aşılamamın 12.günü bekliyorubsen progestan kullandım kanama yapıyo doktor normal dedi sende olmuşmudu22 kisinde test yapıcam bebigin hayırlı olsun allah tamamına erdirsinŞeniz
arkadaşlar merhaba bende 4 mayısda ilk aşılammı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak ama benim kasık ağrım ve karın ağrım çok yoğun acaba normalmi yoksa belirti olabilir mi
ben buraya yeni üye oldum. 3 senelik evliyim 3 senedir bebek özlemi cekiyorum ama olmuyo. 1 kere asilama yaptirdim tutmadi. 9 mayis ta yaptirdim 2 asilamayi. bu ayin 25.inde sonucu ögenecegim. heyecanla bekliyorum fazlada umutlanmak istemiyorum. kasiklarim cok agriyo adet olmaktan korkuyorum. bakalim hayirlisi. Rabbim herkese nasip etsin.
kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorumcanım benim kanamam olmamıştı ama kişiden kişiye değişebilir.ne zaman kan tahlili yaptıracaksın güzel haberleri ver buradan bekliyoruz.
ilk aşılamam tutmadı arkadaşlar ikinciyede ben gidemedim acaba kendiliğinden hamile kalırmıyım aşılamada kullanılan ilaçlar falan fayda edermi bilgisi olan varmı
bu arada aşılama yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dr um bana progestan kulanmamı söledi aşılamanın yapıldığı günden beri kullanıyorum yanlız günde 3 defa ve her defasında 2 şer tane alıyorum yani günde 6 tane kullanan arkadaşlarımız varsa onlar nasıl kullandı çok merak ediyorum çünkü bana ilaç miktarı fazla geliyor ya salak gibi oldum resmen
arkadaşlar bişey sorucam..aşılamamın 3.günü doktorum benden beta hcg istedi...yaptırdım 0.100 çıktı...bu kadar çabuk belli olurmu..neden istedi anlamadım...5 gün sonra tekrar yaptıralım tahlili dedi bakalım pazartesi günü yaptırıcam...
bu arada aşılama yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dr um bana progestan kulanmamı söledi aşılamanın yapıldığı günden beri kullanıyorum yanlız günde 3 defa ve her defasında 2 şer tane alıyorum yani günde 6 tane kullanan arkadaşlarımız varsa onlar nasıl kullandı çok merak ediyorum çünkü bana ilaç miktarı fazla geliyor ya salak gibi oldum resmen