Aşırı romantik ve duygusal erkekle ilişki yürütmek

İki haftada balım, böceğim modu için çok erken bence ya. Adamın bu kadar erken havalara girmesine karşılık siz henüz moda girememişsiniz doğal olarak.

Bir de şu kafaya girmeyin “o çok iyi, çok romantik, ben onu hak etmiyorum”. Daha tanımıyorsunuz ki doğru düzgün, ne malum gerçekten iyi biri olduğu? Herkes kendini iki haftada mükemmel yansıtabilir. Aradan aylar geçmedikçe gerçek yüzünü göremezsiniz.

Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum biraz çabuk güvenip bağlanıyorsunuz o yüzden zamana bırakın.

Bence tadını çıkarın ilerde çoook özlersiniz.Benim eşim ilk zamanlar telefonla görüştüğümüz de ağlardı. Canım sana feda olsun diye ay neler neler 😅 hiç unutmam bi gün fotoğraf istedim , fotoğraf ne ki başım sana feda olsun demişti. Ay komedi ya..

Ama gel gör ki zamanla geçiyor.. odun değil ama elbette rutine oturunca böyle davranmayacak emin olabilirsin. Onun için bırak yapsın 😄

İki haftada balım, böceğim modu için çok erken bence ya. Adamın bu kadar erken havalara girmesine karşılık siz henüz moda girememişsiniz doğal olarak.

Bir de şu kafaya girmeyin “o çok iyi, çok romantik, ben onu hak etmiyorum”. Daha tanımıyorsunuz ki doğru düzgün, ne malum gerçekten iyi biri olduğu? Herkes kendini iki haftada mükemmel yansıtabilir. Aradan aylar geçmedikçe gerçek yüzünü göremezsiniz.

Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum biraz çabuk güvenip bağlanıyorsunuz o yüzden zamana bırakın.
Tabii öyle haklısınız ama karşı tarafın tutkusuna aynı karşılığı veremeyip üstüne bunları düşününce ilgisiz olsa hiç arayıp sormasa kötü davransa kısıtlama daha mı iyi olurdu diye vicdan azabı oluşabiliyor.

Bence tadını çıkarın ilerde çoook özlersiniz.Benim eşim ilk zamanlar telefonla görüştüğümüz de ağlardı. Canım sana feda olsun diye ay neler neler 😅 hiç unutmam bi gün fotoğraf istedim , fotoğraf ne ki başım sana feda olsun demişti. Ay komedi ya..

Ama gel gör ki zamanla geçiyor.. odun değil ama elbette rutine oturunca böyle davranmayacak emin olabilirsin. Onun için bırak yapsın 😄
Tamam teşekkür ederim hatta ben de yapayım karşılık vereyim elimden geldiğince :)

Hedefine ulaştığında bitecek bu tavirlar,
istesen de duyamayacaksin.
Adam,böyle muhlis kedi kıvamında devam ediyorken tadını çıkar.
3 vakte kadar içerisindeki Nihat Dogan ortaya çıkar zaten.
Diyorasan ki ben Nihatciyim ; o da ayrı dava..

