Aşk, Arkadaş?

En azından aşık olsaydım bir kere o da olmadı. Eveneceğim kişiye de aşık olmayabilirm biraz mantık olursa

O heyecanlı duyguları gençliğimde hiç tadamadım Evlenince belki de hiç tadamıcaz.

Piyasada bu kadar sahtekar adam varken eş bulamamanız, bu kadarda iki yüzlü ve hal hareketleri ne olduğu belirsiz insan varken dost edinememeniz çok normal. Bir sürü arkadaşım vardı altı ay önce bir dönüm noktası yaşadım ve hepsini teker teker eledim. İki tane bıraktım geriye. Nerde çokluk orda.... Neyse anladın sen.
Tabi aşkta dostta lazım onu inkar edemem insan özelini paylaşacak insanlar arıyor. Ama bulmak nasip işte.

Yazdıklarını okudum. İş arkadaş aile hayatından ziyade, sorun sende. Fikirlerini değiştir bak bakalım bu dert diye yazdıklarından hiç biri kalıyor mu.

İyi de arkadaşım kimse ile sosyalleşmeden herkesin iki yüzlü olduğuna nereden karar verdin?

Ben iyiyim, güzelim, ailem çok iyi yetiştirdi, etrafda dengim kimse yok ama evlenmek istiyorum...

Bunu böyle hissetiriyorsunuz zaten kimse size yanaşmaz ki... bu kadar dört dörtlük bir insansanız, mükemmel bir de aileniz varsa hem lise hem üniversite yıllarınız niye deprasyonla geçti? Koskaca 7-8 yıl... üstelik gençlik enerjisinin tavan olduğu en tasasız yıllar...

Öyle güzel gösterişli giyinince bulunabilen bi şey değil eş velev ki buldunuz gosterisinize gelen daha gosterislisini görünce gider. Kurslara katılın hobi edinin spora başlayın önce kendinizi sevin . Eşim benimle evlenmeden önce hatta bana açılmadan önce benim çok çirkin hallerimi de gördü hatta en bakımsız zamanimda benimle gelecek düşündüğünü söylemişti . O yüzden kendinizi çirkin bakımsız vs hissetmeyin ama yeni insanlar tanıyın yeni ortamlara girin bazı gönüllülük projelerine katılın vs . Allah iyilerle karşılaştırsın

Farklı değilsiniz sadece çekingen gibi görünüyorsunuz. Bu da bir kişilik bozukluğudur. Ve tedavisi en kolay kişilik bozukluklarındandır. Sadece yapmanız gereken bir uzman yardımı almak.

Bir tek sizin aileniz biricik düzgün dört dörtlük evlat yetiştirmediğine göre vardır 7 milyar insanın arasında sizin gibi düzgün doğru şaşmaz insan!

İnsanların belli bir kriterleri seviyeleri olabilir ama eleştiri alma sebebiniz üslubunuz. Az çok yorum yazan üyeleri de kendimi de bildiğimden bir kuyruk sancısı gibi bir durum da yok yani yok yere alınabileceğimiz.

İnsan çevresinden bulur arkadaşlarını, partnerlerini demekki sizin çevreniz hayat görüşünüze hitap etmiyor. Değiştirin.

en iyisini uapoyorsun bu devirdr ne geldiyse arkadastan geldi basimiza

Genetik benim hastalığım. Ailemde sorun ya da maddi sıkıntı yok. Hiç bir neden yok. Üslubumda ne var. Benim doğrularım bunlar. Sizin kafa yapınıza ve doğrularınıza göre yaşamıyorum. İŞte çevremi değiştiremiyorum. İş malum değişmiyor. İş dışında da edinemiyorum.

Çok doğru. İşte ben de asıl bundan yakınıyorum. Ortam ve insanlar bozuk genelde. Benimki bir rahatsızlık değil de artık günümüzün parçası haline gelmiş kronikleşmiş bir toplum sorunu olarak görüyorum. Fazla düşünürüm incelerim, mutsuzluğum o yüzden.

Farklı değilsiniz sadece çekingen gibi görünüyorsunuz. Bu da bir kişilik bozukluğudur. Ve tedavisi en kolay kişilik bozukluklarındandır. Sadece yapmanız gereken bir uzman yardımı almak.
Ben çekingen değilim. Patronuma küfredecek kadar özgüvenliyimdir

Geçmişteki tecrübelerimden tanıdığım insanlardan onlardan sonra uzaklaştım insanlardan zaten. Yoksa eskiden böyle değildim. İnancım kalmadı insanlara arkadaşlara.

Aslında ben hasta değilim, topluma bakınca. İnsanlar da mutluymuş gibi yapıyor hepsi bu. Ya da zeki değiller. Düşünmüyorlar umurlarında değil. Yoksa o kadar değişik insanla anlaşmak cidden zor. Toplumun psikolojisi ciddi bozuk.

Beğendiğim çocuklar da hep havalı kızlara bakıyor farkındayım. Tarzım güzelim ama boş hava yapmıyorum. Kaybediyorum belki de. Fazla cidddiyim.

Nasip oldugu zaman öyle bi oluyor ki kör oluyor sanki insan daha zamanı gelmemiş demekki kendinizi bırakmayın havalı giyinmekle fln da pek alakası olmuyor bu işlerin.

Doğrudur hepimiz ya psikolojisi bozuk ya da düşük zekalı insanlarız o yüzden çevremiz geniş, insanlarla ortak noktalar bulup iyi anlaşabiliyoruz. Eh ailelerimiz de kötü aileler oldukları ve bizi kötü yetiştirdikleri için diğer kötü ailelerin kötü yetiştirilmiş çocuklarıyla arkadaşlıklar kurup duygusal ilişkiler yaşayabiliyoruz.

Sizin gibi mükemmel ailelerim mükemmel ve kendini aşmış çocuklrının yalnız kalması çok normal bu durumda. Aile eşrafından sizin gibi yetiştirilmiş genç bir beyle mutlu bir yuva kurarsınız umarım.

Tam adını koyamadım ama tarzınızda, üslubunuzda rahatsız edici bir şey var. Sanki bu dünyada bir tek siz ve aileniz düzgünsünüz, geri kalan herkes beş para etmez insanlar. Şu altı sayfada kendinizi övüp başkalarını yermekten başka bir şey yapmamışsınız.

Eğer günlük hayatta da bu tutumdaysanız çevrenizin olmaması normal bence.

Konu sahibi muhtemelen narsist.
Böyle diğer insanları beğenmeme, toplum salak bir ben akıllıyım bu yüzden mutsuzum diyenlerde görülen bir kişilik bozukluğu. Ayrıca eleştiriye ve yoruma da kapalı.

Konu sahibi muhtemelen narsist.
Böyle diğer insanları beğenmeme, toplum salak bir ben akıllıyım bu yüzden mutsuzum diyenlerde görülen bir kişilik bozukluğu. Ayrıca eleştiriye ve yoruma da kapalı.

Bence premses sendromu. Aile tarafından fazla pohpohlanmış, mükemmel olduğu hissettirilmiş, farklı olduğu empoze edilmiş çocuklarda görüyoruz genelde. Zamanla, özellikle lise ve üniversite yıllarında farkına varıp önce depresyona girer sonra toparlanır ve diğer insanlardan farklı ya da fazla olmadıklarını anlarlar. Konu sahibi depresyona kadar gelmiş ama o çizgiyi aşamamış orda takılıp kalmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…