Aşısız bebekler

ya çok güldüm size. bari destekli atın, kusura bakmayın nolur 😂😂😂
hayır aşı karşıtısınız bilimsel birşey isteyen insanları face grubuna yönlendirip bilim insanıyım demenizde ne bilim. 😂😂
Size bir şeyi ispat etmek zorunda değilim. Evet o gruplarda bizim gibi düşünen hocalar da var orda doktor ismi de veriyoruz birbirmize.
Siz zanlarinizla kendinize gülün bence 🤭 acıyorum sizin gibi ezik insanlara

Size bir şeyi ispat etmek zorunda değilim. Evet o gruplarda bizim gibi düşünen hocalar da var orda doktor ismi de veriyoruz birbirmize.
kendinizi savunma mekanizmanız ve kapasiteniz bu sanırım. karşınızdaki insana hakaret etmek. elinizdeki tek argumanınızda face grupları. bakın destek gösterdiğiniz başka birşey yok. birde mechul 21 makale pardooooon uluslarası makale 😂😂 kendinize acıyın bence.

mesleğin ne arkadasım? eğitimci misin? kreş? üniversite? ben cahilim. anlayamadıgım su neden insanlarla eğitim yarısı yapıyorsun. varsa makalen sunabilirsin. sunamıyorsan da en azından ne hakkında oldugu konusunda bilgi verebilirsin sen eziksin sen anlamazsın yok sen cahilsin.? simdi milleti (ki karsında bi doktor bi muhendis bi araştırma görevlisi ya da yuksek lisanslı gayet ısınde gucunde hem evını hem kariyerını hem de cocugunu idare edebilen yetişebilen kadınlar toplulugu var) niye aşağı görüyorsun? neyin egosu bu? kimi hangi bilgiyle eziyorsun anlamadım :)) ve neden :) sen sadece burda ben gibi ev hanımlıgını secmiş kadınlar mı var sanıyorsun:))

Bir insan bi konuda bilgi sahibiyse başka insanlarla paylaşır ben şöyle öğrendim ama siz kendiniz de arastırın bunu der. Makalesi olsa alın makalelerim der biz de bu insanın boş olmadıgını görür gerçekten arastırmacıymış deriz fikir de sorarız. Şahsen ben bilgi ve eleştiriye açıgımdır sorarım.
Bu arkadaş işkembeden sallayıp ukalaca kendini baya herkesten üstün görerek milleti kandıracagını sanıyor. Eğitimci olacak (atanırsa) bir insanın şu üslupla bu tavırlarla eğitim verecek olması üzerdi beni. Kimse senden üstün değil ablacım kimse de aptal cahil eğitimsiz değil 3-5 makale okudun diye kendini herkesten üstün görme bu kadar ukala olma.

feysbuk üniversitesi Uyduralog fakültesi 3 günlük eğitim
Ya uzuluyorum da aslinda. Iste kendini gerceklestirmesine firsati olmamis belli ki boyle yalanlar uyduruyor kendince bir karari olmasini istedigi icin de dogru ya da yanlis vermis bir karar onu körlemesine savunuyor. Cunku onu ciddiye alan belli ki insan somurerek hayatini kazanan bir kitleye kapilmis. Halbuki kacimizin 21 makalesi var? Ki o kadar makaleyi de aktif olarak universitede calismayan biri kolay kolay yapamaz allah askina evimizde mi yapacagiz?cocuguna uzulurum yarin bir gun atesli hastaliktan cocukta bir araz kalsa ya da hayatini kaybetse o akil verenlerden kimse kapilarini calip da haliniz nedir demez. Yazik sadece yazik.

