- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Yok hayır değilYengeç burcu mu kendisi
Valla aynı derer bende de var. Başlarda sinirleniyordum ama zamanla ortada buluşuluyor.zamanla sen de iyi rol yapmaya başlıyorsun, o da kendini biraz geriye çekiyor.senin de sinirlerin yatışıyor zaman geçtikçe.sevdiğin için daha mülayim bir şekilde idare edebilmeye başlıyorsun.Merhaba iyi forumlar herkese.
Kendime çok kızdığım ve çok utandığım bir çekinceyle geliyorum buraya. Ama farklı görüşler almak ve başka insanların tecrübelerinden yararlanmak iyi olabilir diye düşündüm.
Çok uzatmamaya çalışacağım. Ben 2 haftadır biriyle çıkıyorum. Bu kişi çok iyi çok nazik bir insan. Düşünceli anlayışlı ve efendi bir erkek. Mükemmel bir insan yani. Beni de çok seviyor ve değer veriyor. Ben de aynı şekilde hissediyorum ona karşı ve elimden geldiğince ilgi gösteriyorum.
Ama bana sorun olarak görünen şu ki karşımdaki erkek fazla fazla romantik ve duygusal. Kendimi onun yanında çok barzo hissediyorum. Daha uzun uzun yazardım ama durum kısaca bu. Sanki çok tat almıyorum sürekli aşkım balım böcüğüm tarzında geçen bir ilişki yaşıyorum. Tabii ki bu söylediğim şey şiddet uygulayan suç makinesi sevgiden saygıdan haberi olmayan erkek güzellemesi değil o bambaşka bir durum ve ciddi bir sorun. Böyle anlayanlar olur diye açıklamak istedim.
Var mı benimki gibi bir ilişki yaşayan ? Kendimi nasıl düzeltebilirim veya düşünce yapımı nasıl değiştirebilirim ? Çünkü her ne kadar linç yiyecek olsam da sıkılıyorum ve bunalıyorum biraz. Muhabbet edelim veya eğlenceli şeyler de yapalım diye uğraşıyorum ama olmuyor bir şekilde konu yine şarkılara şiirlere geliyor ki arada bir veya özel günler dışında pek sevmem romantizmi.
Ya ben beceremiyorum ya da bizim kimyalar tutmadı. Kim bilir belki de hak etmiyorumdur onu.
Sizin de ilişkilerinizde böyle olmuş muydu ? Benim gibi hissettiğiniz bir dönem oldu mu ? Sürekli iltifat aldığınız ve aşırı ilgi gördüğünüz bir ilişki sizi mutlu mu eder mutsuz mu ? Veya sadece başlarda mı oluyor bu aşırı romantiklik hali ? İlişkimize nasıl keyif katabilirim? Hepsine cevap arıyorum.
Bu arada kendisiyle konuşsana diyenler olacaktır, konuştum. Biraz eğlenceli şeyler yapalım yakın arkadaşlar gibi de olabilmeliyiz dedim ve benimle aynı fikirde olduğunu söyledi ama sanırım yapısı bu. Ve bir insanın yapısını, hele de çok güzel olan bir yapısını değiştirmeye çalışmak çok yanlış geliyor bana o yüzden bu konuda daha fazla konuşmayı düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum ?
Valla çok utanıyorum böyle şeyler aklımdan geçtiği için ama elimde değil, keşke elimde olsaydı da ben de onun kadar tutkulu olabilseydim.
Seni çook iyi anlıyorum. Asla bunun zıttı maço y da suç makinesi merakı değil.Merhaba iyi forumlar herkese.
Kendime çok kızdığım ve çok utandığım bir çekinceyle geliyorum buraya. Ama farklı görüşler almak ve başka insanların tecrübelerinden yararlanmak iyi olabilir diye düşündüm.
