Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hiç korkmanı gerektirecek bi durum yok, aşılamana zarar verecek bi durum yok.

yok be canımmm rahat ol tüm doktorlar aşılama sonrasıöneriyor ilişkiyi ... belki Geri Gelen ilişkide rahme giden Spermlerdir geriye akıntı şeklinde çıkyordur Canım bazen ilişkiden sonra oyle akıntı şeklinde geri gelebiliyor Nedense fisfisfis hem ilişki sırasında zorlamada yoksa bişe olacağını pek sanma Cnm..

ilk aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar doktorum devam dedi ama maden bitik olduğumuz için gidemedk neyepiym gidimmi ara versem olurmu banabi akıl verin ne olur

maddi yönden durumunuz varsa Cnm üstüste yapılan aşılamalarda şans daha fazla Olduğu için doktorlar üstüste deniyorlar.. bence fikrimce 2aşılamanıda dene olmazsa 3.de araverirsin ben oyle yaptım 2aşılamam peşpeşe oldu 3.aşılamam için 1ay dinlendim şimdi Buayda 3.aşılamam için iğneler başladım ...

slm arkadaşlar benim aşılamam 15 gün öce oldu tahlil yaptırmaya korkuyorum progestan biteli 5 gün oldu edet olmadım bu ilaç adet gecikmesi yaparmı bilgisi olan varmı?

cnm 2aşılama olumsuz geçirdim ikisindede aşılamamnın 17.gunu regl Oldum... progestan gecikme yapmıyor bildiğim kadarı ile..ama bence bi kantesti yap belli mi Olur belki hamişsindir inşallah varsa çıkar Bizede müjdeli haberi verirSin .. :asigim:

:çok üzgünüm:senağlama

almina-göksu bende progestan iciyom asılanmamın 10 günü haif kan geliyo doktorum normal dedi sendede olmusmudu ilactan oluyo ve sen hangi doktora gidiyorsun yazarsan sevinirim
canım aşılaman hayırlı olsun.bende kan gelmemişti.ben alaattin kaçara gidiyorum senin dr kim

ALMİNA-GÖKSU senin kaçıncı aşılamaydı.ben 3.yü yaptırdım cuma günü belli olacak.ilk bir hafta kasıklarım da batma vardı.şimdi 2.haftadayım batmalar yok.senin belirtilerin nasıldı?:çok üzgünüm:

arkadaşlar bugün regl oldum ilk aşılamam negatif biraz ümitlenmiştim ama olmadı nasip değilmiş doktor 2. gün gel demişti ama bende artık sıkıldım negatif sonucundan kararsızım ne yapcam bilmiyorum

arkadaşlar bugün regl oldum ilk aşılamam negatif biraz ümitlenmiştim ama olmadı nasip değilmiş doktor 2. gün gel demişti ama bende artık sıkıldım negatif sonucundan kararsızım ne yapcam bilmiyorum
Lütfen mutluluğa 3 dakika kala pes etme!!!!Mutlaka git ve tedavine devam et.Herşeye değer onun sonucu.Bu sınavları geçmemiz lazım.

ecearda benim ilk aşılamamdı.benim belirtilerim hafif kasık ağrılarım vardı.göğüslerim şişmişti ve ağrıyordu hala ağrıyorda ve baş ağrılarım vardı.ben 16.gün kan tahlili yaptırmıştım senin kaçıncı gün canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini buradan alırız canım

ecrincim bende seden hamiş haberi bekliyordum ama ümitsizliğe düşme canım senin ilk aşılamandı demi canım bence devam et canım her seferinde şansın çoğalıyor pes etmek yok buradan hamileyim diyene kadar devam her şeyde vardır bi hayır hadi canım sıkma canını

senin adına üzüldüm canım ama yılmak yok adetinin 3.günü tekrar git doktoruna umut et inşallah bu sefer olur tekrarlayan aşılamalarda şansın arttığını biliyorsun Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

bende 2.i olcam inşallah bu sefer tutar.benimde çok akıntım olmuştu aşılamadan sonra ama 4-5 gün sonra azaldı.

almina göksu bugün aşılamamın 12.günü.3 gün kaldı sonuca inşallah olur ALLAH'IM bu defa.sabırsızlıkla beklyorum.:uhm::a015::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

almina göksu bugün aşılamamın 12.günü.3 gün kaldı sonuca inşallah olur ALLAH'IM bu defa.sabırsızlıkla beklyorum.:uhm::a015::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

ececim inşallah canım heyecan yapmamaya çalış kendini çok dinleme başka şeylerle oyalan 3 gün gelip geçer canım senden buradan kocaman hamileyim haberini bekliyorum.senin için dua edeceğim canım inşallah hamilesindir.belirtiler varmı canım ve kaçıncı aşılaman süprizzzzz

Bu Benim 3.aşilamam.kendimi Dinlememeye çalişiyorum Ama Olmuyor.hep Aklimda.

arkadaşlar merhaba bende 4 mayısda ilk aşılammı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak ama benim kasık ağrım ve karın ağrım çok yoğun acaba normalmi yoksa belirti olabilir mi

canım ben 7 haftalık hamileyim.senin sonuç ne zaman belli olacak.bugün kaçıncı gün

aşılamamın 12.günü bekliyorubsen progestan kullandım kanama yapıyo doktor normal dedi sende olmuşmudu22 kisinde test yapıcam bebigin hayırlı olsun allah tamamına erdirsinŞeniz

arkadaşlar merhaba bende 4 mayısda ilk aşılammı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak ama benim kasık ağrım ve karın ağrım çok yoğun acaba normalmi yoksa belirti olabilir mi

merhaba bende 2 mayısta yaptırdım benimde cok karnım agrıyo normal heralde bütün arkadaşlar öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…