Herkesi aşağılayarak kendini üstün gösteren insanlar neden bunu yapar bunu da bi araştır bunun insan psikolojisinde bir sebebi var onu da öğren 🙂

Hakaret etmeden cümle kuramıyor musun? Bir bilim insanına yakışıyor mu tavır? Kendini ifade edecek savunacak birşeyin yok mu neden hakaret? Hangimiz sana hakaret ettik? Ezik kim oluyor bu durumda?
Neden kendine saygın yok sebebini hiç düşündün mü? Kendine saygısı olan insan olmadığı birşeye oldum demez, kendini olandan farklı göstermeye çalışmaz ve yalan söylemez. Zaten alenen ortada durumun hepimiz farkındayızda işte asıl sorunun kendinle, saygı duyulacak hiçbirşey yapmadın mı bu güne kadar, herhangi bir başarın yokmu, ailenden çevrenden saygı görmedin mi hiç yada çok büyük hataların eksiklerin pişmanlıkların mı var? Kendine saygı duymamanın sebebi ne? Bu sebebi ortadan kaldırırsan belki hala makale yazmazsın ama en azından ne okuyacağını bilir ve okuduğunu anlarsın

2 tane çocuğum var, ilk çocuğumdan beri instagram’da bazı hesaplar aracılığıyla aşı yaptırmak ile ilgili tereddüte düşmeye başladım. çünkü bahsi geçen iddialar gerçekten ürkütücü ve bu riski almak istemem. ama bir diğer tarafta çocuğumun takibini yapan, çocuk sağlığı ile ilgili bir yığın eğitimi, çalışması, deneyimi olan profesör doktorumuz da yaptırmamamın olası risklerini anlattı. sadece döküntü sandığımız kızamık virüsünün beyne yerleştiğini, hatta şu anda yoğun bakımda aşısız bir çocuğun kızamık virüsü sebebiyle yattığını vs söyledi. toplumsal risklerden bahsetmiyorum zaten. ilk sayfada birisi yazmış; yılların aşı politikasıyla büyüyen sağlıklı çocukları görünce aşının gereksiz olduğuna kanaat getiriliyor. şu an haftada geçen hastalıklar, aşısız bir çok çocuğun canına mâl oluyordu ve bunlar unutuldu zannediyordum.

ben hala aşıların içeriğine, ilaç sektörüne güvenmiyorum. helallik konusunda da sıkıntılı olabilir belki… ama benim sözüne itibar ettiğim hocaların fetvaları bu aşıların, helal ve güvenilir alternatifleri üretilene dek yapılması yönünde. çünkü alınacak vebal altından kalkılacak gibi değil, hem kendi çocuğunuzun hem de çocuğunuzla büyüyen diğer çocukların canıyla oynamak bu.

burada tepki alacağınızı konuyu açarken tahmin ettiğiniz halde buradan doktor tavsiyesi alabileceğinizi nasıl düşündünüz bilemiyorum. umarım bütün çocuklar sağlıkla ve şifayla büyür

21 tane uluslararası makalem var evet kadro alamadim ama şükürler olsun öğretmenliğimi yapıyorum.
Evet her şeyi araştırdım hangi hastalık olursa ne yapacağım diye. İlerde bir gün aşı hakkinda araştırırsanız ve algılayabilirseniz siz ne yapacaksınz merak ediyorum.
Tıpla bilimle alakanız,Facebook'taki gruplarda yazanlar kadar sanırım😁
21 tane makalenin bu konuyla alakası ne anlamadım.Her makalesi olan kendini prof sanıyor.

