- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Zor bir Çek'im ameliyat olanlar bile var yada çekip dikiş atılanlar bile fobin tavan yapmıştır ama gerçekler böyle20'lik dişim çıkmaya başladı sağ tarafımda .. Çarpık olan dişlerim iyice çarpıldı üstüne yanağım aşınmaya başladı.
Buda yanağımda ve damaklarımda sürekli sızlamaya başladı 3-4 gündür ...
Dişçi fobim var , 20'lik diş çekimi normal diş çekimi gibi mi ? Acısı nasıl tehlikesi var mı çektirenler biraz yardım edebilir mi ?
Özel dişçiye mi gitmeliyim, hastaneye mi gitmeliyim ?
Zor bir Çek'im ameliyat olanlar bile var yada çekip dikiş atılanlar bile fobin tavan yapmıştır ama gerçekler böyle
Korkmayın dediğim gibi kökü çok derinde değilse normal çekerler ve uyuştugu için hissetmezsinizAnladım , benim şuan sadece üstte tek çıktı umarım normal çekerler ..
Sen ilkini çektirmişsin diğerleri için hiç bekleme :)Benim Yirmilik dişlerinden biri çekildi.ben korkuyordum.ne kade surer çekim dedim.sağolsun çok rahatlattı 15 dk dediigneyi vurdu az bekledi penseyle bana bi daldı 30 saniye sonra elinde pense ucunda dış havalı havalı bana bakıyor.yakışıklı da biseydi.korkacak birşey yok yanı.diger leri niye duruyor diye sorarsan bende korkudan gidemiyorum farkindayim çok sacmayim
Benim dişim bir parca disarida cogu kismi icerideydi.bende senin gibi cok korkuyordum ama agrim dayanilmaz noktaya gelince mecbur cektirdim.
Ben ozel bir dis hastanesinde agiz ve cene cerrahisinde operasyon oldum dikisli..cok korkuyordum ama sadece 5 dakika da bitti,ustelik ne agrim ne acim hicbirsey olmadi..Fazla ertelemeden iyi bir disciden randevu alip baktir canim..
Yok gomulu degil yani damak disinda baya baya dis tesekkur ederim :)
Benim agrim sizin yok diğer dişleri kaldırdığı için çektirdin ben senle aynı sorunu yaşıyoruz sanırım.benim yirmiliklerin arkasında birşey varmış.dişçi ne olduğunu anlamadı uni hastanesine git dedi.korkudan gidemedin sonra hamilelik şimdi bebek.allahtan bir sure daha gitmemek için bahane varSen ilkini çektirmişsin diğerleri için hiç bekleme :)
Pazartesiye randavu alacağım yarın ama hala şüpheliyim gitmem ya falan diyorum kendi kendime
Benim hiç ağrım olmadı ama sızlama ve yanağımda aşınma başladı dar olan çene yapımı iyice gerdi dişlerim daha çarpılmaması için gideceğim sırf
20'lik dişim çıkmaya başladı sağ tarafımda .. Çarpık olan dişlerim iyice çarpıldı üstüne yanağım aşınmaya başladı.
Dişçi fobim var , 20'lik diş çekimi normal diş çekimi gibi mi ? Acısı nasıl tehlikesi var mı çektirenler biraz yardım edebilir mi ?
Benim gibisin her şey bahanem şuanBenim agrim sizin yok diğer dişleri kaldırdığı için çektirdin ben senle aynı sorunu yaşıyoruz sanırım.benim yirmiliklerin arkasında birşey varmış.dişçi ne olduğunu anlamadı uni hastanesine git dedi.korkudan gidemedin sonra hamilelik şim di bebek.allahtan bir sure daha gitmemek için bahane var
Bende şuan bu durumdayım mecburen gidicem :)))Onceleri bende aynen senin gibiydim hic agrim yoktu dedigin gibi asinma vardi,zamanla dayanilmaz agrilarim basladi.Korksamda mecburen gittim :) Allah'tan dis hekimim cok iyiydi cok memnun kaldim.
4yirmilik dişimi aynı anda cektirdim.
Yarı gömüktü. İnan ki igneden sonrasını hissetmiyorsun, ki uyusturucu spray sıktıgı zaman igneyide hissetmiyorsun.
Benim dr sprayı unuttu sıkmayı
Öyle bile dayanılmaz bir acı degil,sık dişini
Bütün dişlerini yamultabilir, hemen cektir kurtul.
Canım hic korkma cekilirken acı hissetmiyorsun 4 tane yirmilik disimi cektirdim20'lik dişim çıkmaya başladı sağ tarafımda .. Çarpık olan dişlerim iyice çarpıldı üstüne yanağım aşınmaya başladı.
Ne yapayim ayol disciden bahsediyoruz.başka bir doktora gitsen biseyin yok diye geri gönderirler.dişçi oylemi illa birşey bulurBenim gibisin her şey bahanem şuanAllah korusun bişi olmazda .. Ben çook kötü diş ağrısı çektim zamanında 2 gün toplam 5 saat uyuyamadım cahil kafayla 1 şişe kolanya yuttum dişime koyarım diye bir gittim iltihaptan ölcen dediler 4 gün ilaç kullandım 20 dakikada çekti bitti uyuşmadı damağım hala uyuşmadı mı diyordu
Özelden aldım zaten netten araştırdım buldum bir tane ama sisteme düştü aramam görür heraldeCanım hic korkma cekilirken acı hissetmiyorsun 4 tane yirmilik disimi cektirdim
Acısız hic korkma
Ben özelde cektirdim bence sen de özelde cektir maddi durumun varsa.
Simdiden kolay gelsin canımÖzelden aldım zaten netten araştırdım buldum bir tane ama sisteme düştü aramam görür heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?