- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Ben de anlamadım cidden belamı mı arıyorum. Ama şöyle bir tahminim var ki aşırı korumacı bir aileden geldiğim için aşırı ilgiden bunalıyor olabilirim.Rahat mı batıyor kardeş?
Korumacı aileden gelenler kısıtlama sevmez. İlişkinde kısıtlamamı var sana karşı?Ben de anlamadım cidden belamı mı arıyorum. Ama şöyle bir tahminim var ki aşırı korumacı bir aileden geldiğim için aşırı ilgiden bunalıyor olabilirim.
Şimdiki tavırları için söyledim yoksa yıllar bile geçse kimin ne olduğu bilinmeyebilir orası doğru..2 haftada karşınızdaki adamın mükemmel olduğunu anlayabildiyseniz sırtınız yere gelmez sizin merak etmeyin
Yorum yapılacak bir konu değil. Yapısı böyle de olabilir, ilk zamanların şapşallığı da olabilir. Bilemeyiz...
Yok hayır ama ailenin en küçüğü olduğum için normalden fazla bir ilgiye boğuldum hayatım boyunca. Bununla bağdaştırdım ama yanlış bir yaklaşım da olabilir tabii.Korumacı aileden gelenler kısıtlama sevmez. İlişkinde kısıtlamamı var sana karşı?
Yeniyken olabilir boyle şeyler. İliskilerin ilk gunlerinden ilişkinin devamini bilemezsiniz.Eşim de yatip kalkip cok güzelsin diye dua ederdi, normal bir muhabbetin ortasinda birden başlardi şiir gibi bir seyler soylemeye. Ama eşim ayni zamanda eglenceliydi beni baya guldurebiliyordu devamli bayik bayik takilmiyordu o ayri.
Zamanla aliştikca normale dondu, yine iltifat ediyor tabi ki ama her dakika değil.Zaten kendi de bıkar, siz isteseniz de her dakika her dakika ayni modda olamaz.
Benim esimde cok romantik ve duygusaldir. Ben tam tersi. Ben sevmeyi sevilmeyi ondan ogrendim ve 7 yildir beraberiz
Ne yapsın surat mı assın kavga mı etsin istiyorsun? Adam seviyor işte bırak aşkını yaşasın :)Yok hayır ama ailenin en küçüğü olduğum için normalden fazla bir ilgiye boğuldum hayatım boyunca. Bununla bağdaştırdım ama yanlış bir yaklaşım da olabilir tabii.
Hahaha yok ya zaten ikimiz de kavgacı değiliz ama pasif agresif de değiliz o yüzden sorunlarımız çözülüyor o yönden iki tarafta da sıkıntı yok. En azından şu an.Ne yapsın surat mı assın kavga mı etsin istiyorsun? Adam seviyor işte bırak aşkını yaşasın :)
Nazar değdirme ilişkine de git yaşa doyasıya rica ederim :))Hahaha yok ya zaten ikimiz de kavgacı değiliz ama pasif agresif de değiliz o yüzden sorunlarımız çözülüyor o yönden iki tarafta da sıkıntı yok. En azından şu an.
Teşekkür ederim bu arada :)
Sağ olun gerçekten ne kadar saçma düşündüğümü şimdi daha iyi anladım. Şimdi daha çok utandım tabii ama en azından değerini bilirim.Nazar değdirme ilişkine de git yaşa doyasıya rica ederim :))
Aminnnn Allah razı olsunSağ olun gerçekten ne kadar saçma düşündüğümü şimdi daha iyi anladım. Şimdi daha çok utandım tabii ama en azından değerini bilirim.
Size de her zaman mutluluk diliyorum hayatınızın her alanında
Çok güzel yorumlar geldi çok teşekkür ediyorum :)Benim erkek arkadaşım da çok romantik biri ben de tam tersiyim. İlk zamanlar bana romantik şeyler söylediğinde gülüyordum öyle söyleyeyim ben sizehatta bana bu ilişkinin odunu sensin demişti zamanla birbirimize ayak uydurduk şimdi aşırı eğleniyoruz. Duygusal erkek çok daha kolay empati yapar ve sizi üzmez bence bu da büyük bir nimet. Şans verin bence sonsuza kadar Sezen Cumhur Önal gibi gezmez diye düşünüyorum
Yorumlar muhteşem gerçekten teşekkür ederim:)2 hafta bunalmak için baya kısa bir süre değil mi?
Ne ara sıkıldınız? Belki ilk zamanların heyecanıdır belki de karakterdir, belki de poz kesiyordur. Biz bilemeyiz. Bence siz de bilemezsiniz bu kısa sürede.
Benim eşim de böyle. Sevgiliyken çok daha fazlaydı zamanla azaldı ve sürekli çiçek böcek aşk pıtırcığı olmaz hale geldik elbette. Gerçi ben hiç rahatsız olmadım, yoğun ilgiyi severim. Sevilmeyi sevmeyi çok sevdim onunla
Onun ilk zamanlarındaki fazla heyecanına da sonradan katıldım,ben ondan birkaç ay sonra aşık oldum baktım ben de duygusalım
Yani sözün özü, çok erkencisin sheldon! Az dur da!
2 hafta nedir ki?