o zaman tercihlerin mi farklıİnsan seçen biriyim karakterine terbiyesine kişiliğine önem veririm arkadaş olurken bile. Erkek olara da etkilenmiyorum yani aşık olmuyorum, sevmiyorum.
Evlilik sonuç olmaktan çıkıp amaç olunca mutluluk da kuş olup uçuyor.
Sosyalleşin... Ne demek kimseyi beğenmiyorum? Üstünlüğünüz ne ki diğer insanlardan onları beğenmiyorsunuz?
Amannnnn bacım tek derdin evlilik olsun beee,,, burda okumuyor ustun evliler kocalarından, kv, görümceden hatta yeni moda kayınpederden bile ceken var dertsiz basına dert alma bekarlık sultanlık.. Bekle nasipinde varsa cıkar karsınaÇalışıyorum fakat iş yerinde de arkadaşım pek yok. Evlenebileceğim birini de bulamadım. 28 yaşındayım. Bugüne kadar ciddi ilişkim olmadı. İş yerinde insanlar umduğum gibi çıkmadı. Kendime uygun ne arkadaş ne hayat arkadaşı bulabiliyorum. Ailemle geziyorum genelde. Bende bir sorun mu var? Genç değil gibiyim? Kendimi mutsuz, baş ağrılı hissediyorum. Kimseyi de kolay beğenen yaklaşan biri değilim. İleride daha mutsuz olacakmış gibi hissediyorum yalnız kalıncaNeden böyle sizce? Havalı giyinip istediğim erkeği bulur muyum? Nasıldır bu işler bende hiç olmuyor Ben kendi halimde rahatıma tarzıma göre giyinen güzelce biriyim. Artık arkadaş bulma da değil eş seçmem lazım. Ama el yüzü düzgün iyi birisi yok. Hayatımda hiç biri olmadığı için mi başım ağrıyor, boşlukta gibiyim ya da yaşamıyor gibiyim?? Sosyal hayatım yok gibi. Normal insanlardan farklı mıyım?
şimdi sorun senin beğenilerin mi kendini beğendirmek miAşk yaşadığım kimse olmadı. Tercihlerim farklı değil ama kolay kolay beğenmem. Beni etkileyebilen olmadı. Gençliğim geçiyor niye güzel çocuklara karşılaşamıyorum bilmiyorum, illa havalı süslü mü olmak lazım??
Aşk yaşadığım kimse olmadı. Tercihlerim farklı değil ama kolay kolay beğenmem. Beni etkileyebilen olmadı. Gençliğim geçiyor niye güzel çocuklara karşılaşamıyorum bilmiyorum, illa havalı süslü mü olmak lazım??
arkadaşım daha sen ne istediğini tam bilmiyorsunDert çekemem zten ben mutlu olmak için evleniyorum, çocuğum olsun birlikte yaşlanalım diye. Ben depresyon geçirdiğim için başka sıkıntılar almak istemiyorum, sadece mutlu olmak... İleride annem babam ölünce yalnız kalırsam daha kötü olurum diye korkuyorum. Bazı şeyler, yaşamadan ölmek de kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?