- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Şimdi için söyledim ben de yoksa o doğru.3 yıllık biten ilişkimde bile sevgisinden emin olamadım ,2 hafta iyiymiş
Bu kadar bulutların üzerinde dolanma derim cicim haftaları bunlar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi için söyledim ben de yoksa o doğru.3 yıllık biten ilişkimde bile sevgisinden emin olamadım ,2 hafta iyiymiş
Bu kadar bulutların üzerinde dolanma derim cicim haftaları bunlar .
Tabii öyle haklısınız ama karşı tarafın tutkusuna aynı karşılığı veremeyip üstüne bunları düşününce ilgisiz olsa hiç arayıp sormasa kötü davransa kısıtlama daha mı iyi olurdu diye vicdan azabı oluşabiliyor.İki haftada balım, böceğim modu için çok erken bence ya. Adamın bu kadar erken havalara girmesine karşılık siz henüz moda girememişsiniz doğal olarak.
Bir de şu kafaya girmeyin “o çok iyi, çok romantik, ben onu hak etmiyorum”. Daha tanımıyorsunuz ki doğru düzgün, ne malum gerçekten iyi biri olduğu? Herkes kendini iki haftada mükemmel yansıtabilir. Aradan aylar geçmedikçe gerçek yüzünü göremezsiniz.
Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum biraz çabuk güvenip bağlanıyorsunuz o yüzden zamana bırakın.
Tamam teşekkür ederim hatta ben de yapayım karşılık vereyim elimden geldiğince :)Bence tadını çıkarın ilerde çoook özlersiniz.Benim eşim ilk zamanlar telefonla görüştüğümüz de ağlardı. Canım sana feda olsun diye ay neler neler hiç unutmam bi gün fotoğraf istedim , fotoğraf ne ki başım sana feda olsun demişti. Ay komedi ya..
Ama gel gör ki zamanla geçiyor.. odun değil ama elbette rutine oturunca böyle davranmayacak emin olabilirsin. Onun için bırak yapsın
İşi yoğun olmasa ararımSen de onun üzerine düş. Günde16335 kez ara mesaj at. Hediyeler yolla, şarkılar gönder ve nihayetinde nasıl kaçtığını izle
İşte yoğunluk vs dinlemiceksin göndereceksin şiirli bir mesaj.İşi yoğun olmasa ararım
Şimdi müsait oldukça hep konuşuyoruz zaten ama dediğiniz gibi olabilir ben de öyle olsam
Benimde böyle bi sevgilim vardı çok duygusaldı benimle çok romantik planlar yapardı .Hayatta her şeyi benim isteklerime göre yapardık sonuç aldatıldım Sizinki böyle diye demiyorum ama erkeklere çokta inanmaya gerek yok .Kusursuz gibi görünenlerin bile kusurları büyük olabiliyor bazen