Sizin gibi kıskananlar da kuduruyor bu şekilde
Hanımefendi birsey sorabilir miyim? Günlerdir bu konuyu okuyorum ve şaşırıyorum, size saldırıyorlar "ezik" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmıyorsunuz, iyi niyetle yaklaşıyorlar "acıyorum" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmiyorsunuz, hiçbir niyetle yaklaşmiyorlar sadece soruyorlar merak ettim diyip "kıskanç" diyorsunuz yine paylaşmiyorsunuz. Ve sonra anasayfaya duruma yazıp insanları kışkırtıyorsunuz. Başka bir konunuzda insanları yine facebook gruplarına yönlendirmiştiniz. Bakınız burada birileri öğretmen olduğunuzu söylemiş, siz bu üslupla, eliniz belinizde mi çocuklara birseyler ogreteceksiniz? Pedagojik egitiminizi, formasyonunuzu, yeterliliginizi sorgulayamam zira eğitim fakultesinde okumadim lakin üslubunuz gerçekten çok çirkin? Bakınız hamile kalmaya çalışırken bile kızamık bagisikliginiz olup olmadigina bakiyorlar kan testinde, bir hamile icin en tehlikeli hastaliklardan bir tanesi, yani birakin cocuklari yetiskin insanlarin hayatlarını bile etkiliyor. Ben de birkez daha sormak istiyorum, evladiniz beyne zarar veren bir virüse maruz kaldığında nasil bir tedavi yontemi uygulamayi düşünüyorsunuz? Bu hastaliklardan dolayi engelli bir birey haline gelirse tüm yaşamı boyunca nasil bakımını yapacaksınız? Yukarida bir hanimefendi o kadar güzel aciklamis ki helalligi, haramligi beni ilgilendirmez aşıların, ama toplum bagisikligini nasil saglamayi dusunuyorsunuz? Seneler önce aşılanarak ülkede bitirilen hastaliklar yeniden hortladı hic mi korkmuyorsunuz? Bilimi gectim kul hakkiyla geleyim karşınıza; Evladinizla evladım birgun okulda karsilassa ve sizin asisiz evladiniz yuzunden benim evladima birsey olsa benim ahımdan, benim vebalimden, benim bedduamdan hic mi korkmuyorsunuz?

Unutmuşum devam edeyim, öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz, yukarida yazdim ben sizin meslekten anlamam, mutlaka siz benim meslegimden anlamazsiniz, doktorlara hic mi guvenmiyorsunuz, koskoca 6 sene okunmuş bir tıp, bölümüne göre degisir ama genellikle 4 sene süren bir uzmanlık, koca koca kitaplar, seminerler, konferanslar... bu adamlarin da uzmanligi bu, birsey diyorlarsa vardir bir bildikleri diye hic mi düşünmüyorsunuz?

21 tane uluslararası makalem var evet kadro alamadim ama şükürler olsun öğretmenliğimi yapıyorum.
Evet her şeyi araştırdım hangi hastalık olursa ne yapacağım diye. İlerde bir gün aşı hakkinda araştırırsanız ve algılayabilirseniz siz ne yapacaksınz merak ediyorum.
Değil 21 isterseniz 2222221 makale yazın, uzmanlık alanınız dışında kalan konulara ilişkin bilginize anca o bahsettiğiniz Facebook grubundaki kitle inanır.
Eğer bahsettiğiniz gibi eğitimciyseniz eğittiğiniz çocuklara ve sizinle muhatap olmak zorunda kalan velilere üzüldüm.
Bunun dışında umarım ki çocuğum ileride sizin gibi bilinçsiz bir anne tarafından yetiştirilen çocuk ile aynı sınıfta bulunmaz. Kendi evladının sağlığını düşünmeyen zaten bizim evlatlarımızı hiç düşünmez.

Hanimefendi menenjit tek basina cok tehlikeli. Olum riski var. İlk 24 saat hele hele cok onemli. En iyi hastanelerin basa cikamayacagi bir durumu kimse evden okudugu makalelerle teshis edemez ve tedavi edemez. Bakin asi karsitlari bunu gurur meselesi yapiyor ancak sizleri gaza getirenler gizli gizli asilarini tamamlatiyorlar. Yayinladiklari makale ve yazilarin zerre arastirma degeri yok, cogu etkilesim derdinde veya finansal kazanc. Baskalarini kullanip kenara cekiliyorlar.