O yaşlarda İlk iki haftada bütün erkekler böyledir. Yağmura basma diye sırtına alırlar, kahvaltınin salataliklarini kalp şeklinde keserler, yurdun kapanis saatinde vedalastiktan bir saat sonra 'ozledim' mesajı attın diye pencerenin karşısına gelip gel sallayıp giderler 🥰Sadece sana barzolar denk geldiği için bilmiyorsun bunun yaygın bir şey olduğunu.
Hiç kasma,o da bir süre sonra normale döner zaten. Hep böyle kalmaz. Çok alışma ki ilerde normale donunce 'sen böyle degildin, artık beni sevmiyorsun. Huuu' diye kavga etme. Adam şarkı seviyormuş, geceleri kamera aç sana şarkı söyleyip uyutsun. O tarz erkekler sever böyle şeyleri.
Konser bileti al, beraber piknik yapın evden üzüm peynir getir,migrostam yetmiş liralık şarap al, radyo açın. Sıradaki şarkı benden sana gelsin falan yapın. Adam şiir seviyormus, ikinizin arasında bazı siirler olsun, hep söyleyeceğiniz. Ben Arap sevgilime şeyi ezberlemistim,cemal sureyyadan. Her zaman gittiğimiz kafenin bir kapisi vardı, sigara içenler orada içerdi. Ama aynı zamanda orası ciftlerin daha rahat öpüşme alaniydi 😅 o yüzden ben de sigara icmesen de çocuğa eşlik ederdim. Birisi bir dize yazmış kapıya "kapı aralığında öptüm, solugundan optum seni" diye. Daha doğru düzgün turkce konuşamayan çocuğa bu şiiri ezberlemistim, her kapı araligina çıkışta mutlaka söylerdi. Her gemiye bindiğinde "İstanbul' da bir şehir hatları vapuruna verildi adım /iki kıyı arasında usanmadan dolaşır her iskelede seni ararım " derdi, Sunay Akın'dan.
Böyle böyle şeyler yapabilirsin adamın hoşuma gidecek..kilo durumun ne bilmiyorum ama seni tasiyabilecegine inanıyorsan arasıra kendini taşıt 😅 ilginç bi şekilde erkekler cidden çok gururlaniyor kadını tasiyinca (çok erkek uzerinde denendi,onaylandı) . Eğer seni taşıyamayacağı bir kilo araligindaysan hiç yoktan azıcık büyük - atlaman gereken bir yer olunca atlayama. Bekle, seni koltuklatlarindan kaldırsın öyle in 😅 ben normalde keçi gibiyimdir. Dağ tepe tırmanır,kanyonlar aşarım. Ama onbes santimlik bir bariyer varsa oradan sevgilimin kucaklayarak indirmesini beklerim:)
Ha bir de anlattığın profildeki adam ona mektup yazsan, bir şeyler cizden de kıymet verir. Böyle şeyler de deneyebilirsin.

Benimde böyle bi sevgilim vardı çok duygusaldı benimle çok romantik planlar yapardı .Hayatta her şeyi benim isteklerime göre yapardık sonuç aldatıldım 😇 Sizinki böyle diye demiyorum ama erkeklere çokta inanmaya gerek yok .Kusursuz gibi görünenlerin bile kusurları büyük olabiliyor bazen

Bu da var. İlk haftalardaki fazla ustune duşme hemen hemen çoğu erkegin yaptigi bir şey aslinda, bu davranişlardan ilişkinin ilerisini ve adamin asiri duygusal mi değil mi cikarimini yapamayiz pek. 😬
Ama genel anlamda devamli romantik takilip, hep bir asirilik yapan adamlar aldatmaya meyilli oluyor bunu ben de yaşamiştim. 😂

:KK14:şimdiii iki hafta teşhis koymak için çook erken. Gerçekten öyle olduğu için de olabilir ya da tam bir kazanova vakasıyla karşı karşıyayız.
İlk başlar aşırı romantizim çiçekler şiirler şarkılar. İlk zamanlar döt döte sonra git öte sendromu olabilir.
Hadi diyelim yanıldık. Belki sen de aynı tutkulu duyguları uyandıramadı. Şimdilik hoşuna gidiyordur elbette ama uzun vadede belki senin için gerçek aşk değildir. Ya daaaa samimi gelmiyordur onun bu halleri. Yani şu anki baş dönmesiyle pek anlayamasan da bir gariplik olduğunu sezmişsindir.
Olmaz mı olabilir kahramanımız samimi de olabilir. Bu durumda sen biraz şiir ezberlersen iyi olcak.
İkinci evliliğim. Ben hiç böyle adamlara alışık olmadığım için bana çook tuhaf gelmişti. Bir de hiç romantik değilimdir.
Adamın yalancı numaracı sahtekar olduğunu düşünmüştüm.
Adam sürekli bir atraksiyon modunda. İnanmamıştım.
10 senedir evliyiz hala aynı hatta fazlasıyla arttı zaman geçtikçe. Adamın huyu bu. İlişki yaşama tarzı bu. Ben de ilişkinin hödüğü olarak yaşamıma devam ediyorum işte:KK45:
Akışına bırak ve tadını çıkar. Umarım çook mutlu olursun

Gönül isteyince zehiri bal, istemeyince de balı zehir eder kendine.

Hayatının aşkı bu kişi değil. Bu kişi de seni değil de sevmeyi seven bir tip.

Bazı insanların yapısı böyle. Sen değil başka bir kadın olsa da o böyle olacak.

2A30F0FC-05D9-4DBF-9F1B-61D4FF8BBFA1.jpeg
A1C4BA64-4F2A-4C67-9387-BD9BCDFF90ED.jpeg

Aklıma bunlar geldi. Böyle biri değilse sorun yok😅

X