Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben buraya yeni üye oldum. 3 senelik evliyim 3 senedir bebek özlemi cekiyorum ama olmuyo. 1 kere asilama yaptirdim tutmadi. 9 mayis ta yaptirdim 2 asilamayi. bu ayin 25.inde sonucu ögenecegim. heyecanla bekliyorum fazlada umutlanmak istemiyorum. kasiklarim cok agriyo adet olmaktan korkuyorum. bakalim hayirlisi. Rabbim herkese nasip etsin.

aşılamamın 12.günü bekliyorubsen progestan kullandım kanama yapıyo doktor normal dedi sende olmuşmudu22 kisinde test yapıcam bebigin hayırlı olsun allah tamamına erdirsinŞeniz

canım benim kanamam olmamıştı ama kişiden kişiye değişebilir.ne zaman kan tahlili yaptıracaksın güzel haberleri ver buradan bekliyoruz.

arkadaşlar merhaba bende 4 mayısda ilk aşılammı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak ama benim kasık ağrım ve karın ağrım çok yoğun acaba normalmi yoksa belirti olabilir mi

canım bu şikayetlerin normal kiminde hiç olmuyor kiminde oluyor bende de olmuştu canını sıkma heyecan yapma bugün kaçıncı günün.inşallah güzel hamiş haberlerinizi verirsiniz buradan bekliyorum.

canım aramıza hoş geldin.aşılaman hayırlı olsun canım kasık ağrıları olabiliyor heyecan yapma bebişin inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur.

ilk aşılamam tutmadı arkadaşlar ikinciyede ben gidemedim acaba kendiliğinden hamile kalırmıyım aşılamada kullanılan ilaçlar falan fayda edermi bilgisi olan varmı

ilk aşılamam tutmadı arkadaşlar ikinciyede ben gidemedim acaba kendiliğinden hamile kalırmıyım aşılamada kullanılan ilaçlar falan fayda edermi bilgisi olan varmı

birkaç ay etkisini sürdürüyor demişti bana doktor. aşılama arası dinlenmedeyken kendiliğinden hamile kalanlar da var burada canım.

selam arkadaşlar.Benimde 12 mayısda 1. aşılamam yapıldı ve bugün 10. gün heyecanlanayımmı heyecanlanmayayımmı bilmiyorum çok acayip bi ruh halindeyim kendimi 2 ihtimalede hazırlıyorum. Yanlız aşılama yaptıran arkadaşlarda nasıl dır bilmiyorum ama benim göğüslerim acayip ağrıyor ilk aşılama yapıldıkdan 4-5 gün sonra felaket bel ağrım oldu ve 3 gün sürdü şu sıralar ara ara kasıklarıma ağrılar giriyor bazende adet sancısı gibi ağrılar giriyor.Allah'ım inşallah hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah ben ve benim gibi bebiş isteyenlere kısa zamanda nasip eyler.:1hug:

bu arada aşılama yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dr um bana progestan kulanmamı söledi aşılamanın yapıldığı günden beri kullanıyorum yanlız günde 3 defa ve her defasında 2 şer tane alıyorum yani günde 6 tane kullanan arkadaşlarımız varsa onlar nasıl kullandı çok merak ediyorum çünkü bana ilaç miktarı fazla geliyor ya salak gibi oldum resmen

CANIM BEN GÜNDE BİR TANE KULLANMIŞTIM DEMEKKİ DOKTORUN ÖYLE UYGUN GÖRDÜ GENE BİR SOR İSTERSEN DOKTORUNA İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN

bende 17 mayısta yapıldı aşılamam...allahım herkesin gönlüne göre versin...aşılamanın 2.gününden bu yana sancılar,kramplar oluyor kasığımda ve acayip bir akıntı....ayrıca bel ağrısı ve göğüs uçlarında acıma başldı 2 gündür ???sizce böle belirtiler oluyomu???

bende kullanıyorum progestan..günde 2 tane sabah-akşam alıyorum...bir hafta kullan dedi doktorum..

arkadaşlar bişey sorucam..aşılamamın 3.günü doktorum benden beta hcg istedi...yaptırdım 0.100 çıktı...bu kadar çabuk belli olurmu..neden istedi anlamadım...5 gün sonra tekrar yaptıralım tahlili dedi bakalım pazartesi günü yaptırıcam...

merhaba arkadaşlar öncelikle aşılama yaptıran bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.Rabbim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bende 17 mayısta yaptırdım ilk aşılamamı.Bugünde progesteron hormon testi yapıldı şükürler olsun sonuç iyi yani yumurtlama olmuş.Şimdi gün sayıyorum.Aynı şekilde arkadaşlar benimde kasıklarımda sancılar oluyor ilk 3 gün daha yoğundu şimdi zaman zaman ağrı oluyor akıntım çok .Belimde ağrı oluyor .Aşılama yaptırdığım yerde konuştuğum bayanların hepsi aynı ağrılardan şikayet ediyor.Biz bu durumu iyiye yoralım İnşAllah gebe kalırız.SEVGİ VE ÜMİTLE KALIN.

evrimm sende manisalısın.nerde tedavi görüyosun.ben cana gidiyorum.sen bana ziyaretçi mesajı atmışsın.merak ettim ne yaptığını.haber verirsen sevinirim.

canım bende asılama oldugum gün kullanmaya baslamıstım günde üc defa iciyordum ama bir tane iciyordum tutarsa düsük olmasın diye iciliyormuş doktar herkesin tedavi sekline göre veriyo merak etme canım:teselli:: :

canlarım ya sağolun paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Bana dr um progestanı adet tarihine kadar kullanacaksın dedi bana sormadanda bırakma dedi hadi bakalım hayırlısı.fisfisfis. Bazen diyorum beklemiyim kendim yapim evde bi test bakim ne çıkacak ama sonradanda kendi kendime bu kadar bekldin sonuna kadar bekle diyorum offffffff kafam karışıyor bazen
Arkadaşlar inşallah tutar ama eğer tutmazsa 2. aşılama için zaman nasıl ayarlanıyo yani kendi isteğimizemi bağlı yoksa dr bi süre dinlenme zamanı veriyomu ya bu stres beni yordu ya
İnşallah aşılama yaptıran bütün arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini alırız:1hug:

Evrimmm cim valla ben ilk kez duyuyorum 3. günü test yapıldığını vardır dr unun bi bildiği demekten başka bişey denemez inşallah sevindirici haberler alırsın sıkma canını aslında olumlu düşünmemiz lazım herşeyi ama işde bi yapabilsek hep acabalarla yaşıyoruz sanki.Sabretmekden başka bişey gelmiyor elmizden yüce rabbim nasıl isterse öle olacak inşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder Allah isteyen herkese versin inşallahhhh (aminnnnnnnnn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…