Aşk, Arkadaş?

BU konu kapansın artık. Sizin gibilerden yorum almak yanlışmış. Konu kapatılsın lütfen. Gereksiz ve saçma yere çektiniz. İnsanlar objektif bu kadar düşünebiliyor. Hemen öznele çekip saldırmaya başlıyorlar. Yazmayınız lütfen sizi ciddiye almıyorum. Faydasızsınız.

Yazmayayım yazmayayım dedim hakaretlerinize, ama geldiler.

Biz bile sizi tanımadan bu kadar irrite olduysak sizden, çevrenizde insan olmaması çok normal. Saldırmaktan vazgeçip özeleştiri yapmazsanız ömür boyu yalnız kalacaksınız muhtemelen.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen konunun kapatılmasını istiyormuş arkadaş.

Üyeliğimi de silin lütfen yöneticiler kimse böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum.

Benim dengim çıkmıyor karşıma. Bana uygun yakışan birini istiyorum. Dengim olmayan biri çıkınca hep sinirleniyorum.
Konu gittikçe kaymış. İnsanlar ne diyor siz ne diyorsunuz? Yazılanları okudunuz mu?

Yazmayayım yazmayayım dedim hakaretlerinize, ama geldiler.

Biz bile sizi tanımadan bu kadar irrite olduysak sizden, çevrenizde insan olmaması çok normal. Saldırmaktan vazgeçip özeleştiri yapmazsanız ömür boyu yalnız kalacaksınız muhtemelen.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen konunun kapatılmasını istiyormuş arkadaş.
Hakaret hangisiymiş söyleyin?? Hakaret etti diyemezsiniz. YALNIZ değilim ben bir kaç değerli insanla da yaşamımı idare ettirirm. Sizin gibi yalnız kalmaktan korkanlardan değilim. Sırf bu yüzden arkadaş edinmem.

YALNIZLIK çevrenizde insan kalmaması ile de olmaz. Ruhunuzda hiç bir değer kalmadıysa olur.

Hakaret hangisiymiş söyleyin?? Hakaret etti diyemezsiniz. YALNIZ değilim ben bir kaç değerli insanla da yaşamımı idare ettirirm. Sizin gibi yalnız kalmaktan korkanlardan değilim. Sırf bu yüzden arkadaş edinmem.

Pekala, mutluluklar diliyorum o zaman size. Mutlu günler.

Üyeliğimi de silin lütfen yöneticiler kimse böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum.

Ben ne size yazan kişileri tanıyorum ne de sizi. Dolayısıyla aşırı objektifim şuan.
Sizin ruhsal bir sıkıntınız var. Tanımadıgınız insanlardan gelen eleştirilere bile aşırı tepkili ve ortamı hemen terk etme, ilişkiyi kesme dolayısıyla yalnız kalma eğilimindesiniz.
Kendinizin de dahil kimsenin dört dörtlük olmadıgınızın farkına vardıgınız an sevmeye ve sevilmeye başlayacaksınız.
Tavus kuşu kendi güzelliğini görür tüylerim çok güzel diye kabarır kabarır,,,, ama ne yazık ki bacakları simsiyahtır.
Kendi içinize dönün ve kusurlarınızı bulmaya çalışın.
İnsan iki kürek kemiği arasındaki çibanı göremez. Başkasının yardımına muhtaçtır.
Kusurunuzu göremiyorsanız başkalarından yardım alın.

havalı giyinip derken ki kısmına güldüm ister istemez.
havalı giyinip bulduğunuz adam, dizleri çıkmış eşofman altı, bebek kusmuklu tshirt ve lohusa topuzu ile sizi görünce ne olacak?
kendiniz gibi olun.
sizi seven seçimleriniz ile sevsin.
28 yaş evlenemedim diye karalar bağlanacak bir yaş değil.
farklı ortamlara girin, farklı insanlarla tanışmaya çalışın.
aileniz ile takılacağınıza boş zamanınızda yaşıtlarınızın olacağı bir eğitim, kurs vs bulun.
bir de evliliği merkezinizden çıkarın. böyle kafanız daha rahat olur, siz de daha pozitif görünürsünüz.

senin düşündüğün gibi karşı cinsde düşenebılır mesela beğendiğin tarz erkekler illaki süslü kız sevıyordur belki.nasip işi bunlar.

Aslında ben hasta değilim, topluma bakınca. İnsanlar da mutluymuş gibi yapıyor hepsi bu. Ya da zeki değiller. Düşünmüyorlar umurlarında değil. Yoksa o kadar değişik insanla anlaşmak cidden zor. Toplumun psikolojisi ciddi bozuk.

ablacım sen uçmuşsun. ben de cevap veriyorum akıllı uslu 🤣 bir de atar yapmışsın millete. o kadar mükemmelseniz aptal ve psikolojisi bozuk insanlardan medet ummamalıydınız.
aptal, psikolojisi bozuk, mutluymuş gibi yapan insanlara özenmeniz de ayrı bir vaka.
28 yaşında ergenliği bitmemiş bir bireysiniz, bence profesyonel yardım alın.

ablacım sen uçmuşsun. ben de cevap veriyorum akıllı uslu 🤣 bir de atar yapmışsın millete. o kadar mükemmelseniz aptal ve psikolojisi bozuk insanlardan medet ummamalıydınız.
aptal, psikolojisi bozuk, mutluymuş gibi yapan insanlara özenmeniz de ayrı bir vaka.
28 yaşında ergenliği bitmemiş bir bireysiniz, bence profesyonel yardım alın.

