Aşısız bebekler

Sizin de dediğiniz gibi BENİM ÇOCUĞUM ..sizin değil . Yani siz daha sağlıklı olacağını düşünüyorsanız yaptırırsınız çünkü SİZİN ÇOÇUĞUNUZ.. Teşekkürler
Çocuğu siz doğurmuş olabilirsiniz ama sahibi zannediyorsunuz kendinizi orada yanılıyorsunuz. Devletin çocuğu o. Böyle zırcahil ailede yetişeceğine , hayatı tehlikeye atılacağına korumaya alınır aileye yaptırım uygulanır. Bu konuyu da bakanlığa bildirelim bakalım

Okuduğu makaleleri facebook gruplarındaki oldukça “bilimsel” yerlerden toplayan bir bilim(!) insanına cevap verme lütfen

Yorumlara hayret ediyorum ya. Ulkede dogru duzgun yapilan seylerden bitanesi aşı politikası, onuda baltaliyorsunuz. Devlet aşı yapmak ister, yaptirmazlar. Evi kentsel dönüşüme almak isterler, metrekare kuculecek diye vermezler. Boyle yaptiginiz surece bize insan gibi yasamayi cok gorurler tabiiki

Doğru düzgün cümle kuramayıp "btn kelimlri şu şeklde yazn bri" 21 tane makalesi olduğunu söylüyor. Çok inandım şahsen.
Evet bunu. Farkındayz hakkımızı biliyoruz ama daha aşının ne olduğunu tam olarak bilmyen araştırmayan insanlar bize ders vermye calsyr

Cok merak ettim. Menenjit ve cocuk felci durumunda ne yapilmasi telkin ediliyor?

Makalelerinizi paylasir misiniz? Cok merak ettim faydalanmak isterim.

Bilime gönül vermiş insan çok tatlısın sizin faydlncgz türden değil malesef üzgünüm
bence sizin o kadar makaleniz yok. Akademik camiadan nasil da haberiniz olmadigi belli. Kaliteli 21 yayin yapan insanin bunu gogsunu gere gere paylasacagini herkes bilir. Ayrica paylasmayacaginiz bilginin arastirmasini kim icin yaptiniz zaten? Lutfen birakiniz insanlari kandirmaya calismayi komik oluyor.

Bilime gönül vermiş insan çok tatlısın sizin faydlncgz türden değil malesef üzgünüm
faydlncgz nedir? Bilimsel bir terim herhalde biz bilmediğimize göre…. Bunu da mı siz buldunuz yoksa bravo
Kendinizi rezil etmekten başka ne yaptınız tam olarak?
21 makale demek, kendinizi rezil etmeyecek başka yalan bulamadınız mı ya

Onu ben bulmadm hızlı okuma kursunda. Normal zekaya sahip insanlar kelimede sesli harfleri yazmayınca da okuyup anlayabilir demişti de hocamız o günlerden kalma alışkanlık
Asıl rezil sizsiniz bu şekilde konuşup. tam 21 adet makalem var siz kendiniz gibi sanıyorsnz sanırım insanları yalan söyleyen boş konuşan

Yaaa ama lütfen bizim de kafamiz calisiyor biraz sizin kadar olmasa da biz de anlayabiliriz lutfen bakın ben muhendisim bayiliyorum her konudan bilgiler ogrenmeye. Bilgi acıyım ben lutfen makale basliklarinizi ve nerede yayinlandigini soyleyin ben bulurum lutfen mahrum birakmayin bizi bu bilgi deryasindan

Hızlı okuma kursundan çoooook önce Türkçe okuma yazma öğrenmiş olmanız gerekmiyor muydu? Türkçe de öyle bir kelime yok. Sesli harfler gereksiz olsaydı hiç olmazlardı. Siz kiiiiii 21 makale yayınladığını sallayan bir insansınız makaleleri de mi sesli harfsiz yazdınız yoksa?
Normal zekalı değilim zekiyim o yüzden sizin saçmalıklarınız anlaşılır değil
Ben size rezil demedim üstün zekanızla bunu nasıl anlayamadınız ki? Kendinizi rezil ettiniz dedim. Siz ise acizce hakaretle cevap verdiniz, buyurun bir rezillik daha, nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize bunları ya
Herkesin 21 makalesi var bir benim yok herhalde
Keşke herkes benim gibi olsa
Siz dolu konuşun makalelerinizle cevap verin bilimsel cevap verin hakaretle sıyrılmaya üste çıkmaya çalışarak bayağılaşmayın, yalan söylemiyorsanız ki söylüyorsunuz ve artık dalga geçilmeye başlandınız o derece düşürdünüz kendinizi makalelerinize ulaşmamızı sağlayın da utanalım vay be yalan söylemiyormuş 21 makalelik eğitimsiz bir bilim insanıymış diyelim
Neyden korkuyorsunuzda saklıyorsunuz emeğinizi

Siz de okuyun öğrenin
Hanimefendi menenjit tek basina cok tehlikeli. Olum riski var. İlk 24 saat hele hele cok onemli. En iyi hastanelerin basa cikamayacagi bir durumu kimse evden okudugu makalelerle teshis edemez ve tedavi edemez. Bakin asi karsitlari bunu gurur meselesi yapiyor ancak sizleri gaza getirenler gizli gizli asilarini tamamlatiyorlar. Yayinladiklari makale ve yazilarin zerre arastirma degeri yok, cogu etkilesim derdinde veya finansal kazanc. Baskalarini kullanip kenara cekiliyorlar.

Ben insani olarak cocuklara bir sey olmasin diye soyluyorum bunlari , yoksa insanlarla gorus alisverisi yapmak dahi umrumda degil.

Kendi cocugunu dusunmeyene biz mudahale edemiyoruz ne yazik ki. Her seyi cok biliyorlar sormayin. Daha da kotusu artik coktan halledilmis kizamik bile ciddi bir tehlike olusturuyor. Salgin riski artmakta asilanan cocuklarimiz bile tehlike altinda. Bilerek asi yaptirmayan kisilerin cocuklari farkli bir okulda okusun o zaman ki diger cocuklar riske girmesinler. Devlet fazlaca iyi niyetli bence asi olmamaktan kaynakli cocuk hastaliklarinin tedavisini sigorta kapsamindan cikarsalar herkes kosa kosa asi yaptirir adim gibi eminim. Cunku cocuklarini cepleri kadar dusunmezler.

Okuduğu makaleleri facebook gruplarındaki oldukça “bilimsel” yerlerden toplayan bir bilim(!) insanına cevap verme lütfen
ya çok güldüm size. bari destekli atın, kusura bakmayın nolur
hayır aşı karşıtısınız bilimsel birşey isteyen insanları face grubuna yönlendirip bilim insanıyım demenizde ne bilim.

Aşı istemeyen doktor ,yemek yapmayan aşçı , kanadı olmayan kuş türü , rengi olmayan göz …. Vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…