Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yagmuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr nereleresin?????
yağmurcum hiç mesajın yok bugün doktora gittin mi kan değerin yükselmiş di mi çok merak ettim seni lütfen haberdar et bizleri
slm arkadaşlar benim aşılamam 15 gün öce oldu tahlil yaptırmaya korkuyorum progestan biteli 5 gün oldu edet olmadım bu ilaç adet gecikmesi yaparmı bilgisi olan varmı?
ecrincim progestan bildiğim kadarıyla adet gecikmesi yapmıyor.eğer adetin gelmediyse yarın bi kan tahlili yaptır bence bende 16.gün kan tahlili yaptırmıştım ve hamileyim canım sende bence hamiş olabilirsin hayırlı olsun senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum bye
ecrincim progestan bildiğim kadarıyla adet gecikmesi yapmıyor.eğer adetin gelmediyse yarın bi kan tahlili yaptır bence bende 16.gün kan tahlili yaptırmıştım ve hamileyim canım sende bence hamiş olabilirsin hayırlı olsun senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum bye
ilk aşılamam tutmadı benimde arkadaşlar doktorum devam dedi ama maden bitik olduğumuz için gidemedk neyepiym gidimmi ara versem olurmu banabi akıl verin ne olur
arkadaşlar aşılamadan sonra adeti uzun süren varmı benim bugün altı gün ama hala devam ediyor