Doktorun ceza alacağına dair bir kanun var mı ?Saglik Bakanliginin sundugu bir asi protokolu var. Bunu uygulamayacak doktor ceza alir. Kendiniz uzerinizde istediginiz tasarrufunuz olabilir ancak kendi cocugunuz diye cocugunuza istediginizi yapamazsiniz. Ayrica toplum sagligi soz konusu. Kendi cocugunuzu korumak icin degil, baska cocuklari da (ve gebeleri de ) korumak icin asi oluyorsunuz. Hak yemek buradan kaynakli. Arkadas bu noktaya deginmis.
Konya gibi buyuk bir sehirde oturuyorsunuz, ulkemizde de akin akin gelen asisiz topluluklarin yarattigi hastaliklar malum. Cocugunuzu buyuk riske atiyorsunuz.
Doktorun ceza alacağına dair bir kanun var mı ?
Maaş kesintisinin bu sebepten olması mümkün değil. Sizi doğru bilgilendirme yapmamış. Böyle bir kanun yok.Benim aile hekimim ozel muayenehanede yaptirdigim zorunlu aşıların enabiza gec dustugunu, maas kesintisi oldugunu, aşı yaptirdigimda arayip telefonla bilgilendirmemi istemisti
Yonetmeliklere ve protokollere uygun davranmadigi icin alir. Bir birey sonucta cocuk. Ha bir de asiyla onlenebilir bir hastaliktan asisiz cocuk sakat kaldi veya oldu. O zaman elbet ihmalden anne-baba ve doktor da sorumlu olur. Bu nedenle bakmak istemeyebilir de.Doktorun ceza alacağına dair bir kanun var mı ?
Yonetmeliklere ve protokollere uygun davranmadigi icin alir. Bir birey sonucta cocuk. Ha bir de asiyla onlenebilir bir hastaliktan asisiz cocuk sakat kaldi veya oldu. O zaman elbet ihmalden anne-baba ve doktor da sorumlu olur. Bu nedenle bakmak istemeyebilir de.
Her şeyi bir siz biliyorsunuz..Saglik Bakanliginin sundugu bir asi protokolu var. Bunu uygulamayacak doktor ceza alir. Kendiniz uzerinizde istediginiz tasarrufunuz olabilir ancak kendi cocugunuz diye cocugunuza istediginizi yapamazsiniz. Ayrica toplum sagligi soz konusu. Kendi cocugunuzu korumak icin degil, baska cocuklari da (ve gebeleri de ) korumak icin asi oluyorsunuz. Hak yemek buradan kaynakli. Arkadas bu noktaya deginmis.
Konya gibi buyuk bir sehirde oturuyorsunuz, ulkemizde de akin akin gelen asisiz topluluklarin yarattigi hastaliklar malum. Cocugunuzu buyuk riske atiyorsunuz.
Bazıları fazla ısrarcı o yüzden burda sormak istedim. Teşekkür ederimYaptırmayabilirsiniz doktor illa yaptır mı diyor. Benim ki hiç bir şey demiyor bu konuda. Bende yaptırma taraftarı değildim ama yaptırıyorum riske atamadım
Evet bunu. Farkındayz hakkımızı biliyoruz ama daha aşının ne olduğunu tam olarak bilmyen araştırmayan insanlar bize ders vermye calsyrBir hukukçu olarak soyluyorum zorunlu aşı yapılamaz. Doktor bebeğe zorunlu aşılayamaz.
Aynen herşeyi sen biliyorsun bilim insanı !! bizler kara cahiliz hey Allahm yaEvet bunu. Farkındayz hakkımızı biliyoruz ama daha aşının ne olduğunu tam olarak bilmyen araştırmayan insanlar bize ders vermye calsyr
Aynen herşeyi sen biliyorsun bilim insanı !! bizler kara cahiliz hey Allahm ya
Sizin ne olduğunuzu ben bilmiyorum sizi tanımıyorum ama kendiniz farkındaysaniz sorun yok.Aynen herşeyi sen biliyorsun bilim insanı !! bizler kara cahiliz hey Allahm ya
Evet ben bilim insanıyım bu arada doğru bildiniz tebrik ederimAynen herşeyi sen biliyorsun bilim insanı !! bizler kara cahiliz hey Allahm ya
Evet ben bilim insanıyım bu arada doğru bildiniz tebrik ederim
Zorunlu aşı yok yaptırma yada yaptır demeyeceğim yaşadığım bir olaydan bahsedeyim benim ve eltimin çocukları su çiçeği çıkarttı 4 çocuktan biri aşısız dı ve kör olma tehlikesi atlattı göz bebeğine yakın yerde halen izi var çocuk dr söylediği sözler çok ağırdı yaşadığımız şeyde çok çaresizdi aşısı olan bir kaç gün de iyileşti hafif atlattı aşı olmama sebebi taşınma sırasında aksamıştı aşısıMerhaba arkadaşlar , Konya’da bebeklere aşı yaptırmak için baskı yapmayan ya da çok iğne ilaç taraftarı olmayan doktor var mı yardımcı olur musunuz? Ben aşı yaptırmak istemiyorum çocuğuma ve bu konuda polemiğe girmek de istemiyorum, bildiğiniz bir doktor varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Toplum bağışıklığı gibi bir tabir duydunuz mu hanimefendi? Sizin sacma dusuncelerinize göre olmuyor o isler, "bon oylo dosonoyorom" diyerek işin icinden cikamazsiniz, sizin yaptirmadiginiz aşı cocugunuz bir gun okula basladiginda onun sınıfındaki cocuklari da etkileyecek, inşallah çocuğunuz ve sizin gibilerle karsilasmaz cocugum.Kimseyi riske attığımı düşünmüyorum. Herkes kendi çocuğu için en iyiyi ister. Bu bana göre böyle. Ben nasıl yaptıranlara saygı duyuyorsam benim gibi düşünenlere de aynı şekilde yaklaşılmalı.. Ayrıca zorunlu aşı yok.
21 tane uluslararası makalem var evet kadro alamadim ama şükürler olsun öğretmenliğimi yapıyorum.sizin gibi herşeyi ben biliyorumcu ebeveynlerden gına geliyor aynen üç beş makale okudunuz diye bilim insanı oldunuz atanmamış öğretmen hanım. Sizin dr makaleleriniz var mı okuyalım arastırmalarınızı Çocugunuz yaptırmadıgınız çocuk felci menenjit vs gibi hastalığa yakalanınca nasıl bir çare bulacaksınız onu da arastırdınız mı bari
Ne güzel ama siz öğretmensiniz doktor değilsiniz alanınız değil. Arastırmadıgımı nerden biliyorsunuz Ben çocuğumu riske atmayı düşünmüyorum21 tane uluslararası makalem var evet kadro alamadim ama şükürler olsun öğretmenliğimi yapıyorum.
Evet her şeyi araştırdım hangi hastalık olursa ne yapacağım diye. İlerde bir gün aşı hakkinda araştırırsanız ve algılayabilirseniz siz ne yapacaksınz merak ediyorum.