- 4 Ağustos 2007
- 64
- 2
- 45
- Konu Sahibi EU3
Selam arkadaşlar. Kulube dün üye oldum. Ben de aşılama yolu ile hamile kaldım. 5+0 haftadayım.
cnm belirtilerini bizimle paylaşabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar. Kulube dün üye oldum. Ben de aşılama yolu ile hamile kaldım. 5+0 haftadayım.
CANIM BEN GÜNDE BİR TANE KULLANMIŞTIM DEMEKKİ DOKTORUN ÖYLE UYGUN GÖRDÜ GENE BİR SOR İSTERSEN DOKTORUNA İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN
slm arkadaşlar ben bu konunun kurucusuyum nisan ayında aşılamamı yaptırmıştım cokta umudum yoktu ama ilk aşılamamda hamile kaldım bebegim iki aylık olmuştu.cok mutluyduk dün kontrole gitmiştik eşimle bebegimin öldügünü ögrendik hemen kürtajla aldılar eşimde bende cok üzgünüz ama allahımın emri öylesi hayırlıymış demekki allah hepiniz bebegini sizlere bagışlasın sizi korkutmak amacı ile yazmadım bunları inanın sadece herzaman umutlu olun diye yazdım biz dün hastaneye eşim ben ve bebegimiz olarak üç kişi gittik ama iki kişi döndük bir parcamızı orada bıraktık birde lütfen arkadaşlar bebegiz 5 aylık olana kadar hiçbirşey almayın onun için ben hiçbirşey almamıştım ona sadece yeni örmeye başladım yelek ve folik asit hapım kaldı ama biliyorumki yine verir yüce rabbim biliyorumki yine bu sayfaya hamileyim diye yazarım ben cok dua etmiştim bebegim olsun diye bu sınav bize etmeye devam isyan aslaaaa allah verdi allah aldı genc yaşta ilk alışverişimizi yaptık yüce rabbimle ve inşallah öbür dünyada bize şefaatçi olur bebegimiz diyorum ve içimden bir ses hemen yine hamile kalacagımı söylüyor hepimize hayırlı ugurlu saglıklı bebekler nasip etsin allah pes etmek yok kızlar umutsuz yaşanmaz degilmi
slm arkadaşlar ben bu konunun kurucusuyum nisan ayında aşılamamı yaptırmıştım cokta umudum yoktu ama ilk aşılamamda hamile kaldım bebegim iki aylık olmuştu.cok mutluyduk dün kontrole gitmiştik eşimle bebegimin öldügünü ögrendik hemen kürtajla aldılar eşimde bende cok üzgünüz ama allahımın emri öylesi hayırlıymış demekki allah hepiniz bebegini sizlere bagışlasın sizi korkutmak amacı ile yazmadım bunları inanın sadece herzaman umutlu olun diye yazdım biz dün hastaneye eşim ben ve bebegimiz olarak üç kişi gittik ama iki kişi döndük bir parcamızı orada bıraktık birde lütfen arkadaşlar bebegiz 5 aylık olana kadar hiçbirşey almayın onun için ben hiçbirşey almamıştım ona sadece yeni örmeye başladım yelek ve folik asit hapım kaldı ama biliyorumki yine verir yüce rabbim biliyorumki yine bu sayfaya hamileyim diye yazarım ben cok dua etmiştim bebegim olsun diye bu sınav bize etmeye devam isyan aslaaaa allah verdi allah aldı genc yaşta ilk alışverişimizi yaptık yüce rabbimle ve inşallah öbür dünyada bize şefaatçi olur bebegimiz diyorum ve içimden bir ses hemen yine hamile kalacagımı söylüyor hepimize hayırlı ugurlu saglıklı bebekler nasip etsin allah pes etmek yok kızlar umutsuz yaşanmaz degilmi
Evet Canim Umutsuz Yasanmaz.allah Sana Sabir Versin Canim.bende Bilirim Hastaneye 3 Kişi Gidip Iki Kişi Dönmeyi...allah Bana O Aciyi 3 Sefer Yasatti çünki...lütfen Güçlü Olun Ve Eşinizle Birbirinize Destek çikin.bebeksiz Eve Dönüş Insani Depresyona Sokuyo çünki.allaha Emanet Olun.slm Arkadaşlar Ben Bu Konunun Kurucusuyum Nisan Ayında Aşılamamı Yaptırmıştım Cokta Umudum Yoktu Ama Ilk Aşılamamda Hamile Kaldım Bebegim Iki Aylık Olmuştu.cok Mutluyduk Dün Kontrole Gitmiştik Eşimle Bebegimin öldügünü ögrendik Hemen Kürtajla Aldılar Eşimde Bende Cok üzgünüz Ama Allahımın Emri öylesi Hayırlıymış Demekki Allah Hepiniz Bebegini Sizlere Bagışlasın Sizi Korkutmak Amacı Ile Yazmadım Bunları Inanın Sadece Herzaman Umutlu Olun Diye Yazdım Biz Dün Hastaneye Eşim Ben Ve Bebegimiz Olarak üç Kişi Gittik Ama Iki Kişi Döndük Bir Parcamızı Orada Bıraktık Birde Lütfen Arkadaşlar Bebegiz 5 Aylık Olana Kadar Hiçbirşey Almayın Onun Için Ben Hiçbirşey Almamıştım Ona Sadece Yeni örmeye Başladım Yelek Ve Folik Asit Hapım Kaldı Ama Biliyorumki Yine Verir Yüce Rabbim Biliyorumki Yine Bu Sayfaya Hamileyim Diye Yazarım Ben Cok Dua Etmiştim Bebegim Olsun Diye Bu Sınav Bize Etmeye Devam Isyan Aslaaaa Allah Verdi Allah Aldı Genc Yaşta Ilk Alışverişimizi Yaptık Yüce Rabbimle Ve Inşallah öbür Dünyada Bize şefaatçi Olur Bebegimiz Diyorum Ve Içimden Bir Ses Hemen Yine Hamile Kalacagımı Söylüyor Hepimize Hayırlı Ugurlu Saglıklı Bebekler Nasip Etsin Allah Pes Etmek Yok Kızlar Umutsuz Yaşanmaz Degilmi
Canımmm cok uzuldum ya.....ALLAH sabır versın....bende karmakarısık oldum 2 saat once reglı oldum asılamam tutmadı yanı....sonra elıf26 nın hamıs oldugunu ogrenıp derdımı unuttum.......ama sımdı sen cok uzdun benı yasenağlama
imtıhandan gecıyorsun canım herkes bır sekılde gecıyor senınkıde boyleymıs.hakkında hayırlısı olsun ınş......ınş hemen yenıden hamış olursun....:a015:
Mehba Pink Rose Bir Seni Buldum Yardim Edermisin Ben Bu Ay Aşilama Yaptiricam Klomen Kullaniyorum Bugün Son Gün Ama Hic Bir Belirti Yok Acaba Olusmadimi Yumurtaliklarim Cok Stres Oldum Baskalarinda Sanci Falan Olmustaa