Aşınmaya başladı ..

Benimki gömülü dişti. Ama gömülü olan diş çene sinirlerime çok yakın olduğu için ameliyatla çekemiceklerini söyleyip, baskıdan dolayı çektiğim acıyı bitirmek için gömülü dişimin önündeki sağlam dişi çektiler.Acısı böyle bitti. Yani diş gömülüyse yapılan işlem normal diş çekimi değil bildiğimiz ameliyat. Ama siz yarısı çıktı demişsiniz.O yüzden sizinki normal diş çekimi olucak.Üstelik 3 kere diş çektirmiş biri olarak söyleyebilirimki uyuşturulması sebebiyle çekimde hiç bir acı hissedilmiyor. O 20lik dişin acısını çektiğine değmez yani. 5 dakika içinde acısız bi işlemle kurtulabiliceğin bi ağrı için korku yapıp hayatı kendine zindan etme derim ben. Ayrıca yerinde olsam özel kliniğe giderdim.Çünkü dişçi fobin olduğunu söylüyorsun, hastanedeki doktor senin nazınla uğraşmaz. Çek gönder derdindeler. Ama dersenki özel diş hastanesini kastettim o ayrı. Ama madem korkunuz var mutlaka ya bir doktorun muayenehanesi yada özel bir diş hastanesi derim. Öteki türlü zaten korkuyorsunuz, daha çok gerilirsiniz doktorun tavrından.Gerek yok. Özelde korkup masadan 10kerede kalksanız ilgileniyorlar :))) kardeşimden biliyorum:)))

Eğer İzmir'deysen sana mükemmel bir dişçi önerebilirim. Benim de fobim vardı ancak şimdi hiçbir korkum kalmadı. Ve 20lik dişimi ameliyatla aldırdım. Gömülüydü. 20 dakika falan sürüyor korkacak bir şey yok. Sadece sonrasında uyuşukluk uzun sürdüğü için biraz yeme içme sıkıntısı yaşadım hepsi bu.

Benden senin gibi düşünüyorum her işimi doktorlarda erkekleri tercih ediyorum nedense kadınlara güvenemiyorum 7 tane dolgu yaptırdım ne uyuşturdu ne bişi yaptı anca gaz vererek dayan dedi 1 hafta o hava attığı diş etleri sızladı

Evet izmirdeyim özelden mutlaka bekliyorum

Aynen benim de yirmilik dış yarısı çıkmış şekilde bekliyor. Cerrahi yöntem felan denilince korktum. Ben de bekliyorum çektiren varsa nasıl oluyor.

Merhaba uzun zaman olmuş ama cumartesi günü yirmilik dişimi çektiricem bende diş çektirme korkusu yok anestezi yapılınca uyuşukluk oluyo ya o zama yutkunamıcam diye endişe duyuyorum onunla alakalı bir sorun oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…