Hanımefendi birsey sorabilir miyim? Günlerdir bu konuyu okuyorum ve şaşırıyorum, size saldırıyorlar "ezik" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmıyorsunuz, iyi niyetle yaklaşıyorlar "acıyorum" diyorsunuz makalelerinizi paylaşmiyorsunuz, hiçbir niyetle yaklaşmiyorlar sadece soruyorlar merak ettim diyip "kıskanç" diyorsunuz yine paylaşmiyorsunuz. Ve sonra anasayfaya duruma yazıp insanları kışkırtıyorsunuz. Başka bir konunuzda insanları yine facebook gruplarına yönlendirmiştiniz. Bakınız burada birileri öğretmen olduğunuzu söylemiş, siz bu üslupla, eliniz belinizde mi çocuklara birseyler ogreteceksiniz? Pedagojik egitiminizi, formasyonunuzu, yeterliliginizi sorgulayamam zira eğitim fakultesinde okumadim lakin üslubunuz gerçekten çok çirkin? Bakınız hamile kalmaya çalışırken bile kızamık bagisikliginiz olup olmadigina bakiyorlar kan testinde, bir hamile icin en tehlikeli hastaliklardan bir tanesi, yani birakin cocuklari yetiskin insanlarin hayatlarını bile etkiliyor. Ben de birkez daha sormak istiyorum, evladiniz beyne zarar veren bir virüse maruz kaldığında nasil bir tedavi yontemi uygulamayi düşünüyorsunuz? Bu hastaliklardan dolayi engelli bir birey haline gelirse tüm yaşamı boyunca nasil bakımını yapacaksınız? Yukarida bir hanimefendi o kadar güzel aciklamis ki helalligi, haramligi beni ilgilendirmez aşıların, ama toplum bagisikligini nasil saglamayi dusunuyorsunuz? Seneler önce aşılanarak ülkede bitirilen hastaliklar yeniden hortladı hic mi korkmuyorsunuz? Bilimi gectim kul hakkiyla geleyim karşınıza; Evladinizla evladım birgun okulda karsilassa ve sizin asisiz evladiniz yuzunden benim evladima birsey olsa benim ahımdan, benim vebalimden, benim bedduamdan hic mi korkmuyorsunuz?