnsanlar ve zaman çok bozulmuş. Sosyalleşebileceğim ortamım yok. İşteki insanların seviyesi bana göre değil.

Ben sizi anladım tepki gösterenlere anlam da veremedim açıkçası.Bende sizin gibiyim kolay kolay kimseyi beğenmiyorum ama bu benim kimseden üstün olduğumu göstermez.Beğenmiyorumdur hoşlanmıyorumdur normal bir durum.Belki biraz sosyalleşirseniz etrafınızda birileri olur

Var arkadaşım ama az. Hani derdimi dinleyecek bir iki kişi. Onun dışındakiler gündelik. Hadi sıkıldım kalk gidelim diyebilecğim hafta sonları pek yok. Benim hayatımda hiç biri olmadı. Onun eksikliğinden mi kaynaklanıyor acaba sonuçta insanız? Sevgi mutluluk eksikliği

Var arkadaşım ama az. Hani derdimi dinleyecek bir iki kişi. Onun dışındakiler gündelik. Hadi sıkıldım kalk gidelim diyebilecğim hafta sonları pek yok. Benim hayatımda hiç biri olmadı. Onun eksikliğinden mi kaynaklanıyor acaba sonuçta insanız? Sevgi mutluluk eksikliği

Başınız mı ağrıyor devamlı?

Evet sosyal değilim ondan da olmuyor bazı şeyler işte. Ama sosyalleşecek iyi insanlar bulmak lazım. İki yüzlü insanlarla sosyalleşmek istemem.

Devamlı ağrımıyor. İş stresinden ve üzüntülü dönemlerimde

Derdinizi tam anlamadım. Sosyal fobiniz var da insanlardan uzak mı duruyorsunuz yoksa kimseyi beğenmiyor musunuz? Ya da insanlar mı sizi, arkadaşlığınızı beğenmiyor?
Liseden, üniversiteden arkadaşlarınız da mı yok?

Sosyal fobi varsa, çekingenseniz bir uzman yardımı alabilirsiniz.
Kimseyi beğenmiyorsanız bir önerim yok.
Beğenilmeyen sizseniz ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları gözden geçirin, bir yerlerde bir hata yapıyor olabilirsiniz.

İçine kapanık birisiniz ve boş zamanınızın çoğu ailenizle geçiyor galiba. Doğru mu?

Ailem iyi ben de güzel sayılırken ve işim var eğitim durumum iyiyken istediğim gibi bana uygun biriyle evlenmek isterken hiç kimseyi bulamamam neden?

Ailem iyi ben de güzel sayılırken ve işim var eğitim durumum iyiyken istediğim gibi bana uygun biriyle evlenmek isterken hiç kimseyi bulamamam neden?
Herkes 4 4 lük yaşamış olsaydı zaten dünya mükemmel olurdu.

Evet ailemle geçiyor, ailemi seviyorum. Diğer insanlara pek güvenemiyorum. Sosyal fobim yok. İnsanlara inancım pek yok. Kimseyi beğenmiyorum. Karakterlerinde gördüğüm bozukluklardan dolayı soğuyorum. Lise ve üniversite dönemim depresyonlu geçt o yuzden arkadaşım çok azdır. Eğlenceli bir ortamım hiç olmadı. Kendim de ağırbaşlıyımdır. Kişiliğim de böyle biraz bir şey yapamam.

Kısacası, kendi karakteme uygun insanlar bulamıyorum. Anlaşabileceğim kafama uygun. Ailesi iyi, görgülü, terbiyeli, karakterli, iyi niyetli vs.

Kısacası, kendi karakteme uygun insanlar bulamıyorum. Anlaşabileceğim kafama uygun. Ailesi iyi, görgülü, terbiyeli, karakterli, iyi niyetli vs.
Tabi ki kimse 4-4lük değildir.Ama insan karakteri düzgün terbiyeli birini istiyor.Bu kriterleriniz çok büyük beklenti içermiyor.Yani çok normal anlıyorum sizi.Bende böyleyim banada kızarlar çok inceleme diye ama bir ömür geçireceği insanı incelemeyip ne yapacaksın.

Olan arkadaşlıklarım da bozuldu acaba arkadaş olarak da yeterince sıcak olamıyor muyum, kendi sıkıntımdan dolayı bşeyleri eksik mi yapıyorum? Sevdiremiyor muyum kendimi blmyrm.

direk erkeklerle arkadaş olmaktansa kızlarla olun çevre edinin ama beklentiniz çok olmasın herkes dört dörtlük değil maalesef daha sonra erkek arkadaş seçme olayına girersiniz. erkek arkadaşı da hemen biri olsun evleneyim modunda seçmeyin lütfen merak etmeyin evde kalmadınız bu olayı kafanızdan atın.

Ailem iyi yetiştirdi beni. Düzgün yetiştirdi. Belki de o yüzden bu kadar çarpıklığın içinde doğruyu iğne gibi arıyoruz. Eğitimli bir ailem var görgülü düşünceli yetiştirildim.

Yaşım 30 a yaklaştı tanışssak artık iyi olur evleneceğim beyle de. Sonra taliplerim daha da azalır beğenilmeyebilirim.

Back