Aşınmaya başladı ..

Zor bir Çek'im ameliyat olanlar bile var yada çekip dikiş atılanlar bile fobin tavan yapmıştır ama gerçekler böyle

Benim Yirmilik dişlerinden biri çekildi.ben korkuyordum.ne kade surer çekim dedim.sağolsun çok rahatlattı 15 dk dediigneyi vurdu az bekledi penseyle bana bi daldı 30 saniye sonra elinde pense ucunda dış havalı havalı bana bakıyor.yakışıklı da biseydi.korkacak birşey yok yanı.diger leri niye duruyor diye sorarsan bende korkudan gidemiyorumfarkindayim çok sacmayim

Benim dişim bir parca disarida cogu kismi icerideydi.bende senin gibi cok korkuyordum ama agrim dayanilmaz noktaya gelince mecbur cektirdim.
Ben ozel bir dis hastanesinde agiz ve cene cerrahisinde operasyon oldum dikisli..cok korkuyordum ama sadece 5 dakika da bitti,ustelik ne agrim ne acim hicbirsey olmadi..Fazla ertelemeden iyi bir disciden randevu alip baktir canim..

Sen ilkini çektirmişsin diğerleri için hiç bekleme :)

Pazartesiye randavu alacağım yarın ama hala şüpheliyim gitmem ya falan diyorum kendi kendime

Benim hiç ağrım olmadı ama sızlama ve yanağımda aşınma başladı dar olan çene yapımı iyice gerdi dişlerim daha çarpılmaması için gideceğim sırf

Yok gomulu degil yani damak disinda baya baya dis tesekkur ederim :)

aynı sizin gibi çektirdim bende.. yarısı çıkmış yanağımı deliyordu .. doktor çekicez deyince nasıl kaçarım diye kırk tilki dolandı saniyesinde kafamda:)) ama o kadar korku panik yapıcak hiçbir şey yokmuş anlamadım bile..

Benim agrim sizin yok diğer dişleri kaldırdığı için çektirdin ben senle aynı sorunu yaşıyoruz sanırım.benim yirmiliklerin arkasında birşey varmış.dişçi ne olduğunu anlamadı uni hastanesine git dedi.korkudan gidemedin sonra hamilelik şimdi bebek.allahtan bir sure daha gitmemek için bahane var

Onceleri bende aynen senin gibiydim hic agrim yoktu dedigin gibi asinma vardi,zamanla dayanilmaz agrilarim basladi.Korksamda mecburen gittim :) Allah'tan dis hekimim cok iyiydi cok memnun kaldim.

4yirmilik dişimi aynı anda cektirdim.
Yarı gömüktü. İnan ki igneden sonrasını hissetmiyorsun, ki uyusturucu spray sıktıgı zaman igneyide hissetmiyorsun.
Benim dr sprayı unuttu sıkmayı
Öyle bile dayanılmaz bir acı degil,sık dişini
Bütün dişlerini yamultabilir, hemen cektir kurtul.

Benim gibisin her şey bahanem şuan Allah korusun bişi olmazda .. Ben çook kötü diş ağrısı çektim zamanında 2 gün toplam 5 saat uyuyamadım cahil kafayla 1 şişe kolanya yuttum dişime koyarım diye bir gittim iltihaptan ölcen dediler 4 gün ilaç kullandım 20 dakikada çekti bitti uyuşmadı damağım hala uyuşmadı mı diyordu

Onceleri bende aynen senin gibiydim hic agrim yoktu dedigin gibi asinma vardi,zamanla dayanilmaz agrilarim basladi.Korksamda mecburen gittim :) Allah'tan dis hekimim cok iyiydi cok memnun kaldim.
Bende şuan bu durumdayım mecburen gidicem :)))

Zaten bütün dilerim yamuk istisnasız yani :)) aldım randavuyu gitti zaten

Canım hic korkma cekilirken acı hissetmiyorsun 4 tane yirmilik disimi cektirdim
Acısız hic korkma
Ben özelde cektirdim bence sen de özelde cektir maddi durumun varsa.

Ne yapayim ayol disciden bahsediyoruz.başka bir doktora gitsen biseyin yok diye geri gönderirler.dişçi oylemi illa birşey bulur

Özelden aldım zaten netten araştırdım buldum bir tane ama sisteme düştü aramam görür heralde
Simdiden kolay gelsin canım
Disim cekildikten 3 saat sonra falan yanmaya baslamıstı, o zaman da bir agrı kesici attım agzıma oh mis
Aklında bulunsun doktorun zaten söyler

Şuan dün çektirdiği 2 dişin ağrısını yaşayan biri olarak diyebilirim ki çok korkulacak bir şey yok. :) 2 gömülü yirmilik, 4 tane de sağlam dişi ortodonti için çektirdim. Gömülü olanda kanama biraz sürüyor ama çıkmış dişte aynı gün kanama duruyor. Yalnız çektirirsen erkek doktor tercih et. Kadınlar daha uzun sürede daha zor çekiyor. Erkek doktora çektirdiğimde 10 saniyede iki dişi çekmişti. Çekme acısını hiç hissetmiyorsun uyuşturulduğu için.
Kısaca korkma, çektir kurtul bir an önce.

ilk 20lik dişimi devlet hastanesinde çektirmiştim. Ameliyat sonrası baya şişti morardı. Dün diğer gömülü 20lik dişimi özel hastanede çektirdim zor bi ameliyat oldu 1 saat sürdü. Ama şuan ne şişme var ne morarma var çok rahatım. Doktordan doktora değişiyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…