Aşk, Arkadaş?

Bende çok pohpohlanmışımdır hala da mükemmelmişim gibi görür ailem ama herhalde mutsuz olacak kadar zeki değilim

Konu sahibi muhtemelen narsist.
Böyle diğer insanları beğenmeme, toplum salak bir ben akıllıyım bu yüzden mutsuzum diyenlerde görülen bir kişilik bozukluğu. Ayrıca eleştiriye ve yoruma da kapalı.
Kendi bileceği iş. Burada kimse onu tanımıyor, dolayısıyla olumlu veya olumsuz yorum yapmak için herhangi bir motivasyonu yok. Dışarıdan bakınca verdiği izlenim bu. Hangimiz çevremizde böyle "ben mükemmelim, ailem çok düzgün, siz değilsiniz" diye yukarıdan bakan insanlar isteriz ki? Arkadaş olarak da istemeyiz sevgili olarak da.

Eğer dert ettiği şeye samimi olarak bir çare, farklı bir bakış açısı istiyorsa bu fikirleri dikkate alıp özeleştiri yapar. Yapmazsa da kendi bilir sonuçta kendi hayatı.

Neden bu kadar seçicisiniz. Kimse dört dötlük değil. İlla ki bir kusur olur. İnsanları kusurlarıyla sevmeyi bilmelisiniz. Bir daha bu yaşlarınıza gelmeyeceğinizi de unutmayın

İnsanların sığ yaşadığı bir toplumda derin düşünmek bize zarar veriyor. Ama o sığlığıda kaldıramıyoruz. İki ara bir dere mevzusu sürüp gidiyor.

Bunu bu şekilde anlıyor ve yorumlayabiliyorsan zekanı da seviyeni de göstermiş oluyorsun. Siz neden üzerinize alınıyorsunuz aşağılık kompleksine kapılıyorsanız sizin de sorununuz var demektir, sizi tanımıyorum bile sadece yazışıyoruz. Sizin tercihlerinizle benim tercihlerim farklı sadece. Sorunu kendinize çekmeyi başardınız bravooo gerçekten

Sen bayağı çocuk kalmışssın. Bilip bilmeden konuşma. Depresyonumun ailemle ya da yetiştirilme şekl,nle hiç alakası yok. Sizlerle konuşmakta hata etmişim. Toplumun psikolojisi zaten bozuk normal değil en iyisi kuyruk acısı olmayan aşağılık duygusu olmayan bir uzmandan yardım alayım. Sizler anca kavga eder, yermeye çalışırsınız. Bu kadarsınız çünkü.

Evlilik sonuç olmaktan çıkıp amaç olunca mutluluk da kuş olup uçuyor.

Sosyalleşin... Ne demek kimseyi beğenmiyorum? Üstünlüğünüz ne ki diğer insanlardan onları beğenmiyorsunuz?

Çok doğru bir yorum olmuş.

Sadece evlenmek mi sizin şu an hedefiniz?
Biraz olduğunuz yaşın tadını çıkartmak, gönlünüzce boş vakitlerinizi geçirmek, hazır havalarda bahar ayına dönmüşken, biraz dışarda güzel vakit geçirmek tek başınıza dahi olsa? Bunlar güzel gelmiyor mu kulağınıza?

Benim de çok arkadaşım ve çevrem yoktu.
Ancak insan kendi çevresini kendisi yaratır.
İlla iş yerinde kafanıza uyacak insanları aramayın, bazen insanları olduğu gibi kabul etmeyi de öğrenmek gerekir.
Sosyalleşmeyi kendiniz kolay hale getirebilirsiniz, bunu bir başkası sizin için kolaylaştıramaz.
Daha rahat ve ılımlı olmaya çalışın, çevrenize daha özen gösterin derim.

Evliliğe fazla odaklanmışsınız gibime geliyor.
Ne gerek var, bekarlığınızın tadını çıkartın bence hazır vaktiniz varken.
İlerde ummadığınız anda birisi karşınıza çıkar, birden evlilik yolunda buluverirsiniz kendinizi.
Evlilik bir amaç değil, bunu da çıkartın aklınızdan.

