E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
drajecim cikmiyor bende cok denedim hatta bir asilamamda hamile kaldim testte negatifti gittim kan testi yaptirdim pozitif cikti!!!
yağmurcum sende cuma günümü kan tahlili yaptıracaksın sonucu aynı gün veriyorlarmı acaba ben hafta ortası test alıp denemek istiyorum çıkarmı acaba
slm drajecim bende seni arıyorum nerdesin bana yazmıyosun hiç ben iyiyim agrı falan yok gögüslerimde agrımıyor 4 nisanda hastalanmam lazım seninle aynı aşılandık 18 de yapıldı aşılamam 4 nisanda hastalanmam lazım sence kacında test yaptırayım 12 günde cıkıyor net olarak diyorlar çatlayacagım artık canım meraktan sen ne durumdasınsenağlama:sm_cool::sm_cool:
aynen bende senin durumundayım 4 mayısta hastalanmam lazım benimde ama inşallah gelmez ben hafta içi test yapmayı düşünüyorum cnm çarşamba yapalım mı diyorum ama çıkmazsa çok korkuyorum
aynen bende senin durumundayım 4 mayısta hastalanmam lazım benimde ama inşallah gelmez ben hafta içi test yapmayı düşünüyorum cnm çarşamba yapalım mı diyorum ama çıkmazsa çok korkuyorum
çarşambaya daha cok var amaaa benneyaptımki bak yaparsan eger sonucunu mutlaka yaz canım senide inan bana kendim kadar cok merak ediyorum seninde ilkmi klomenlemi göbekten igneylemi canım hiçmi bişey hissetmiyorsun dur sana bişey anlatayımda gül...varmısın yokmusun yarışmasını biliyorsundur gecen bana soruyor annem birşey hissediyormusun diye kutumda birşey hissetmiyorum kırmızı cıkacak heralde diyorum:roflol::roflol::roflol:
yağmurcum mutlaka haber veririm ben sana özel msj gönderiyorum almıyormusun msn adresimi yazdım sana
canım ben iğne kullanmadım gonaphen kullandım bi tek çatlatma iğnesi vuruldum sen göbekten iğne mi vurdun kendine