Çok uzatmamaya çalışacağım. Ben 2 haftadır biriyle çıkıyorum. Bu kişi çok iyi çok nazik bir insan. Düşünceli anlayışlı ve efendi bir erkek. Mükemmel bir insan yani. Beni de çok seviyor ve değer veriyor. Ben de aynı şekilde hissediyorum ona karşı ve elimden geldiğince ilgi gösteriyorum.
Ama bana sorun olarak görünen şu ki karşımdaki erkek fazla fazla romantik ve duygusal. Kendimi onun yanında çok barzo hissediyorum. Daha uzun uzun yazardım ama durum kısaca bu. Sanki çok tat almıyorum sürekli aşkım balım böcüğüm tarzında geçen bir ilişki yaşıyorum. Tabii ki bu söylediğim şey şiddet uygulayan suç makinesi sevgiden saygıdan haberi olmayan erkek güzellemesi değil o bambaşka bir durum ve ciddi bir sorun. Böyle anlayanlar olur diye açıklamak istedim.
Var mı benimki gibi bir ilişki yaşayan ? Kendimi nasıl düzeltebilirim veya düşünce yapımı nasıl değiştirebilirim ? Çünkü her ne kadar linç yiyecek olsam da sıkılıyorum ve bunalıyorum biraz. Muhabbet edelim veya eğlenceli şeyler de yapalım diye uğraşıyorum ama olmuyor bir şekilde konu yine şarkılara şiirlere geliyor ki arada bir veya özel günler dışında pek sevmem romantizmi.
Ya ben beceremiyorum ya da bizim kimyalar tutmadı. Kim bilir belki de hak etmiyorumdur onu.
Sizin de ilişkilerinizde böyle olmuş muydu ? Benim gibi hissettiğiniz bir dönem oldu mu ? Sürekli iltifat aldığınız ve aşırı ilgi gördüğünüz bir ilişki sizi mutlu mu eder mutsuz mu ? Veya sadece başlarda mı oluyor bu aşırı romantiklik hali ? İlişkimize nasıl keyif katabilirim? Hepsine cevap arıyorum.
Bu arada kendisiyle konuşsana diyenler olacaktır, konuştum. Biraz eğlenceli şeyler yapalım yakın arkadaşlar gibi de olabilmeliyiz dedim ve benimle aynı fikirde olduğunu söyledi ama sanırım yapısı bu. Ve bir insanın yapısını, hele de çok güzel olan bir yapısını değiştirmeye çalışmak çok yanlış geliyor bana o yüzden bu konuda daha fazla konuşmayı düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum ?
Valla çok utanıyorum böyle şeyler aklımdan geçtiği için ama elimde değil, keşke elimde olsaydı da ben de onun kadar tutkulu olabilseydim.
Ben de balık mı diye düşündüm yeni bir Brooklyn Beckham & Nicola Peltz mi doğuyor acabaBalık o zaman :)yengeç ve balıklar aşırı duygusal oluyor. Ama bence sıkıcı gibi gelsede duygusal erkek düşüncelidir,üstüne titremesi bile çok güzeldir. Bende romantik değilim mesela sıkılırım öyle şeylerden ama karşımdaki düşünceli,duygusal kadın ruhundan anlayan birisi ise daha mutlu olurum. Hani düşüncesiz,hödük birinden çok çok iyidir.
Evetbalık veya terazi mi
Beni çok iyi anlamışsınız. Dozu önemli evet.Seni çook iyi anlıyorum. Asla bunun zıttı maço y da suç makinesi merakı değil.
Bu tabiat meselesi. Tabii ki başlarda yoğunluk da olur ama karakter de olabilir.
Böyle bir ilişki yaşamıştım, 1.5 yılda gram azalmadı o aşırılık. Sinemada aksiyon filmi izlerdik bir bakardım ağlıyor. Gözlerim doluyor duygulanmaktan senle sevgili olduğum için diyordu.
Her şeyin çoğu zarar, dozunda ve özel olmalı.
Türk insanı pek meraklı kendini iki seçeneğe sıkıştırmaya.