Ben insani olarak cocuklara bir sey olmasin diye soyluyorum bunlari , yoksa insanlarla gorus alisverisi yapmak dahi umrumda degil.
dusunduklerime tercuman olmussunuz.Harikasiniz

Değil 21 isterseniz 2222221 makale yazın, uzmanlık alanınız dışında kalan konulara ilişkin bilginize anca o bahsettiğiniz Facebook grubundaki kitle inanır.
Eğer bahsettiğiniz gibi eğitimciyseniz eğittiğiniz çocuklara ve sizinle muhatap olmak zorunda kalan velilere üzüldüm.
Bunun dışında umarım ki çocuğum ileride sizin gibi bilinçsiz bir anne tarafından yetiştirilen çocuk ile aynı sınıfta bulunmaz. Kendi evladının sağlığını düşünmeyen zaten bizim evlatlarımızı hiç düşünmez.
Amin 🙏🤭

Hanımefendi birsey sorabilir miyim? Günlerdir bu konuyu okuyorum ve şaşırıyorum, size saldırıyorlar "ezik" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmıyorsunuz, iyi niyetle yaklaşıyorlar "acıyorum" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmiyorsunuz, hiçbir niyetle yaklaşmiyorlar sadece soruyorlar merak ettim diyip "kıskanç" diyorsunuz yine paylaşmiyorsunuz. Ve sonra anasayfaya duruma yazıp insanları kışkırtıyorsunuz. Başka bir konunuzda insanları yine facebook gruplarına yönlendirmiştiniz. Bakınız burada birileri öğretmen olduğunuzu söylemiş, siz bu üslupla, eliniz belinizde mi çocuklara birseyler ogreteceksiniz? Pedagojik egitiminizi, formasyonunuzu, yeterliliginizi sorgulayamam zira eğitim fakultesinde okumadim lakin üslubunuz gerçekten çok çirkin? Bakınız hamile kalmaya çalışırken bile kızamık bagisikliginiz olup olmadigina bakiyorlar kan testinde, bir hamile icin en tehlikeli hastaliklardan bir tanesi, yani birakin cocuklari yetiskin insanlarin hayatlarını bile etkiliyor. Ben de birkez daha sormak istiyorum, evladiniz beyne zarar veren bir virüse maruz kaldığında nasil bir tedavi yontemi uygulamayi düşünüyorsunuz? Bu hastaliklardan dolayi engelli bir birey haline gelirse tüm yaşamı boyunca nasil bakımını yapacaksınız? Yukarida bir hanimefendi o kadar güzel aciklamis ki helalligi, haramligi beni ilgilendirmez aşıların, ama toplum bagisikligini nasil saglamayi dusunuyorsunuz? Seneler önce aşılanarak ülkede bitirilen hastaliklar yeniden hortladı hic mi korkmuyorsunuz? Bilimi gectim kul hakkiyla geleyim karşınıza; Evladinizla evladım birgun okulda karsilassa ve sizin asisiz evladiniz yuzunden benim evladima birsey olsa benim ahımdan, benim vebalimden, benim bedduamdan hic mi korkmuyorsunuz?
İnanın yazınızı okuyamadım biraz es verseydnz belki okunabilirdi. Siz önce aşı nedir ne değildir öğrenin sonra beddua edin. Ben kısa süre önce aşı olan bir çocuğa bile yaklastirmiyorum çocuğumu desem anlarsınız durumu.

Unutmuşum devam edeyim, öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz, yukarida yazdim ben sizin meslekten anlamam, mutlaka siz benim meslegimden anlamazsiniz, doktorlara hic mi guvenmiyorsunuz, koskoca 6 sene okunmuş bir tıp, bölümüne göre degisir ama genellikle 4 sene süren bir uzmanlık, koca koca kitaplar, seminerler, konferanslar... bu adamlarin da uzmanligi bu, birsey diyorlarsa vardir bir bildikleri diye hic mi düşünmüyorsunuz?
Hayır gözüm kapalı hic bir şeye inanmam ben. Her şeyi sorgular kar zarar hesabı yaparım genelde. Araştırmacı yönüm ağır basar hele çocuğumsa durum.

X