Aşılama aşılananlarrrrr....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yagmurcum bizide sonuctan haberdar et yarin!!!!

yağmurcum hiç mesajın yok bugün doktora gittin mi kan değerin yükselmiş di mi çok merak ettim seni lütfen haberdar et bizleri

YAĞMUR DURUM NEDİR.
keseyi gördünüz mü , incir çekirdeğini.

slm arkadaşlar benimde aşılama oldu ama ne yazık tutmadı bidaha deniycezz

arkadaşlar sizlere bir sorum olcak benim birinci aşılada tutmadı ikincide şansım ne olur acaba yine tutmaz diiye çok korkuyorum

zumrutum Allah bilir canim hic belli olmaz ikincide tutabilirde tutmayabilirde ..benim 3. tutmustu ama dustu sonra 3 asilama daha yapild tutmadi yani 6 kerede bir kere tuttu..asilamada sansimiz cok az....

yagmuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr nereleresin?????

slm mehaycım kan degerim iki katına cıkmış cok şükür 888 olmuş ultrasona almadılar cok küçük oldugu için görünmezmiş degerim 300 ken alttan muayene etmek istedi doktorum yaptırmadım oda anlayışla karşıladı degerimde yükselince allatn muayeneye gerek görmedi doktorum dış gebelikten şüphelenmişti deger iki katına cıkınca oda rahatladı pazartesi allah izin verirse keseyi görebilecegim canım allah hepinize nasip etsin inşallah 5 haftalıkmış bebişim :emir_bebek::nazar:

yağmurcum hiç mesajın yok bugün doktora gittin mi kan değerin yükselmiş di mi çok merak ettim seni lütfen haberdar et bizleri

slm draje yükselmiş canım cok şükür dış gebelik riski bitti tatlım pazartesi keseyi görebilecegim inşallah doktorumun hesabına göre 5 haftalıkmış benim hesabıma görede 3 haftalık :emir_bebek:

beim de hic sancım yok ama gögüslerim şişti acaba tutmusmudur

ilk aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar doktorum devam dedi ama maden bitik olduğumuz için gidemedk neyepiym gidimmi ara versem olurmu banabi akıl verin ne olur

bence git ara verme benim asılamam tutarsa kalan ignelerimi gönderirim canım

arkadaşlar aşılamadan sonra adeti uzun süren varmı benim bugün altı gün ama hala devam ediyor

slm arkadaşlar benim aşılamam 15 gün öce oldu tahlil yaptırmaya korkuyorum progestan biteli 5 gün oldu edet olmadım bu ilaç adet gecikmesi yaparmı bilgisi olan varmı?

slm arkadaşlar benim aşılamam 15 gün öce oldu tahlil yaptırmaya korkuyorum progestan biteli 5 gün oldu edet olmadım bu ilaç adet gecikmesi yaparmı bilgisi olan varmı?

ecrincim progestan bildiğim kadarıyla adet gecikmesi yapmıyor.eğer adetin gelmediyse yarın bi kan tahlili yaptır bence bende 16.gün kan tahlili yaptırmıştım ve hamileyim canım sende bence hamiş olabilirsin hayırlı olsun senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum bye

:çok üzgünüm:senağlama
ecrincim progestan bildiğim kadarıyla adet gecikmesi yapmıyor.eğer adetin gelmediyse yarın bi kan tahlili yaptır bence bende 16.gün kan tahlili yaptırmıştım ve hamileyim canım sende bence hamiş olabilirsin hayırlı olsun senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum bye

almina-göksu bende progestan iciyom asılanmamın 10 günü haif kan geliyo doktorum normal dedi sendede olmusmudu ilactan oluyo ve sen hangi doktora gidiyorsun yazarsan sevinirim

tşk ederim almina allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim anneler günün kutlu olsun ama ben pek ümitli deilim hiç bişey hissetmiyorum Allah hayırlısını versin hepimize

ilk aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar doktorum devam dedi ama maden bitik olduğumuz için gidemedk neyepiym gidimmi ara versem olurmu banabi akıl verin ne olur

benim de ilk aşılamam tutmamıştı doktor devam dedi çünkü tekrarlanan aşılamalarda şans daha da artıyormuş canım iyi düşün Allah gönlüne göre versin ben de şu an 2.aşılamamın 7.günündeyim

arkadaşlar benim yukarıdada dediğm gb aşılamamın 7 günü doktor ilişki önermişti biz de dün gece giridk ama bugün sabahtan beri inanılmaz bir akıntım var yumurta akına benzer ve çok yoğun bazen altımımı ıslattım acaba diyorum sizce aşılamam tutmuştu da biz olayı mahvettik mi yoksa bu belirti ilaçtan mı oluyo kafam karıştı korktu mda lütfen ordaysanız bana cevap yazın

X