Aşk, Arkadaş?

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
Çalışıyorum fakat iş yerinde de arkadaşım pek yok. Evlenebileceğim birini de bulamadım. 28 yaşındayım. Bugüne kadar ciddi ilişkim olmadı. İş yerinde insanlar umduğum gibi çıkmadı. Kendime uygun ne arkadaş ne hayat arkadaşı bulabiliyorum. Ailemle geziyorum genelde. Bende bir sorun mu var? Genç değil gibiyim? Kendimi mutsuz, baş ağrılı hissediyorum. Kimseyi de kolay beğenen yaklaşan biri değilim. İleride daha mutsuz olacakmış gibi hissediyorum yalnız kalınca :( Neden böyle sizce? Havalı giyinip istediğim erkeği bulur muyum? Nasıldır bu işler bende hiç olmuyor :( Ben kendi halimde rahatıma tarzıma göre giyinen güzelce biriyim. Artık arkadaş bulma da değil eş seçmem lazım. Ama el yüzü düzgün iyi birisi yok. Hayatımda hiç biri olmadığı için mi başım ağrıyor, boşlukta gibiyim ya da yaşamıyor gibiyim?? Sosyal hayatım yok gibi. Normal insanlardan farklı mıyım?

İnsan seçen biriyim karakterine terbiyesine kişiliğine önem veririm arkadaş olurken bile. Erkek olara da etkilenmiyorum yani aşık olmuyorum, sevmiyorum.

Evlilik sonuç olmaktan çıkıp amaç olunca mutluluk da kuş olup uçuyor.

Sosyalleşin... Ne demek kimseyi beğenmiyorum? Üstünlüğünüz ne ki diğer insanlardan onları beğenmiyorsunuz?

Kötü bir şey dememiş ki. Herkesin kriterleri vardır. Ona göre arar.. Üstünlükten bahsetmemiş bence :)

Daha önce insanlarla iletişimim pek olmadığından ve özellikle erkeklerle olmadığından ileride sıkıntı yaşayacağımı da düşünüyorum. Hemen evlenirsem.

Çalışıyorum fakat iş yerinde de arkadaşım pek yok. Evlenebileceğim birini de bulamadım. 28 yaşındayım. Bugüne kadar ciddi ilişkim olmadı. İş yerinde insanlar umduğum gibi çıkmadı. Kendime uygun ne arkadaş ne hayat arkadaşı bulabiliyorum. Ailemle geziyorum genelde. Bende bir sorun mu var? Genç değil gibiyim? Kendimi mutsuz, baş ağrılı hissediyorum. Kimseyi de kolay beğenen yaklaşan biri değilim. İleride daha mutsuz olacakmış gibi hissediyorum yalnız kalınca :KK43: Neden böyle sizce? Havalı giyinip istediğim erkeği bulur muyum? Nasıldır bu işler bende hiç olmuyor :KK43: Ben kendi halimde rahatıma tarzıma göre giyinen güzelce biriyim. Artık arkadaş bulma da değil eş seçmem lazım. Ama el yüzü düzgün iyi birisi yok. Hayatımda hiç biri olmadığı için mi başım ağrıyor, boşlukta gibiyim ya da yaşamıyor gibiyim?? Sosyal hayatım yok gibi. Normal insanlardan farklı mıyım?
Amannnnn bacım tek derdin evlilik olsun beee,,, burda okumuyor ustun evliler kocalarından, kv, görümceden hatta yeni moda kayınpederden bile ceken var dertsiz basına dert alma bekarlık sultanlık.. Bekle nasipinde varsa cıkar karsına

Aşk yaşadığım kimse olmadı. Tercihlerim farklı değil ama kolay kolay beğenmem. Beni etkileyebilen olmadı. Gençliğim geçiyor niye güzel çocuklara karşılaşamıyorum bilmiyorum, illa havalı süslü mü olmak lazım??

Aşk yaşadığım kimse olmadı. Tercihlerim farklı değil ama kolay kolay beğenmem. Beni etkileyebilen olmadı. Gençliğim geçiyor niye güzel çocuklara karşılaşamıyorum bilmiyorum, illa havalı süslü mü olmak lazım??
şimdi sorun senin beğenilerin mi kendini beğendirmek mi
ben anlayamadım
yada sen derdini anlatamıyorsun

Yeterince sosyal değilsiniz sanırım. Bir de eli yüzü düzgün değil derken neyi kastediyorsunuz?
Ben şöyle çevreme bakıyorum herkesin eli yüzü düzgün geliyor bana :) yani yüzünde bir albeni yoktur ama boyu posu yerindedir , giydiği yakışır. Ya da yine tipi belki hoşunuza gitmez ama karakteri çok iyidir vs vs. İnsanları biraz tanıdıktan sonra o kişiyi güzel ya da çirkin olarak görmeyiz, iyi ya da kötüdürler.
Sizin standartlarınız biraz fazla yüksek sanırım, önyargılı olmayın tanımaya çalışın insanları

Dert çekemem zten ben mutlu olmak için evleniyorum, çocuğum olsun birlikte yaşlanalım diye. Ben depresyon geçirdiğim için başka sıkıntılar almak istemiyorum, sadece mutlu olmak... İleride annem babam ölünce yalnız kalırsam daha kötü olurum diye korkuyorum. Bazı şeyler, yaşamadan ölmek de kötü :(

Neysen o ol. Bence çok da şekilci olma. Çok yakışıklı olup aldatsa iyi olmaz mesela. bence arama. Bu işler aradıkça sarpa sarıyor

Benim dengim çıkmıyor karşıma. Bana uygun yakışan birini istiyorum. Dengim olmayan biri çıkınca hep sinirleniyorum.

Öncelikle arkadaş bile edinemıyorsanız eş edinmeyi ikinci plana bırakın. Çünkü eş olacağınız kişiye gün gelip arkadasca yaklaşabılmelısınız.
Üstelik üst baş gıyınmekle ne eş ne arkadaş edınılmıyor. Siz özellikle temiz ve olumlu fikirlerinizi zihninize giydirin.Çünkü normal insan dediginiz kişilerden bir farkınız yoktur. Sadece her insanın farklı bir özelliği vardır hepsi bu.
Nasıp kısmet dıye bir sey vardır. Nasıl ki iş güç sahibi biriyseniz bu yasta bırseylerı becerebıldıysenız bazı seylerı de elde etmek için sizde fazlasını degıl olması gerektiği kadarı olan arkadas, eşi bulup şükretmeyi bilin.

Bugüne kadar hiç aramadım hatta uzaklaştım okul-iş derken. Sanırım yanlış yaptım. Zaman ilerledi ve ben kimseyi tanımadım. Efendi iyi kalpli karakterli biraz da hoşlanılabilir sonuçta evlenicem ben onunla etkilenmeden olmaz.

İnsanlar konusunda seçiciyim. Karakteri yüzünden seçiciyim. Arkadaş olsun eş olsun. Yetiştirildiğim aileden kaynaklanıyor.

Dert çekemem zten ben mutlu olmak için evleniyorum, çocuğum olsun birlikte yaşlanalım diye. Ben depresyon geçirdiğim için başka sıkıntılar almak istemiyorum, sadece mutlu olmak... İleride annem babam ölünce yalnız kalırsam daha kötü olurum diye korkuyorum. Bazı şeyler, yaşamadan ölmek de kötü :KK43:
arkadaşım daha sen ne istediğini tam bilmiyorsun
ilk kendini tanı önceliklerini belirle sosyalleş gerisi çorap söküğüdür

Hiç arkadaşınız yok mu?

Bir de baş ağrısı ile hayatınızda birinin olmaması arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz?

Back