Ben sizlerden fikir almak için yazmışken sorunumu kendinize çevirip iğnelerinizi bana batırıyorsunuz. İlginç gerçekten hiç de tanışmadığımız halde. Faydası olmayan yorumlar yazıp kendinizi de benimle yarıştırmayın. Benim sizinle sorunum yok ki neyin ALINGANLIĞI bu!!! Gereksiz bir alınganlık ve aşağılık duygunuz varsa siz de uzmanla görüşün.

Bende çok pohpohlanmışımdır hala da mükemmelmişim gibi görür ailem ama herhalde mutsuz olacak kadar zeki değilim
İnsanlar böyle işte. Başkalarının sorunundan bile kendine mutluluk payı çıkartıp gülebiliyor. Ayıp size. Niyeyse benim söylediklerimden zeki olmadığınız ve ya daha aşağı özelliklere sahip olduğunuz algısını çıkarttınız. Bu da bir sorun!!!

Ee bu psikolojisi bozuklarla (?) niye evlenip arkadaş olmak istiyorsunuz o zaman ? Herkes aptal,bir ben zekiyim kafası var sizde.Bu kafayla o arkadaşı,eşi zor bulursunuz.

Ben bunu eş olarak dedim. Kusura bakmayın da eşimi kendime yakışan kalitede seçmek bana kalsın. Seçici olmam benim tercihim. Ben mükemmelim diye de dolaşmıyorum dolaşsam depresyonda olmam zaten değil mi?? Seçiciyim diye sizleri aşağılıyor değilim. Bu yargıya nasıl vardınız tuhaf??? Anlaşabileceğim seviyede görmemek, frekansların tutmaması gayet normal. Birbirini sevmemek hoşlanmamak da gayet sevmek gibi normal. Herkes birbiriyle arkadaş olsa kişiliği olmaz değerleri olmaz. Çatışmamız karakterlerimizin getirdiği olması gayet doğal bir durum.

Ee bu psikolojisi bozuklarla (?) niye evlenip arkadaş olmak istiyorsunuz o zaman ? Herkes aptal,bir ben zekiyim kafası var sizde.Bu kafayla o arkadaşı,eşi zor bulursunuz.
Uffh gerçekten çok sığsınız. Sizinle tartışmak istemiyorum.

Uffh gerçekten çok sığsınız. Sizinle tartışmak istemiyorum.

Ben mi sığım ? İnsanlar sizi üzmek için yazmıyor,bir konu açmışsınız yazdığınız yorumlardan görülen ''ben iyiyim,diğerleri benim kadar iyi değil''.Bu kafayla kimseyi zaten bulamazsınız,herkesin açığını arayacaksınız çünkü.Aşk gerektiğinde birbirini tamamlamak demektir,her konuda denk olmak değil.Bu yoruma bile bir şekilde ters çıkacaksınız adım kadar eminim,çünkü özeleştiri yapmıyorsunuz hiç.

İsteme, o düzgün insanlar da düzgün insanlarla arkadaş olur sevgili olur. Davul bile dengi dengine! Herkes kendi onuruna yaraşır bir hayat ister. Düzgün bir insan değilsen niye seninle zaman harcayım, kendimi yorayım, seviyemi düşüreyim?? İşime bakar faydalı işlerde bulunurum. Bir iki tane düzgün insan da yeter.

Kaliteyi neye göre belirliyorsunuz?
Size göre bir insan ne yaparsa kaliteli olur?

Evet üzmek için yazıyor, kendilerine çektiler sorunu çok komik! Aşağılanmış gibi hissettiler bana saldırıyorlar. Ne kadar saçma!

BU konu kapansın artık. Sizin gibilerden yorum almak yanlışmış. Konu kapatılsın lütfen. Gereksiz ve saçma yere çektiniz. İnsanlar objektif bu kadar düşünebiliyor. Hemen öznele çekip saldırmaya başlıyorlar. Yazmayınız lütfen sizi ciddiye almıyorum. Faydasızsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…