arkadaşlar benim yukarıdada dediğm gb aşılamamın 7 günü doktor ilişki önermişti biz de dün gece giridk ama bugün sabahtan beri inanılmaz bir akıntım var yumurta akına benzer ve çok yoğun bazen altımımı ıslattım acaba diyorum sizce aşılamam tutmuştu da biz olayı mahvettik mi yoksa bu belirti ilaçtan mı oluyo kafam karıştı korktu mda lütfen ordaysanız bana cevap yazın
arkadaşlar benim yukarıdada dediğm gb aşılamamın 7 günü doktor ilişki önermişti biz de dün gece giridk ama bugün sabahtan beri inanılmaz bir akıntım var yumurta akına benzer ve çok yoğun bazen altımımı ıslattım acaba diyorum sizce aşılamam tutmuştu da biz olayı mahvettik mi yoksa bu belirti ilaçtan mı oluyo kafam karıştı korktu mda lütfen ordaysanız bana cevap yazın
ilk aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar doktorum devam dedi ama maden bitik olduğumuz için gidemedk neyepiym gidimmi ara versem olurmu banabi akıl verin ne olur
slm arkadaşlar benim aşılamam 15 gün öce oldu tahlil yaptırmaya korkuyorum progestan biteli 5 gün oldu edet olmadım bu ilaç adet gecikmesi yaparmı bilgisi olan varmı?
canım aşılaman hayırlı olsun.bende kan gelmemişti.ben alaattin kaçara gidiyorum senin dr kim:çok üzgünüm:senağlama
almina-göksu bende progestan iciyom asılanmamın 10 günü haif kan geliyo doktorum normal dedi sendede olmusmudu ilactan oluyo ve sen hangi doktora gidiyorsun yazarsan sevinirim
Lütfen mutluluğa 3 dakika kala pes etme!!!!Mutlaka git ve tedavine devam et.Herşeye değer onun sonucu.Bu sınavları geçmemiz lazım.arkadaşlar bugün regl oldum ilk aşılamam negatif biraz ümitlenmiştim ama olmadı nasip değilmiş doktor 2. gün gel demişti ama bende artık sıkıldım negatif sonucundan kararsızım ne yapcam bilmiyorum
ALMİNA-GÖKSU senin kaçıncı aşılamaydı.ben 3.yü yaptırdım cuma günü belli olacak.ilk bir hafta kasıklarım da batma vardı.şimdi 2.haftadayım batmalar yok.senin belirtilerin nasıldı?:çok üzgünüm:
arkadaşlar bugün regl oldum ilk aşılamam negatif biraz ümitlenmiştim ama olmadı nasip değilmiş doktor 2. gün gel demişti ama bende artık sıkıldım negatif sonucundan kararsızım ne yapcam bilmiyorum
canım aşılaman hayırlı olsun.bende kan gelmemişti.ben alaattin kaçara gidiyorum senin dr kim
canım bende alattin kacara gidiyomsenin ilk asılamanmı senin
arkadaşlar bugün regl oldum ilk aşılamam negatif biraz ümitlenmiştim ama olmadı nasip değilmiş doktor 2. gün gel demişti ama bende artık sıkıldım negatif sonucundan kararsızım ne yapcam bilmiyorum
almina göksu bugün aşılamamın 12.günü.3 gün kaldı sonuca inşallah olur ALLAH'IM bu defa.sabırsızlıkla beklyorum.:uhm::a015::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
Bu Benim 3.aşilamam.kendimi Dinlememeye çalişiyorum Ama Olmuyor.hep Aklimda.
canım ben 7 haftalık hamileyim.senin sonuç ne zaman belli olacak.bugün kaçıncı gün
arkadaşlar merhaba bende 4 mayısda ilk aşılammı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak ama benim kasık ağrım ve karın ağrım çok yoğun acaba normalmi yoksa belirti olabilir mi