Bu kadar ilaç iğneye karşıysanız doktora da götürmeyin ne gerek varMerhaba arkadaşlar , Konya’da bebeklere aşı yaptırmak için baskı yapmayan ya da çok iğne ilaç taraftarı olmayan doktor var mı yardımcı olur musunuz? Ben aşı yaptırmak istemiyorum çocuğuma ve bu konuda polemiğe girmek de istemiyorum, bildiğiniz bir doktor varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Evet gerçekten gerekmediği sürece karşıyım. Boş yere verilen ilaçlara vs karşıyım. Bu benim kendi düşüncem, doktora da genel kontrolleri için götürüyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Doktora da gitmeyin ne demek ayrıca ? Burda güzelce bir soru sordum bilenler yardımcı olmak isteyenler için yani sizlik bir durum yokBu kadar ilaç iğneye karşıysanız doktora da götürmeyin ne gerek var
Hemen hemen herkes gereksiz ilaç kullanımına karşı mümkün oldugunca çocuğumuz ve kendimiz için bagışıklıgımızı güçlendirmek istiyoruz. Bende zorda kalmadıkça ilaç kullanmam ama gerçekten yapılması gereken aşılar var gerektiğinde kullanılması gereken ilaçlar var özellikle bebekler için. Bu kadar aşıya ilaca karşıysanız doktora doktor görüşüne ihtiyacınız yok demek ki. doktora gitmeyin ne demek diye niye soruyorsunuz ki. Neyse bebeğinize Allah sağlık versin inşallah yaptırmadıgınız aşılar için pişman olmazsınızEvet gerçekten gerekmediği sürece karşıyım. Boş yere verilen ilaçlara vs karşıyım. Bu benim kendi düşüncem, doktora da genel kontrolleri için götürüyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Doktora da gitmeyin ne demek ayrıca ? Burda güzelce bir soru sordum bilenler yardımcı olmak isteyenler için yani sizlik bir durum yok
sırf kendi istekleriniz için çocuğunuzu, başkalarının çocuklarını riske atamazsınız. zorunlu aşılar
Kimseyi riske attığımı düşünmüyorum. Herkes kendi çocuğu için en iyiyi ister. Bu bana göre böyle. Ben nasıl yaptıranlara saygı duyuyorsam benim gibi düşünenlere de aynı şekilde yaklaşılmalı.. Ayrıca zorunlu aşı yok.sırf kendi istekleriniz için çocuğunuzu, başkalarının çocuklarını riske atamazsınız. zorunlu aşılar yapılmalı.
Gerçekten yardımcı olmak isteyen biri yazarsa öğreniriz İnşaAllah, siz de gitmezsiniz ..Öyle bir doktor varsa söyleyin de biz gitmeyelim.
Merhaba arkadaşlar , Konya’da bebeklere aşı yaptırmak için baskı yapmayan ya da çok iğne ilaç taraftarı olmayan doktor var mı yardımcı olur musunuz? Ben aşı yaptırmak istemiyorum çocuğuma ve bu konuda polemiğe girmek de istemiyorum, bildiğiniz bir doktor varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Maalesef bunu ben de duymuştum.Kimseyi riske attığımı düşünmüyorum. Herkes kendi çocuğu için en iyiyi ister. Bu bana göre böyle. Ben nasıl yaptıranlara saygı duyuyorsam benim gibi düşünenlere de aynı şekilde yaklaşılmalı.. Ayrıca zorunlu aşı yok.
Anlamadığınız konu şu sevgili üye.Kimseyi riske attığımı düşünmüyorum. Herkes kendi çocuğu için en iyiyi ister. Bu bana göre böyle. Ben nasıl yaptıranlara saygı duyuyorsam benim gibi düşünenlere de aynı şekilde yaklaşılmalı.. Ayrıca zorunlu aşı yok.
Kendi hür özgür irademizle bedenimize birşey yaptırmak istemememiz kadar doğal ne var da yaptırım olsa diyorsunuz? Hiç bir çocuğumuz evladımız hasta olmasın duam bu..biraz daha iyi niyetli yorumlar yapsanız keşke yine de sağolun ..Asılı bebeklerin güveni ile bunu yapabiliyorsunuz
Keşke yaptırım olsa
Kızamık beynine yerleşir ise çocuk felcinden felç kalırsa çözümünüz nedir merak ettim
Anlamadığınız konu şu sevgili üye.
Üzerinde söz sahibi olduğunuz kişi siz değilsiniz. Sizin çocuğunuz. Sırf kendi adına karar veremeyeceği ve ileride yaşayacağı tehlikelere karşı kendini korumakla görevli kişi (yani siz) buna yanaşmadığınız için kaderine terk edilmiş durumda bir çocuk var. İnsanlar size bunu anlatmaya çalışıyor. Bir yanda kendi doğrularınız var, kendi üzerinizde hepsini uygulayabilirsiniz ve bir yanda da, hakkındaki tüm kararları alan bir irade karşısında dilsiz bir bebek var.
Hiçbir hekim bir çocuğa ihtiyacı olmayan bir aşı yapmaz. Bu aşıların hepsi o bebeklerin geleceği için, gelecekte sağlıklı olmaları için.
Biraz daha aklı selim düşünmeye davet ediyorum sizi.
Sizin de dediğiniz gibi BENİM ÇOCUĞUM ..sizin değil . Yani siz daha sağlıklı olacağını düşünüyorsanız yaptırırsınız çünkü SİZİN ÇOÇUĞUNUZ.. TeşekkürlerAnlamadığınız konu şu sevgili üye.
Üzerinde söz sahibi olduğunuz kişi siz değilsiniz. Sizin çocuğunuz. Sırf kendi adına karar veremeyeceği ve ileride yaşayacağı tehlikelere karşı kendini korumakla görevli kişi (yani siz) buna yanaşmadığınız için kaderine terk edilmiş durumda bir çocuk var. İnsanlar size bunu anlatmaya çalışıyor. Bir yanda kendi doğrularınız var, kendi üzerinizde hepsini uygulayabilirsiniz ve bir yanda da, hakkındaki tüm kararları alan bir irade karşısında dilsiz bir bebek var.
Hiçbir hekim bir çocuğa ihtiyacı olmayan bir aşı yapmaz. Bu aşıların hepsi o bebeklerin geleceği için, gelecekte sağlıklı olmaları için.
Nokta atisi tebriklerAnlamadığınız konu şu sevgili üye.
Siz ne kul hakkından bahsediyorsunuz ya?! Konuyu saptırmayın. Ben burda birilerini etkilemeye düşüncesini değiştirmeye çalışmıyorum. Sadece bir soru sordum bu beni ilgilendirir. Nasıl ülke meselesi ve ağır cezalara gelebilir bu konu pes !Önce mülteciler, sonra sizin gibi kul hakkına girenler yüzünden onca senelik aşı politikası mahvoldu.
Yazık yazık bin defa yazık. Ülkemin ziyan oluşuna öylece bakıyorum.
Dilerim kurulacak yeni hükumette sizin gibi ailelere en ağır cezaların verilmesi için çalışmalar yapılır.