Aşırı romantik ve duygusal erkekle ilişki yürütmek

Balık burcu mu
TC de herhalde tek romantik adami bulmuşsun
Şaka bi yana tutmadiysa elektrik ayrıl ne diyeyim

bu yorumu dikkate alın derim..

Yaklaşık 1 aydır.
İşi yoğun olduğu için ben yanına gidiyorum bazen işteyken . Onun boş gününde de kafeye gidebiliyoruz veya dışarı bir yere. İş ortamını biliyorum. Yanında ustaları yoksa iletişimimiz anlattığım gibi. Diğer insanlarla diyaloğu iyi.
Onunla vakit geçirmeyi, yanına gitmeyi seviyorum ama sadece ortak paylaşım yapamıyormuşuz gibi geliyor bana. Dinlediğimiz müzik tarzları, izlediğimiz film ve dizi türleri, okuduğumuz kitaplar, boş zamanlarımızda yaptığımız aktiviteler çok başka.
Sanırım iltifattan başka konuşacak konumuzun olmama sebebi bu.

bana ilişki ne durumda bilgi verir misin rica etsem, tamamen aynılarını yaşıyorum ve ayrılmak üzereyim ama hatayı kendimde buluyorum

2 hafta içinde, bu ne güven adamı yıllardır taniyormus gibi mükemmel bir insan, çok seviyor değer veriyor demişsin. Aşkım, balım,böcüğüm falan diyor. Çok mıç mıç sjskskd ben olsam ben de sıkılırım ve 2 haftalık sürede böyle davranan erkek normal gelmiyor bana. Belki de sizden çok hoşlanmış aklı başından gitmiş de olabilir

Bir kadın bir yerlerde tuhaflık olduğunu seziyorsa o işte bir b.kluk kesin vardır.benim bu tarz deneyimlerin olmuştu.genelde takıntılı kişiler oluyorlar.yarin öbür gün bir terslik yaşanırsa kendini öldüreceğini falan söyleyip sizi manipüle etmeye çalışırsa şaşırmayın.bence normal değil bu kişiler.offf yine konu hortlatmişlar.yapmayın şunu ya.

2 haftada nasıl anladın adamın seni çok sevdiğini. Ayrıca Aşkım canım cicim demekle de aşırı romantik olunmuyor.

Erkekler ilk zamanlarda aşırı ilgi alakalı olup sonradan normal hallerine dönüyorlar. Ondan sonrada bu adam kendini geri çekti diye konu açarsın buraya yani bunlar şuan biraz ona bağlanman için yapılan tatikler

bence denk olunmalı ilişkide bu tarz konularda. ama 2 hafta ne ki daha. bence cok erken böyle düşünmek için. o da cok değişecek daha siz de. 6 ay oncesi kimse kendi gibi değil genelde. ama ne olursa olsun espri, romantiklik gibi konularda denk olunmalı. anlayışlar birbirine uymalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…