Ah ferdi ibrahim orhan üçlüsü, daha kaç nesil yakacaksınız. Bi bitmedi bu işkence.
Kızım arabesk hayallerden çıkın artık. Oje sürmek, plajda mayo giymek, düzgün giyinmek gibi şeylerin kısıtlanmasına sevgi gözüyle bakma devri geçti artık. Kadının duruşu esastır. Erkekler bakmasın diye çarşafa girsen çarşafa bakıp 31 çeken adam var. Düzelmesi gereken sen değilsin o ahlaksızlar. Kıskanmak sevgi değildir şunu sokun beyninize artık. Evlilik sevgililik hayata birlikte bakıp beraber yürümektir, destek olmaktır. Diğeri köleliktir. Köle olmaya çok bayıldıysan git kapan ayaklarına evlensin seninle.
Benim eşim doğulu, onlarda etek altına pijama giyer kadınlar hatları görünmesin diye. Böyle bir ortamda büyümüş adam benim ne makyajıma ne ojeme ne giydiğim mayoya kolsuza ses etmez. Beraber seçeriz hatta. Etekli mayo giyerim ama mayo giyerim. Öğle tatillerinde meslektaşlarımla kadınlı erkekli çay içer sohbet ederiz hepsini bilir hatta selam söyler. Telefon rehberimin yarısı erkek. Öl desem ölecek bu adam senin sevgilinin yaptıklarını yapmıyor diye sevmiyor mu beni
okumuş meslek sahibi olmuşsun allah bilir büyük şehirlerden birinde yaşıyorsundur. Etrafındaki evli kadınlara bir bak bakalım kaç tanesi senin durumunda. Aptak aptal konuşma artık. Sevgi kadını zincirleme kat sayısıyla ölçülmüyor. Git psikolojik destek al.