Aşırı romantik dersin rahat mı batıyor, dövsün mü derler.
İçine sinmiyorsa anormaldir.
Biraz gözle ama. Ve kırmadan özel günlerde yapılmalı ki özel olsun mesajını ver.
Hem sevgili hem arkadaş olmak önemli.
Öteki türlü adama normal muhabbet anlatamıyorsun. İş güç diyorsun akıllı uslu fikir lazım adam başlıyor oy kelebeğim bilmem ne.
Sen de barzo değilsin, herkes aşırı romantik olmak zorunda değil.
Her şey zehirdir, mühim olan dozajı derler, o hesap.
Ha bak bir ilave bu ilişki sonrası dengeli bir şey yaşadığımı sanarak yerine göre romantik yerine göre maço biriyle mükemmel ilişki sanarak evlendim. Şiddet, küfür, hakaret hepsini yaşadım.
Bu deneyimle bile şu an o eski sevgilime dönüp aşırı duygusallığı çekmek istemem. İkisi eşit derecede eziyetti.
Doğru evet :)Balık o zaman :)yengeç ve balıklar aşırı duygusal oluyor. Ama bence sıkıcı gibi gelsede duygusal erkek düşüncelidir,üstüne titremesi bile çok güzeldir. Bende romantik değilim mesela sıkılırım öyle şeylerden ama karşımdaki düşünceli,duygusal kadın ruhundan anlayan birisi ise daha mutlu olurum. Hani düşüncesiz,hödük birinden çok çok iyidir.
Evet ama o romantiklik bence bir yere kadar. Belki zamanla dozu azalır illa çünkü insan sıkılır yani karşınızdaki de öyle zamanla arkadaş gibi de olursunuz. İlişkide oturup ciddi bir şekilde sohbet edebilmek çok kıymetliDoğru evet :)
Buna ben de minnettarım sadece dozajı ve doğru düzgün sohbet edememek arkadaş gibi olamamak biraz sıkıyor.
okuduğum en doğru yorum ya. bazen iyi şeyler karşısında kendimizi tuhaf hissediyoruz. bu aslında biraz şey gibi, bizi biri sevmediğinde, odun gibi davrandığında, kötü şeyler yapıp üzdüğünde "ben bunu hak edecek ne yaptım?" diyoruz ya hani, aslında onu da hak etmiyoruz. bu tamamen karşımızdaki ile alakalı bir durum. konudaki mesele de böyle bence, birisi kötü yaklaştığında kendimizi hatalı bulmamız ne kadar yanlışsa çok iyi yaklaştığında da ona ayak uyduramıyorum diye düşünmek yanlış geliyor bana. şimdiye kadar deneyimlerim bana, insanların karşıdakine davranışlarının aslında kendilerinden kaynaklandığını öğretti. karşıdaki insanın payı hiçbir zaman %100 değil. toksik olan herkese toksik aslında, takıntılı olan diğerlerine de öyle davranıyor, romantik olan ise her sevgilisine romantik muhtemelen. o yüzden öyle kendimi düzeltmem lazım sorun bende tarzı düşünüp de yıpranmamalı konu sahibi.Neden kendinizi düzeltmeniz gereksin ? Karşınızdaki insan , çok iyi biri olabilir ancak sizin aradığınız ve hayatınızda olmasını istediğiniz adam o olmayabilir.
Bugün söyledi hep böyleymiş yani yeniyiz diye değilim dedidün okuduğum kişisel gelişim kitabında denk geldim. İki tarafta ilişkinin başlarında karşındaki kişi benden etkilensin diye başka biri gibi davranabiliyormuş o yüzden ilişkinin başlarında o kişinin karakteri o diye değerlendirmeyin cicim ayı geçince gerçek karakteri ortaya çıkar yazıyordu yani buna benzer bişey. Yani çok yeniyse olabiliyor. Sonra sonra değişir. Değişmezse de karakteri odur bakarsanız.