- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi KedidirKedii
Benimki gömülü dişti. Ama gömülü olan diş çene sinirlerime çok yakın olduğu için ameliyatla çekemiceklerini söyleyip, baskıdan dolayı çektiğim acıyı bitirmek için gömülü dişimin önündeki sağlam dişi çektiler.Acısı böyle bitti. Yani diş gömülüyse yapılan işlem normal diş çekimi değil bildiğimiz ameliyat. Ama siz yarısı çıktı demişsiniz.O yüzden sizinki normal diş çekimi olucak.Üstelik 3 kere diş çektirmiş biri olarak söyleyebilirimki uyuşturulması sebebiyle çekimde hiç bir acı hissedilmiyor. O 20lik dişin acısını çektiğine değmez yani. 5 dakika içinde acısız bi işlemle kurtulabiliceğin bi ağrı için korku yapıp hayatı kendine zindan etme derim ben. Ayrıca yerinde olsam özel kliniğe giderdim.Çünkü dişçi fobin olduğunu söylüyorsun, hastanedeki doktor senin nazınla uğraşmaz. Çek gönder derdindeler. Ama dersenki özel diş hastanesini kastettim o ayrı. Ama madem korkunuz var mutlaka ya bir doktorun muayenehanesi yada özel bir diş hastanesi derim. Öteki türlü zaten korkuyorsunuz, daha çok gerilirsiniz doktorun tavrından.Gerek yok. Özelde korkup masadan 10kerede kalksanız ilgileniyorlar :))) kardeşimden biliyorum:)))