"Niye üzerine alındın, öznel yaklaşıyosun. Aşağılık kompleksin mi var? Ergen sensin yardımı da kendin al bence. Ben çok iyiyim çok mutluyum yalnız da değilim tamam mı..."

Konu sahibini seslendirdim :KK53:

İsteme, o düzgün insanlar da düzgün insanlarla arkadaş olur sevgili olur. Davul bile dengi dengine! Herkes kendi onuruna yaraşır bir hayat ister. Düzgün bir insan değilsen niye seninle zaman harcayım, kendimi yorayım, seviyemi düşüreyim?? İşime bakar faydalı işlerde bulunurum. Bir iki tane düzgün insan da yeter.
Belki kimse de sizi düzgün bulmuyor, bir de o var tabii.

Yazık kimsenin hayatında arkadaş veya sevgili olamamış bir insana dışarıya nasil bir izlenim verdiğini ve sorunun belki de bu olduğunu söyleyince aynaya bakıp kendini değerlendirmek yerine bunu söyleyene saldırıyor.

Siz bilirsiniz hanımefendi benim sizin gibi sorunlarım yok çok şükür.

Durun konuyu açarken almak istediğiniz yorumu yapayım da mutlu olun: canım çok haklısın artık herkes cok kalitesiz cok düşük, senin gibi bir kadın kendi layığını bulamaz çok normal. Üzme canını elbette milyarlarca insan içinden senin seviyene ailene gorgune bilgine kulturune kidemine uygun bir insan vardır. Arkadaşı da boşver kimse senin gibi birinin arkadaşlığını hak edecek donanımda değil.

Sanırım istediğiniz bu yorumdu mutlu olmuşsunuzdur.

Size iyi günler :)

Çalışıyorum fakat iş yerinde de arkadaşım pek yok. Evlenebileceğim birini de bulamadım. 28 yaşındayım. Bugüne kadar ciddi ilişkim olmadı. İş yerinde insanlar umduğum gibi çıkmadı. Kendime uygun ne arkadaş ne hayat arkadaşı bulabiliyorum. Ailemle geziyorum genelde. Bende bir sorun mu var? Genç değil gibiyim? Kendimi mutsuz, baş ağrılı hissediyorum. Kimseyi de kolay beğenen yaklaşan biri değilim. İleride daha mutsuz olacakmış gibi hissediyorum yalnız kalınca :KK43: Neden böyle sizce? Havalı giyinip istediğim erkeği bulur muyum? Nasıldır bu işler bende hiç olmuyor :KK43: Ben kendi halimde rahatıma tarzıma göre giyinen güzelce biriyim. Artık arkadaş bulma da değil eş seçmem lazım. Ama el yüzü düzgün iyi birisi yok. Hayatımda hiç biri olmadığı için mi başım ağrıyor, boşlukta gibiyim ya da yaşamıyor gibiyim?? Sosyal hayatım yok gibi. Normal insanlardan farklı mıyım?
yaş ilerledikçe zor beğeniyor insan. ben de öyleyim. önceden takılmayan ben, şimdi her şeyi eleştirir oldum. bulunduğunuz çevreden daha farklı ortamlara girmeniz lazım bence. hem böylece daha farklı insanlarla tanışma şansı elde edersiniz hem de sevdiğiniz hobilerle uğraşmış olursunuz.

Bu da burada dursun bu arada. Serbest çağrışım oldu.

Üstünlük kompleksi, Alfred Adler tarafından ortaya atılan bireysel psikolojinin temel ilkelerinden biridir. Kişinin doğuştan var olan aşağılık kompleksine dayanarak kendini diğer insanlardan daha üstün görme, yüceltme karmaşasıdır.

"Niye üzerine alındın, öznel yaklaşıyosun. Aşağılık kompleksin mi var? Ergen sensin yardımı da kendin al bence. Ben çok iyiyim çok mutluyum yalnız da değilim tamam mı..."

Konu sahibini seslendirdim :KK53:

ayna ayna aynaaaaa
🤣
hanımefendiciimin tecrübelerinden yararlanmak lazım aslında.
28 yaşında, tüm insanlık hakkında fikir sahibi olacak kadar feleğin çemberinden geçmiş.
biz zavallılar ise mutlu zannediyoruz kendimizi.
halbuki bir illüzyon yaşadığımız 🤣

insan bu kadar burnu büyük ve negatif olunca evlat olsa sevilmez derler ama konu sahibi şanslı. ailesi var yanında. bu da bir şey.

BU konu kapansın artık. Sizin gibilerden yorum almak yanlışmış. Konu kapatılsın lütfen. Gereksiz ve saçma yere çektiniz. İnsanlar objektif bu kadar düşünebiliyor. Hemen öznele çekip saldırmaya başlıyorlar. Yazmayınız lütfen sizi ciddiye almıyorum. Faydasızsınız.

Back